2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738856 بازدید | 44705 پست
امروز همسرم گفت برای دخترمون صندلی ماشین بخریم یه لحظه خون به مغزم نرسید فقط برای چندماه صندلی به او ...

عزیزم صندلی ماشین حداقل تا ۶ یا ۷ سال استفاده میشه...دخترتون چند سالشه؟و اینکه تو بغل خیلی خطرناکه...خدای نکرده تو تصادف آسیب میبینه...این یه مورد جز ضروریات هست حتما بگیرید برای امنیت دخترتون...اینجا رو نبینید اصلاجون انسانها اهمیت نداره اگر تو خارج از کشور بچه سوار صندلی ماشین نباشه جریمه خیلی سنگینی داره حتی ممکنه بخاطر این سهل انگاری دادگاهی بشید.....

بچه ها در کنار گزارش دادنای روزمره بیاین بگیم اصلا ما چرا انقدر وسیله داریم چرا نمی تونیم بذاریم خرو ...

ایده ی خوبیه 

من انگیزه ی خودمو میگم من البته اون من قبلی از بچگی دیده بودم مامانم فقط میخره منم فکر میکردم خب همینه دیگه هر چی پول داریم باید وسیله بخریم 

دومین دلیل برام لذت بردن بود، یعنی هر وقت حالم بد بود سریع میرفتم بازار، کمی تسکین میداد بهم 

سومین دلیلم اقتصاد آشفته ی کشور بود و تورم بیش از حد که فکر میکردم وسیله بگیرم چون بعدا گرون میشه نمیتونم بخرم و ضمنا من وحشت از ابرتورم و قحطی داشتم و تقریبا در حد خودم یه محتکر بودم هنوزم نگران این موضوع هستم ولی وقتی دیدم خیلی موادغذایی تاریخ منصرفشون میگذره باید بریزم دور یا قبل از انقضا ببخشم به دیگران، خب الان دیگه اون حالتو ندارم و میگم هر کاری بقیه کردن منم همون کارو میکنم چون میبینم حداقل 50 درصد آدما تو یه شرایط هستن و دیگه این کارو انجام نمیدم. 

از طرف دیگه میگم اگه همون پولی که صرف خرید مواد غذایی و بهداشتی و ظروف وغیره میکردم اگه طلا می‌خریدم یا سرمایه گذاری میکردم الان چقدر اوضاعم بهتر بود 👌 

الان اینا به ذهنم رسید اگه بازم انگیزه های دیگه ای کشف کردم میگم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه من اصلا ولع ظرف خریدن ندارم ..تو این ۱۰ سال فقط دو تا قابلمه خریدم....تقریبا اغلب وسایل رو تو جهیزیم داشتم ولی اصلا به دنبال پیروی از مد تو ظروف نبودم....خیلی از وسایلم بدون استفاده مونده مثل بخار شو....بخار پز و زودپز و ....

شاید باورت نشه مادربزرگم وسایلاش عین عتیقه میمونه.ازبس که قدیمی شدن .وسایل جدید و نو هم داره ااا خیل ...

وااای چقد خندیدم و چقدر صبورو مهربونی که به زور خوبی میکنی به اطرافیان، زنده باشی و تندرست عزیز دل 🌻☘️🌻

بچه ها در کنار گزارش دادنای روزمره بیاین بگیم اصلا ما چرا انقدر وسیله داریم چرا نمی تونیم بذاریم خرو ...

تو دوره زمونه ی الان این تبلیغات و مد پدر آدمو در میاره الان مثلن تو پیج بلاگرها بری همه در حال سیب زمینی سرخ کردن تو سرخ کن بدون روغن یا الان خیلی مد شده کافی بار می ز یه گوشه آشپزخونه قهوه ساز و اسپرسوسازو کلی ماگ قوطی قهوه نسکافه میزارن بعد مردم میبینن میگن عه چه قشنگه چه باکلاسه اینا رو بزنیم گوشه آشپزخونه در صورتی که طرف نه قهوه خوره نه نسکافه خور فوقش بخای یه نسکافه بخوری یه لیوان آب جوش برمیداری یه نسکافه می‌ریزی توش

تو دوره زمونه ی الان این تبلیغات و مد پدر آدمو در میاره الان مثلن تو پیج بلاگرها بری همه در حال سیب ...

خیلی حق👌👌

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

شاید باورت نشه مادربزرگم وسایلاش عین عتیقه میمونه.ازبس که قدیمی شدن .وسایل جدید و نو هم داره ااا خیل ...

فقط اون قسمت که نوشتی یکی باید در دهانشونو بگیره😂😂😂✌️✌️✌️

❌لایک❌

همش از سر عادتهای اشتباه،باور و ذهنیت های اشتباه،حرص ِجمع کردن وسایل و خرید و انباشت و ترس از اینکه بخریم مبادا مهمون بیاد کم و کسری داشته باشیم

❌لایک❌