به به ساغر خانم😍
راستش برای ما هم پولی نمیمونه که به خرید هیجانی برسه🤣
اتفاقا خود منم اگر آب باشه شناگری بلدم😂
اما عزیزم جسارت نباشه شما که ادمین تاپیک پس انداز بودین دیگه چرا؟🤔
اگر دوست دارین بعنوان یه مینیمالیسم ادامه بدین مثلا دفعه بعدی که چشم تون به شلوار جین افتاد تو مغازه تو ذهن خودت بیار که الان من پنج تا شلوار لی دارم و بود و نبود این یکی توفیری در شیک پوشی من نداره .بعدم الفرار😁
اگه درآمدتون خوبه پولت را فورا تبدیل کن به طلا یا هرچی میدونی تا پولی برای خرید لباس نمونه
از لوازم آرایشی همینطور .یه مدت خودتو به چالش بکش هرچی تو خونه داری با همون سر کنی.ببین چقدر دوام میاری 😉
من خودمو میگم از وقتی با سبک مینیمالیسم آشنا شدم تا حدود یک سال و نیم تقریبا میتونم بگم خرید هیجانی نداشتم.و با این حال خداروشکر هیچوقت کم نیاوردم اضافه هم آوردم .چون از ذخایر موجود تو خونه استفاده کردم . شرایط طوری بود پیشرفت مالی نداشتم البته شخص خودم منظوره که پس انداز مخفی و خرید طلا نتونستم .اما بازم شکر خدا همسرم تو زندگی مالی یکم بالا رفته که خب سهم هر دو مون هست دیگه
این هم اضافه کنم من اگه خرید آنچنانی ندارم دوتا دلیل عمده داره
یکی اینکه فعلا الویت های مهم تر از لباس ،لوازم آرایشی ،آرایشگاه وووووو.... دارم
یکی هم تو شهر ما مغازه زیاده اما خب قیمت ها را نسبتا بالا میگن.ما فقط قیمت سوپر مارکت ها دستمون هست که کدوم انصاف دارهه.یعنی من سالی یک بار هم از اینجا لباس خرید نمیکنم
فقط هر از گاهی پارچه میخرم اونم به ضرورت
اکثرا سالی یکی دوبار برم اصفهان خرید کلی میکنم.یک بار عید که حتمی هست. یک بار هم تابستون که شاید سال در میون باشه
اونم اگه چشمم بخوره حداقل یه دونه خرید خارج از برنامه دارم
اینا رو گفتم که بدونید منم اگه خرید هیجانی ندارم دلیل بر خیلی هنرمند بودنم نیست😂🖐️