وای امروز چقدر حرف زدم 🤭
در کل نباید هم زیادی حرص و جوش کارای خونه رو زد
مگه مینیمالیست فقط به کم کردن وسایل هست؟
باید وسواس و شدت کارهای اضافه رو هم کم کنیم
مثال خانم هایی که وسواس افراطی هستن تو فامیل ما زیاده
و خداییش همیشه دارن از درد دست و پا مینالن .بعد جالبه میگن مگه کار خونه چیه مگه چقدر سخته😐
کاش فقط همون دست و پا بود
اونروز یه خواهرشوهرام که شهر دوره اومده بود خونه مادر شوهرم را حسابی تکوند و رفت .تمام فرش هاشو شست .یه فرش یه جاش لک بوده گفته اینجاشو درست نشستیم دوباره انداخته تو حیاط کامل از نو شسته😐😩😩
اون دوستی که گفتن آب رو درست مصرف کنیم من واقعا پرمصرف تر از همین خواهرشوهرام هیچ جا ندیدم.فکر نکنید باهاشون خصومتی دارم که اینو میگما.همیشه گفتم آدم های خوبی هستن اما اسراف گران.اتفاقا همسایه های مادرشوهرم زنگ زدن اداره آب گزارش دادن 😏 که مامور آب زنگ زد اخطار داد
یه روز دیگه یه پودر چربی زدا آورده بود که باید با آب مخلوط کنی
یعنی نمیدونید عجب گاز شدید و بدی داشت این پودر
من فقط سالی یک بار لوله بازکن صاف استفاده میکردم که اونم خیلی گاز داره .فکر میکردم نهایتا در همین حده .حالا فکر کنید اون پودره دیگه چی بود.اصلا وحشتناک .بعد این خانم هم آسم داره
البته ماسک زده بود
یا اگه یه جایی کوچکترین لکه ای بیفته خودشو میکشه .خیلی حساسه
در مقابل یکی از جاریام از اول زیاد کاری نمیکرد و شوهرش عادت کرده خونه رو هم تمیز میکنه .
( این جاریم بنده خدا تو چند زمینه یه کمی نابلد و بیخیاله که اتفاقا بنظرم همینا کار درستی میکنن😁
الان حدود ۳۷ سالی داره دستاش انقدر ظریف مونده .حالا نمیگم سفید پنبه ای .اما از اونی که ۳۳ ساله هست و از همین بشور و بساب زیادی دستاش حالت مردونه شده خیلی بهتره
پس هرچیزی به اعتدال .حتی قدرشناس ترین شوهر عالم یه روز یه جا نشون میده خیلی هم قدر دان زحمات خانمش نیست😏