2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
 آره اینم فکر خوبیه،ولی خب باز زباله تولید نمیشه ؟!؟؟من تازگیا حساس شدم که تا میتونم زباله تولی ...

اون هم هست 

راستش من به این فکر میکنم که چون مربوط به سلامتی هست و ممکنه میکروب را تو خودش نگه داره اینه که میندازم بره 

و خب آب و شوینده هم مصرف نمیشه دیگه😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان دیروز حسابی مشغول تمیز کاری خونه بودم😍😉

خروجی های این تمیزکاریم:

یه شلوار خونگی و یه شلوار جین دخترم که براش کوچیک شده بود

یه کیف دخترم که پاره شده بود

یه دامن دخترم که اصلا یبار نپوشیده حاصل یه خرید هیجانی بود 

یه بافت همسرم که گذاشتم بشکافمش

یه شلوار خودم که زانوش رد انداخته

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستی در باب اون میز کافی و بار و امسال اینا اینقدر از اونا بدم میاد ک بقول دوست خوبمون مثلاً می خان ...

سلام عزیز دلم من از پستهای قبلی شما خیلی لذت بردم ولی با احترام از این پستتون حس خوبی رفتم، علتشم اینه که حالا دلیلی نداره سبک زندگی همه مثل ما باشه یا اگه وسیله ای دارن در پی اثبات چیزی باشن که ما فکر می‌کنیم، پیشاپیش عذر خواهی میکنم بابت کامنتم اگه قبول کردید که هیچ اگه نه لطفا رد بشید و نشنیده بگیرید عزیزم 🌻☘️🌻🙏

اخ اگه من عقل الانمو داشتم 1 صدم این چیزایی ک خریدمو اصلا نمی‌گرفتم ک با خودم هی بکشونم از این خونه ...

درسته ولی الان  وضعیت معیشتی و  خرید مشکل شده و پس باید محتاط تر خرید کرد 

اره متاسفانه وقتی خریدم سنم زیر ۲۰سال بود و ب جنبه زیبایی و فانتزی بودن برداشتم بعدش دیدم خیلی سنگین ...

ای جانم

برا منم لاله قرمز بود

ایشالله خدا از این به بعد بهترین ها رو برات رقم بزنه

سلام بچه ها حوصلم پوکیده دلم میخواد همش ی جایی و بریزم بهم و بسته بندی کنم بره بیرون ...

راستش دیگه تحمل وسیله های اضافه بر سازمان و ندارم 

کاشکی ی روز ک همین روزا ب همین نزدیکیه بیاد و من از همه چی دل بکنم و چشممو رو همه ببندمو ردشون کنم برای همیشه ینی می شه؟؟؟؟

راستی بچه ها شاید براتون جالب باشه ک من بیشتر از ۲۰ساله ک دارم زباله های خشک و ک همون بازیافته از تر جدا میکنم دقیقا از همون زمانی ک بازیافت تو کشورمان باب شد من عاشق این تفکیک کردنم برای آرامش روح و روان خودم و برای تمیزی محیط زیست مون اینکار و میکنم شمام اگه تا حالا انجام ندادین امتحان کنین بعد ی مدتی ب این کار ینی تفکیک زباله عادت میکنین من خیلی خوشحالم ک با این کار . کار بقیه پاکبان ها و امثال اینا رو زیاد نمیکنم ک بخان دست شونو بکنن تو کیسه ی زباله ی من از تو زباله های من تکه های بازیافتی رو در بیارن 

اخ اگه من عقل الانمو داشتم 1 صدم این چیزایی ک خریدمو اصلا نمی‌گرفتم ک با خودم هی بکشونم از این خونه ...

سلام عزیزم . واقعا حرفت صحیحه . منم جهازم کم بود ولی خوشبخت ترینم . الانم خونم خلوته خلوته . 

سلام بچه ها حوصلم پوکیده دلم میخواد همش ی جایی و بریزم بهم و بسته بندی کنم بره بیرون ... راستش دیگه ...

عزیزم سعی کن حتی پاکسازیهاتم هیجانی نباشه 

آروم آروم پیش برو تا بعدا پشیمون نشی گلم

❌لایک❌