2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست

امروز یکم یخچال و مرتب کردم و ی طبقه رو خالی کردم و انشالله میخوام خالی نگه دارم..ولی جا میوه ای ها داره میترکه از میوه و صیفی جات....خروجی یخچال ی شیشه مربا بود که شکرک زده بود🥺ی شیشه عرق نعنا که تاریخش گزشته بود،و ی بطری کوچولو کشک

ورودی کلاه اسپرت برای خودم که برای مسافرت و پیک نیک لازمم بود

سلام

به به چقد گزارش خروجی🤭🤭🤭

خروجی های من تو این هفته

یه جعبه کادو

یه قاشق ک پسرم کجش کرد،میشد صافش کرد ولی من از قاشق کج و معوج متنفرم

یه قلک پلاستیکی

یه گل طبیعی ک داره خشک میشه فعلا گذاشتمتش ی گوشه خشک ک شد بذارم بیرون.

*یه چیزی هم بگم این گلی ک الان داره خشک میشه هدیه بوده، دست گیرنده گل درد نکنه ولی من ب اون مدل گل علاقه نداشتم نگهداریشم بلد نبودم کاش ب جاش بهم پول 😁 میدادن

البته اینجا خیلی تکرار شده ،ولی لطفا برای کسی ک سلیقه ش و نیازش رو نمیدونیم هدیه نبریم😉

پول بهترین گزینه س

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. منم مثل شما هستم. یه رگال کامل مانتو دارم. هر بار مانتو می‌خریدم دوتا می‌خریدم. به همون ...

سلام عزیز دل، خب پس تصمیمم اشتباه نبود ضمن اینکه  کمد کپسولی رو دارم اجرا میکنم یعنی فقط 4 تا با رنگ و سبک مختلف رو با شلوار یا دامن ستشون دم دست میذارم یه مدت استفاده میکنم بعد وقتی خسته شدم اینا رو میذارم کنار چهار تای دیگه میارم برا استفاده، شمام روش فکر کنید 🌻 ☘️ 🌻 

چه تاپیک باحالی 😍

کاش گزارش هاتون همراه با عکس میبود اینجوری بیشتر انگیزه میداد  و واقعی تر بود 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
سلام عزیز دل، خب پس تصمیمم اشتباه نبود ضمن اینکه  کمد کپسولی رو دارم اجرا میکنم یعنی فقط 4 تا ب ...

من تازه این تاپیک رو دیدم

میشه بپرسم ماهی چقدر لباس می‌خرید و چقد رد میکنید و لباس هاتون رو کجا جاسازی میکنین

من تازه این تاپیک رو دیدم میشه بپرسم ماهی چقدر لباس می‌خرید و چقد رد میکنید و لباس هاتون رو کجا جاس ...

سلام عزیزم خوش آمدید 🌹

منم جدیدا سعی دارم مینیمال بشم در مقابل اساتید درس پس میدم خرید لباس فکر میکنم به تعداد نیاز باید باشه و وقتی میخواهیم انتخاب کنیم سعی کنیم با لباسهایی که از قبل داریم قابل ست باشن، اوایل تاپیک کمد کپسولی رو بخونید بهتر متوجه میشید، و ضمنا لباسی که کهنه شد یا ایراد پیدا کرد یا سایز نبود حتما رد میکنیم و در خانه نگه نمیداریم ☘️

سلام عزیزم خوش آمدید 🌹 منم جدیدا سعی دارم مینیمال بشم در مقابل اساتید درس پس میدم خرید لباس فکر می ...

سلام عزیزم ممنونم

تاپیک کمد کپسولی به غیر از این تاپیک هست؟

من متاسفانه خرید هیجانی زیاد دارم...و خروجی هم زیاد

لذا خیلی اسراف میشه اینجوری و اغلب هم میمونم چی بپوشم

سلام عزیزم ممنونم تاپیک کمد کپسولی به غیر از این تاپیک هست؟ من متاسفانه خرید هیجانی زیاد دارم...و ...

عزیز اوایل همین تاپیک خیلی خوبه بخونید 

تو، نت هم بزنید کمد کپسولی دقیقا توضیحاتش میاد 

متاسفانه منم مث شما بودم ولی از عید به این طرف خیلی مقابل خریدهای هیجانیم مقاومت کردم، حتی خیلی چیزها رو خروجی گذاشتم، ولی تا به اون مینی‌مالیسم واقعی برسم هنوز راه دور و درازی دارم 

استیل غذا توش نمیچسبه؟!!من دوتا قابلمه کوچیک دونفری دم دستی تفلون زرساب‌  دارم با یه تابه کوچیک ...

نه عزیزم حتی توش میشه ماکارونی و برنج هم پخت . 

یه خوبی که داره راحت شسته میشه . لایه اضافه نداره که وارد غذا بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌.

فقط دقت کنید هنگام خرید استیل که کف ش چند لایه باشه بخرین مارک کرکماز و سفرام تورکیه هستن و جنس اصل . تغییر رنگ هم نمیدن.  

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

پاشم یه‌گشتی بزنم ببینم چی رو بذارم خروجی دلم میخواد بالای کمدو بریزم اما امروز کمرم درد میکنه&n ...

من یه روسری دو تا اسکارف و چهار پنج تا شال و چهار پنج تا هم کلاه دارم، یه شال دیروز گذاشتم خروجی الانم بنظرم یکی دیگه رو هم باید دل بکنم اونم میذارم خروجی، روسری هم کاملا نو هست ولی استفاده نمیکنم شاید برا فروش گذاشتم 

استیل غذا توش نمیچسبه؟!!من دوتا قابلمه کوچیک دونفری دم دستی تفلون زرساب‌  دارم با یه تابه کوچیک ...

برای اینکه استفاده ازش دستتون بیاد سرویس نخر دوتا قابلمه کوچکشو برای استفاده روزمره بخر راضی بودی بعد سایزای دیگشو تهیه می‌کنی.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil