2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
سلام عزیزم . واقعا حرفت صحیحه . منم جهازم کم بود ولی خوشبخت ترینم . الانم خونم خلوته خلوته . 

سلام گلم .آخه من ب عینه بهم ثابت شده هم خودم هم ی بنده خدایی ک همزمان با من ب فاصله ی ۱هفته عقد کردیم اونم طفلی سر کار می‌رفت و بهترین جهاز و با خودش برد  . ولی هر دو مونم هم زمان باهم با اینکه دورا دور خیلی دور از همم خبر نداشتیم جدا شدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم .آخه من ب عینه بهم ثابت شده هم خودم هم ی بنده خدایی ک همزمان با من ب فاصله ی ۱هفته عقد کردی ...

من مامانم همش باهام در تماسه میگه نمیدونم تو به کدوم وسیله ت دلت خوشه اخه . میگم به جای خالیشون . 

بعضی وقتا همش با خودم می گم کاشکی زمان برگرده عقب تا دوباره از اول رو خرید همه چی از لباس و لوازم آرایشی و بهداشتی گرفته تا خرید جهیزیه ک با فکر بیشتر و عقلانی تر عمل کنم  .

حتی هنوزم خودمو اونجوری ک باید باشم نمی‌بینم هنوز خیلی مونده تا در مورد خرید و این مسایل پخته تر بشم

من مامانم همش باهام در تماسه میگه نمیدونم تو به کدوم وسیله ت دلت خوشه اخه . میگم به جای خالیشون .&nb ...

ب خدا ب نظر من این یکی از  بهترین دلخوشی  ها و حسه ...

چی از این بهتر ک همیشه دو رو اطرافت خلوت و تمیز باشع

ممنونم از دعای خیرت . در راستای وسایل اضافی رد کن بره حالشو ببر . 

قربونت عزیزم  . اره دیگه تو فکرشونم ک کم کم پر همشونو باز کنم برن برا خودشون حالشو ببرن  . طفلیا ک دست من بودن خیری ندیدن شاید برسن ب دست نفر بعدی خوب ازشون استفاده کنه ک داغون و خراب و شکسته بشن 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

فقط من جدیدا ی جوری شدم جاهای شلوغ رو اعصابمه . مثلا ی آرایشگاه رفتم شلوغا همه جا گرد و خاک عجیب . ن ...

خب منم اگه بگم بهتون ک چندین ساله اینطوری شدم شاید باورتون نشه چون خودمم کلافه میشدم ولی نمی‌دونستم از چیه تا الان ک ۲ساله اصلا حوصله ی شلوغی و کثیفی و جاهای پر وسیله رو ندارم

آدم تا سنش کمه هرچی دم دستش میاد میخره ،،، همین ک یکم پخته تر میشه و سن بالا تر ،،، مخصوصانم اگه تو زندگی دچار ی خلع هایی یا کمبود و شکست بشه دیگه فاجعس و حوصله هیچکدوم از اونا رو ک ی روزی همشون با عشق و علاقه خریده رو هم نداره ...

مث الان خود من

خب منم اگه بگم بهتون ک چندین ساله اینطوری شدم شاید باورتون نشه چون خودمم کلافه میشدم ولی نمی‌دونستم ...

تا این حد که از ی ماه قبل عید تا الان هنوز وقت نکردم برم خونه مامانم . میدونم برم نمیتونم بخوابم ی شب حتی . در مرتب ترین حالت ممکن در حال انفجاره . نمیدونم ولی من قشنگ ریزش مو میگیرم ازخونم جدا میشم. باید رو خودم کار کنم خیلی اعصاب تعطیلم 

من فک کنم یه کامیون باید از خونه مون پر کنم🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
تا این حد که از ی ماه قبل عید تا الان هنوز وقت نکردم برم خونه مامانم . میدونم برم نمیتونم بخوابم ی ش ...

ا منم اینجوریم ک شبایی ک خونه مامانم هستم خابم اصلا نمیره تا دم صبح ... پس  بگو ب خیال خودم فک کردم از فک رو خیال بی مورده بگو از شلوغی و پر وسیله بودنه