2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
خانوما حتما تو خروجی هاتون وسیله های پلاستیکی هم زیاد بوده لطف میکنید بگید چه وسایلی ضروری ان یا کدو ...

من اصلا جز یه صندلی حموم با یه لگن بزرگو یه سطل از اینا که رو‌کابینتیه (برای سطل اشغال میخواستم استیل بخرم جا نداشتم مجبور شدم از اینا بخرم ) و یه دونه برای منظم شدن یخچال یه چیزی گرفته بودم اونم بعدا پشیمون شدم  هیچی پلاستیکی ندارم ، یکی دو تا ظرف فریزری دارم‌که اونا ام‌کادو بود خودم نخریدم خودم شیشه ای خریدم چون تو فریزر چیزی با ظرف نمیزارم 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم لطف دارید شما باید دید تو عمل چقدر میتونم جلوی حرفای بقیه که هی بخر بخر  زشته کم باشه دو ...

بله واقعا سخته که حرف خودتونو به کرسی بنشونید.

یه سری هستن جنس رزین و پلی استر که الانا مد شده خونه ی نوعروسا زیاد دیدم. فکر کنم تمیز کردنش سخت باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا لگن پلاستیکی دارم با یه سبد پلاستیکی ،یه آبمیوه گیری دستی،سه تا ظرف داخل یخچال،دوتا سبد واسه ...

من چوب رختی فلزی خریدم چوبی دوست ندارم ،چیز دیگه ای فعلا ندارم ،گفتم هر وقت لازم شد میخرم ،تا یادم نشده بگم من یه سبد پیک نیک هم دارم ،😁

مامانم همیشه حموم رو تمیز میکنه من دقت نکردم یعنی هیچی توش ریخته نمیشه واقعا؟پس چرا میخرن

منم استفاده ندارم . اصلا نخر . تو حموم چیزی هم باشه ادم همون لحظه از حموم میاد بیرون تمیز میکنه دیگه . اصلا اشغال و سطل نباید تو حموم باشه 

بچه ها کیسه جاروبرقیتون رو چند وقت ی بار تمیز میکنید خودم هفته ای دوبار . کیسه حاضری نمیزارم چون بای ...

میگن کیسه های دائمی برا موتور جارو ضرر داره

خاک میره توش عمر جارو کم میشه

من امتحان کردم با کیسه های یکبار مصرف مکش جارو هم بیشتر میشه

❌️لایک❌️

طرف مبل داره پشتی گذاشته روزمین نشسته . بعد روکش مبل رو بلند نمیکنه مبادا کثیف بشه . میزناهارخوری می ...

حقیقتا خیلی جاها همین مدلی هستن 

بیشتر آرامشو از آدم میگیرن مثلا میری ببینیشون دلت باز بشه 

برعکس اعصاب آدم خرد میشه

❌لایک❌
شماها کارد پنیر دارید؟ من تو جهیزیه ام ۶ تا خریدیم،الان به نظرم غیر کاربردی میاد،چون هیچ وقت اون ...

اره😁

رو سرویس قاشق چنگالام بود 

استفاده هم میکنیم برای کره و پنیر 

❌لایک❌
یا این ظرفا بستنی خوری . خدایی مد جدید چقدر رو مخه .بستنی باشه تو پیاله ماست خوری هم میشه خورد دیگه ...

من دو دست داشتم رو جهیزیه م 

وقتی بستنی خونواده بگیریم استفاده میکنم راستش 

بیشتر بچه هام ذوق میکنن خوراکی بریزن توش بخورن 🙃🙃🙃

❌لایک❌