2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خرجی امروز

یه پیراهن خونگی خودم که از بس پوشیده بودمش بافتش نازک شده بود 

یه شومیز سفید خیلی پوشیده بودمش و از بین رفته بود

جاش یه شومیز سفید از انباری اومد تو کمد و دیگه از قبل هیچ شومیز ندارم

یه جوراب پسر کوچیکه که به پاش کوچیک شده بود جوراب داره و ورودی جوراب نداریم

ققنوس
سلام من خیلی خیلیموافقم با حرف شما. مثلا موقع جهاز خریدن میگن حوله زیاد بخر بذار کنار برای مهمون ن ...

من سال اول ازدواجم عاشق ظرف و ظروف بودم چند سرویس قابلمه گرفتم اونم گرون گرون ست کتری و قوری خریدم اینارو هنوز بعد ده سال استفاده نکردم قابلمه هامم جنسش خوبه خراب نشده بذارم خروجی از اونا بردارم استفاده کنم 🧐 فکر میکنم اونموقع فوبیای قحطی ظرف و ظروف داشتم. 

یا مثلا لباس زیر با بسته میخریدیم از همون بچگی

ولی الان دوست دارم هر چیزی که خراب شد  بذارم خروجی همون لحظه بخرم و استفاده کنم دیگه از انباری یا کمد وسیله نگردم واسه جایگزینی (البته گرونی هم تو این احتکار بی تاثیر نیست)

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام عزیزان

منم شالها و روسری هارو برسی کردم 

همه آیتم ها مورد نیازم هستن

شاید برای سال حدید خروجی بذارم و جایگزین کنم

فقط یه روسری گذاشتم خروجی

الان پنج تا روسری دارم

شش تا شال🤭

یه تاپ که وایتکسی شده بود رفت خروجی

دوتا شومیز مانتویی هم رفت خروجی

ورودی امروز نداشتم

میخوام یه طبقه کمد رو خالی کنم

خروجی هارو بچینم که یا سر فرصت رد کنم

یا رد کنم

یا اینکه اگر شک دارم یه مدت دور از چشم باشه که اگه نیاز نشد ردش کنم

بچها جنس قابلمه استیل هم خیلی خوبه خواستین قابلمه هاتونو عوض کنین استیل انتخاب خوبی می‌تونه باشه 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

تعداد مانتو ها یه کت شلوار مجلسی چند ماه پیش گرفتم (که هنوز قسمت نشده بپوشم نگه میدارم واسه عید)

دوتا مانتو مهمونی دارم که یکیش برای شش سال پیشه جنسش خیلی خوبه ولی دیگه گذاشتم برای استفاده روزمره 

اون یکی هم دیدم پرز داده که یه مدت می پوشم بعد می‌ره خروجی

هر وقت این دوتا رفتن خروجی یه دونه ورودی خواهم داشت🤭

تعداد شال و روسری 

سه تا روسری واسه مهمونی (دوتا رنگی یکی مشکی )

یه روسری پاییزی 

دوتا شال پولک و مخمل مجلسی 

یه شال موهر واسه مهمونی های زمستون 

یه شال بافت هم استفاده روزمره زمستون 

الآنم شال مشکی روزمرم دیگه پرز داده کهنه طور شده می‌ذارم خروجی یکی از روسری های مامانمو اوردم به جاش می خواست بذاره خروجی چون با چادر سر می خورد من فداکاری کردم گفتم بده من 😌😂

مانتو های من:

یک کت و شلوار مشکی یک کت و شلوار توسی

دو تا شومیزو وست

همینا رو دارم و با همین ها کل سال راحتم 

هر کدوم هم موردی پیدا کنن جایگزینشون تو همون سبک میخرم چون استایل خودم دستم هست و دنبال سبک دیگه نیستم

شال و روسری هم فقط شال دارم

یه مشکی یه توسی یه سورمه ای روزمره

یه مشکی یه توسی یه سورمه ای مهمانی

یه مشکی یه کرم یه توسی مجلسی جز اینا هم به چیزی احتیاج ندارم

هر کدومش موردی پیدا کنه می‌ره خروجی و دقیقا همون رنگ حالا با مدل دیگه جایگزین میکنم

ققنوس

آموزشهامون تو این کانال قرار میگیره آموزش خیاطی رایگان💖آروینا💖

با توجه به مشکلات اقتصادی و باهدف کاهش هزینه های خانواده با اموزشهای رایگان درخدمت شما هستیم🌹🌹🌹همراهی شما دلگرمی ماست🙏💖

https://rubika.ir/arvina1399929

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مانتو های من: یک کت و شلوار مشکی یک کت و شلوار توسی دو تا شومیزو وست همینا رو دارم و با همین ها ک ...

منم طبق استایل خرید می کنم این جوری چارچوب خریده‌ام مشخص  وخرید اشتباه نمی کنم

شادی صدام کنید