2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
بچه ها من میخوام فریزرمو کامل کامل خالی کنم . مواد تازه بخرم . به نظرتون میشه ؟ اخه اصلا مواد فریزری ...

مال من ک تا بیاد خالی بشه باز ی چیز بیخود میاد پرش می‌کنه همون بهتر ک همینی ک الان هست بمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ا منم اینجوریم ک شبایی ک خونه مامانم هستم خابم اصلا نمیره تا دم صبح ... پس  بگو ب خیال خودم فک ...

نبابا فدات شم چه فکروخیالی تنت سالم باشه ی منبع درآمد هم باشه . دیگه عشق و حاله این دنیا .از انباشت خونه هاشونه ادم خواب نداره . هر چی بیشتر دارن بیشتر میخوان . 

نبابا فدات شم چه فکروخیالی تنت سالم باشه ی منبع درآمد هم باشه . دیگه عشق و حاله این دنیا .از انباشت ...

ای  بابا نگم برات ک خونه مامانم چ خبره ............

ینی با حال خوش  و شنگول می ری تو خونه ... با اعصاب متشنج و داغون و افسرده و دپرس و بیزار از این دنیا و ادماش میای بیرون 

سلام به همه

ورودی من یه ماگ🤭🤭🤭

یه ماگ هم خروجی دادم ب ابجیم

نی استیل گرفتم برای پسرم چون نی های شیشه ای میکرد توی دهنش بازی میکرد باهاشون گفتم یه وقت بشکنه دهنش زخم بشه.

یه گلدون کوچولو هم گرفتم توش پتوس بذارم😍

از لباسامم یه لگ یه شلوارک یه تاپ شورتک و یه کراپ فک کنم ابجیم برد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی 

تی شرت پسرم . ظرف خالی مایع ظرفشویی بطری آب میوه .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خواهرم رفته بود مشهد با اصرار و التماس گفتم هیچی نخر . 

یه تسبیح داده بودم ببره حرم تبرک کنه که اونم اونجاگم کرده🤦🏻‍♀️😂 به جاش ورودی صلوات شمار و یه دستبند واسه دخترم و سوهان 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت شستشوهام بود که رو تشکی خودم و همسرم شستم په پارچه روتشکی برای خودمون کنار دارم که هر وقت خواستم بدم برامون بدوزن.این روتشکی خرد هیجانی به همراه آبجیام بود وگرنه می تونستم بمونم هر وقت خواستم روتشکی ها عوص کنم همون موقعه پارچه اش بخرم.

✅️بچه ها من نوزاد دوماهه دارم برای همین هر روز برنامه ریزی کردم یه بخش خونه تمیز می کنم هر خروجی دارم همون روز مربوط به اون قسمت میگم.البته به نظرم زیادم وسیله ندارم که زیادم‌خروجی داشته باشم.ولی اون جوری ام که دلم‌می خواد خلوت خلوت نیست.

شادی صدام کنید

در مورد فریزر که صحبتش شد فریزر من خیلی کوچیکه کلا دو طبقه متوسط است ودوتا هم مثلا جای بطری یخچال تو درب اش جا داره.ضمن اینکه من اعتقاد دارم همه چیز تازه وبه فصل باید خرید کرد.برای همین فریزر تقریبا سبک واگه‌چیزی باشه سعی می کنم یکی دو هفته ای استفاده کنم.فقط گوشت،سبزی قرمه سبزی وپیاز داغ همیشه تو فریزر هست.بقیه می خریم ومعمولا سریع استفاده می کنیم مثل قارچ،سبزی سوپ کوکو واین‌چیزا،پنیر پیتزا ،باقالی،لوبیا سبز این ها می خریم وسریع هم‌استفاده می کنم.

شادی صدام کنید