2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738790 بازدید | 44705 پست

سلام و عصربخیر به خانم های عزیز؛ 

خروجی این هفته م که در واقع استفاده ی بهینه میشه گفت، سال های اول ازدواجم مادر همسر یه قواره پارچه چادر نمازی بهم داده بود که مورد مصرف نبود (نمیدونم چرا مامانم اینقدر چادر نماز تو جهیزیه م گذاشته بود، جوری که میتونم نماز جماعت کل محل رو با چادر و سجاده ها ساپورت کنم) دادم به خواهر جان و تبدیل شد به 5تا رو بالشی و اون قدیمی ها رفتن برای تمیزی راه پله و پاگرد وبعدم خروجی، 

یه ظرف فریزری در دار که کار خودشو کرده بود رفت خروجی. 

دوتا مجسمه که کمی لب پر شده بود 5شنبه خواهرم و بچه ش اومده بودن خونمون چون اسباب بازی تو خونه نبود دادم بهش بازی کنه، زحمت شکستن و خروجیش رو کشید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمورد هود، فکر میکردم فقط خودمم که حوصله ی سر و صداشو ندارم و استفاده نمیکنم، نگو خیلی ها اینجوری اند، فقط از لامپش گاهی اوقات استفاده میکنم. خلاصه که از هود فقط چربی و زحمت تمیز کردنشه. 

دوستان شما هود رو با وی تمیز میکنین خوب برق بیوفته؟و اینکه شیشه شو هم باز کردین تاحالا؟

پدر همسرم شیشه هود ما رو کلا بازش کرد چند تا پیچ داره

من تو حموم شستم حسابی دوباره برام بست

قرار گذاشتیم سه ماه یکبار یادش بندازم برام بازش کنه و بلنده. 

ققنوس
پدر همسرم شیشه هود ما رو کلا بازش کرد چند تا پیچ داره من تو حموم شستم حسابی دوباره برام بست قرار گ ...

چه خوب✨بله دیدم دوتا پیچ داره..ی طرفشونو دراوردم ولی ی طرفشون خیلی سفت بود نتونستم دربیارم.بیخیال شدم و همونجا تمیز کردم حسابی تمیزشد

سلام به خانمهای کدبانو.

امروز یه سری به مانتوهام زدم، ۵ تا مانتو رفت خروجی. چون قابل استفاده بود، گذاشتم بدم به کسی. یه کیف نو و یه کمربند مردونه نو و یه پیرهن همسرم هم رفت خروجی. 

دمپایی ست حوله حمامم خراب شده بود، انداختم دور. میخواستم یه جفت جدید بخرم، دیدم شوهرم از دمپایی حمامش استفاده نمیکنه، برداشتم برای خودم. در نتیجه جلوی یه ورودی گرفته شد و یه وسیله ای که استفاده نمیشد هم اومد تو چرخه مصرف.

یه بار یکی از دوستان گفتن قبل از خرید از فروشگاه، از کمدها و وسایل خودتون خرید کنید. این جمله به نظرم عالیه. 

بهتره قبل از خرید وسیله ای که نیاز داریم یه دوری بزنیم یه فکری بکنیم، احتمال داره وسیله مشابهش را تو خونه داشته باشیم یا با تغییر کاربری یه وسیله به خواسته مون برسیم. 

اینجوری با یه تیر سه تا نشون زدیم. هم جلوی یه ورودی را گرفتیم هم یه وسیله که بدون استفاده بوده را به کار گرفتیم. هم اینکه پولشو میتونیم صرف یه کار دیگه کنیم.

من همه ی پستاتونو خوندم کلی انرژی مثبت گرفتم واقعا خیلی خوب دارین پیش میرین .بوس به همه ی دوستان مین ...

درود بر شما و متقابلا شمام خسته نباشید من که امروز یه قسمت از خونه رو تمیز کردم همین الان نشستم در حال از هم پاشیدنم خدایی، یادی میکنم از جوونیام که یه روزه کل خونه رو میتکوندم تا همش تمام نمیشد خوابم نمی‌برد، الان یک اپسیلون اون وقتا کار کردم پکیدم، لطفا قدر جوونی و سلامتیتونو بدونین عزیزانم، ماچ به لپ تک تکتون 👌😘🎈

یه بار یکی از دوستان گفتن قبل از خرید از فروشگاه، از کمدها و وسایل خودتون خرید کنید. این جمله به نظر ...

عالی بود منم خیلی خوشم آمد و همچنین برام تا حالا خیلی پیش آمده بود که بخاطر انباشتگی نمیدونستم یه وسیله رو دارم و با تمام وجود این جمله ی طلایی رو باور دارم 👌👍✌️ 

درود بر شما و متقابلا شمام خسته نباشید من که امروز یه قسمت از خونه رو تمیز کردم همین الان نشستم در ح ...

واقعن با اینکه سنی نداریم امروز صبح تا ظهر بکوب کار کردم از ناهار به بعد افتادم از ضعف شدید پا

دیشب همسایه بالاییه ما مستاجر اورده . از ساعت ۱۰ شب تا ۱ نصفه شب فقطداشتن وسیله میبردن . خود اقا همش ...

همسایه ما هم دارن اثاث کشی میکنن 

اون از همسایه شما بدتره 

حدود ۵ روزه از صبح تا آخر شب دارن اثاث میارن 

موندم چرا تموم نمیشه🥴

میخواستم از دم در اون همه اثاث پاکسازی بشه 😄😄

❌لایک❌