2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم تغذیه رو مثلاً چی میخورین؟!منم خیلی دوست دارم سالم غذا بخورم و سعیمو میکنم ممنون میشم تجربتونو ...

بجای روغن صنعتی روغن کنجد و زیتون و دمبه مصرف دارم . بجای قند هم خرما کشمش عناب اینجور چیزا دیگه . 

عزیزم روغن صعنتی کامل حذفه تو خونه ما . قند و شکر حتی کیک و بیسکوییت لب نمیزنم . لبنیات سردی میاره ن ...

منم روغن صنعتی نمی‌خورم ،قند و شکر تقریبا حذفه ،جایگزین لبنیات چی میخورین؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه مدت زباله ها تفکیک می کردم تمام پروفایل هام هم در مورد محیط زیست بود ولی شاید حداقل تو شهری ک ...

سلام گلم 

منم تمام این چیزایی ک مربوط ب محیط زیست میشه رو رعایت کردم ... از این کیسه های خرید دسته دار از جنس گان هم دارم برای خریداری کلی،،، در ضمن از وقتی تو این تاپیک اومدم ک کلی صحبت در مورد زندگی مینیمالیست و صرفه جویی و بازیافت و تلاش کردن برای محیط زیست سالم شده ،،، هر وقتی رفتم خرید دیگه از فروشنده کیسه نایلونی نگرفتم ب شوهرمم گفتم ک هر چی میخواد بخره نهایتا تو ی نایلون بزاره ک دیگه الکی کیسه هم تو خونه جمع نشع

سلام بچه ها حوصلم پوکیده دلم میخواد همش ی جایی و بریزم بهم و بسته بندی کنم بره بیرون ... راستش دیگه ...

سلام عزیزم. اینی میخوام بگم یه پیشنهاد جدیه برای کسانی که عاشق پاکسازی هستن مثل ماها. 

یه شغلی هست به نام مدیریت نظم محیطی.در اکثر کشورها به خصوص آمریکا که مصرف گرا هستن و ورودی خونه ها زیاده و اغلب شلوغ و بی نظم هستن، این شغل خیلی کاربردی و درآمد بالایی هم داره. 

کسانی که فرصت کافی دارند خیلی خوبه که استارت این شغل عالی را بزنند. 

چه چیزایی میخورید ایناهم بگین

همه چی خورشت برنج خوراکها . فقط روغنم کنجد و زیتونه . فقط شام ارده شیره . یا گردو عسل یا سمنو با نون . مثلا الان داریم نزدیک پاییز میشیم . ترشی لب نمیزنم . بجاش خرما کنار غذا میارم . 

ای شادی جون شادی جوووون حالا را نبین گل دخترت تو قنداقه کاری از دستش برنمیاد😍😂   انشاا ...

خنده ام گرفت از کارای بامزه پسرت.خدا براتون حفظ اش کنه ولی با اجازتون می خوام باهاتون‌مخالفت کنم چون به من می گفتند باردار بشی دیگه نمی رسی،زایمان کنی نمی رسی ولی من خداروشکر هم بارداری هم دوماه اول به خوبی سپری کردم وبزرگ ترین شاهدم همسرم که با برنامه ریزی به تمام کارام رسیدم.انشا...خدا کمک کنه دخترم آروم بلشه زمان راه رفتن وبقیه مراحل رشدش هم مشکلی نداشته باشم.

شادی صدام کنید

من ورودی یه صندل داشتم امروز.بچه ها واقعا صندل یا کفشی که مناسب تابستون باشه نداشتم.یه صندل پاشنه ۵ سانت داشتم که بیشتر مناسب زمانی بود که باهاش بری مهمونی اونم کف اش در اومده میدم همسرم ببره تعمیر کنه.

ورودی-خروجی خوراکی ها که طبق روال ادامه داره‌در مورد کیسه زباله ها ما واقعا هیچ وقت کیسه زباله نمی خریم از کیسه های خرید بزرگ هاش می ذارم برای زباله کوچیک هاش برای سطل های سرویس استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
یه چیزی هم من اضافه کنم ؟  پوست های میوه،حتی پوست بادنجان و کدو ،و ساقه های سبزی قرمه یا هر سب ...

سلام عزیزم 

ای بابا تو این خونه های آپارتمانی ک نمیشه از این کارا کرد اونم تو چس  مثغال حیاط ۱در۲ ... 

از اینم بگذریم شوهرم همش سر این بازیافت جمع کردن و تفکیک زباله سرو صدا می‌کنه و هی مسخره بازی در میاره چی  برسه ک بخام اینجا خشکاله هم را بندازم ...

تازه ما خودمون چند ماهه ۳ تا مرغابی داریم ک حریف شکمه اینا نمیشم اگه چیزیم بمونه برا همینا میریزم بخورن تا پوست خربزه و طالبی و هندوانه... طفلیا همش گشنن احتمالا فردا ببرمشون پارک رهاشون کنم شایدم تا آخر همین هفته اینجا باشن😭😭😭😭😭😭