2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
حتما عزیزم اگر هم نشد لطفا تو خصوصی برام پیام بذارین...اگه اشکال نداره راجع به موضوعی میخوام باهاتون ...

سلام عزیز الان درخواستتونو دیدم قبول کردم ولی نمیدونم کجا رفت نتونستم پیام بدم شما امتحان کن ببین ممکنه؟ 

مارک قابلمه هات چیه  اگه شد از ظرف و ظروف هم بگو چی داری

سلام گلم مارک قابلمه های من .... ی سرویس تفلون مال جهازم ک قدیمی بود مامانم از بچه گی برام خریده بود از این تفلون شرابیای برند بیتا...چند سال پیشم خودم با پول خودم ی سرویس گرانیتی صورتی رنگ کویر و ی سرویس سرامیکی گرانیتی نسکافه ای عروس و ی سرویس استیل ک فقط۴تا قابلمه خودم خریدم و سرویس کردم ک تا الانم خیلی ازشون راضیم استیلام برند ترکیه س .سافینوکس هست ک الان در حال حاضر از استیلا و تفلون بیتام استفاده میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی بچه ها من از ۲۰برج ک جمعه دو هفته پیش بود ک خروجیامو همشون دادم ب خیریه ....  

ورودیام تا ب الان

ی ظرف ۱کیلو و نیم گوشت بهم خواهرم داد و امشب ی سرویس فنجان قهوه شاگرد شوهرم کادو بهمون داد 

ی خروجی دیگم امروز داشتم ی تین ۵کیلویی روغن ک تموم شد و ی قوطی تموم شده پودر کاکایو... تا خروجیای بعدی خدانگهدار تون

مارک قابلمه هات چیه  اگه شد از ظرف و ظروف هم بگو چی داری

عزیزم از ظرف و ظروف نگم برات ک ی سرویس چینی ۱۲نفره ی ۱۰۵ پارچه و ی سرویس ارکرو فرانسه ۱۲نفره ی ۶۵پارچه و ی سرویس ۲۷ پارچه آرکوپال از این جدیدا و ی نیمه غذا خوری گل سرخی و نیمه غذا خوری چینی مقصود از این مربعی بزرگا هتلیا و کلی کاسه و پیاله فله ارکرو ک نمی‌دونم باید باهاشون کار کنم

عزیزم از ظرف و ظروف نگم برات ک ی سرویس چینی ۱۲نفره ی ۱۰۵ پارچه و ی سرویس ارکرو فرانسه ۱۲نفره ی ۶۵پار ...

ماشالا چقدر زیادن ظرفاتون، اومدم بگم ایشالا خونه باغ تون و تجهیز کنید میبینم باز زیاده، من یک سرویس ۱۸نفره چینی داشتم، یک ۲۴نفره اارکوپال، یک ۶نفره ارکوپال برا تو دستی، چند تا تیکه هم  گل سرخی گه البته یادگاری های مامان بزرگام بودن برا عکاسی ازشون استفاده میکنم، اون ۱۸نفره چینی رو بردم خونه باغ، دم دستی هام خیلیاش شکستن بقیه شون و باز بردم خونه باغ، الان فقط همون ۲۴نفره رو داارم،هم برا خودمونه هم واس مهمون، اینم اثاث کشی که در پیش دارم میخوام فقط ۱۲تاش و ببرم با خودم، بقیه شون و نمیبرم، خیلی دوست دارم سبک اثاث کشی کنم البته اگر بتونم از پس همسرم بر بیام 

دوستان مینیمالیست یسوال ،رنگ های مینیمالیست چه رنگایی هستن؟من میخام رنگ مبل ال امو انتخاب کنم میخام ...

رنگهای خنثی 

برا من شخصا شیری رنگه 

کابینت‌ها و کمددیواری ها و در اتاقها سفید، فرش کرم، ولی چون خودم رنگ دوست دارم برا دل خودم چند تا آیتم رنگی، قرمز، بکاربردم 

ماشالا چقدر زیادن ظرفاتون، اومدم بگم ایشالا خونه باغ تون و تجهیز کنید میبینم باز زیاده، من یک سرویس ...

مرسی عزیزم... ی زمانی اره خیلی این چیزا بهم آرامش میداد ولی آلان نه دیگه دلم میخواد هیچکدوم اینا نباشن فقط ی بشقاب و کاسه و پیاله ب تعداد نفرات داشته باشم

مرسی عزیزم... ی زمانی اره خیلی این چیزا بهم آرامش میداد ولی آلان نه دیگه دلم میخواد هیچکدوم اینا نبا ...

دوستم بیا جمع کن تو کارتون ببند بذار تو انباری جایی، بذار قشنگ دلت تنگ شه واسشون، وقتی جلو چشم باشن اینجوریه، آدم دلزده میشه، من چندتا ظرف عتیقه مسی داشتم عکاسی میکردم ازشون خیلی هم دوسشون داشتم. با اینحال بعد از عکاسی میذاشتم توی ی صندوقچه قدیمی دارم، اونجا میذارم، که جلو چش نباشن

مرسی گلم اره خیلی زیاده منم دیگه نه دل دل کندن  ازشون دارم نه دل نگه داشتن فقط مایع دلغعشع شدن ...

ی مدت همشو جمع کن و فقط ب اندازه نیازت.مثلا یک سرویس نگه دار،بقیه رو بزار انباری کمدی جایی،بعدش بهتر میتونی تصمیم بگیری که کدومو رد کنی..

بچه ها شاید باورتون نشه من تو ظرف و ظروف خیلی ماکسیمالم ولی تو بقیه لوازم خونه مخصوصا این بزرگان فوقه مینی مالم بزارین براتون بگم ک شمام با این خلوتی حال کنین... 

مبل کلا ندارم  نهار خوری ندارم  ی تلویزیون ۲۱اینچ نقره ای مشکی از این قدیمیا دارم  میز تی وی ندارم  رو ی عسلی گذاشتم تی وی رو  لباس شویی هیچکدوم شو ندارم جا کفشی ندارم هیچ مدل سبد سیب زمینی پیاز ندارم دراور و میز آرایش ندارم کمد دیواری ندارم بوفه ظرف ندارم پاتختی ندارم ...

فقط ی تخته دو نفره دارم ک تازه دو ماه میشه خریدیم قبلاً نداشتیم رو زمین می‌خوابیدیم ...

حالا نظرتون چیه در مورد خونه ی من خداییش فوق مینیمال نیست.😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

از لوازمای بزرگ خونه فقط ۲تا فرش ۹ متری و ۱قالیچه ۱ و نیم در ۲و۲۵ دارم   ی بخاری شومینه ای بزرگ ی گاز فر دار ۵شعله ک البته این خونم گاز رو کار داره ... ۲تا تشک ۷تا پتو ژله ای و گلبافت و معمولی از این تک رنگا ۲تا سرویس کامل رو تختی . 

تمام جالب نیس بچه ها،🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩