2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738293 بازدید | 44695 پست

من امروز طبق برنامه ام دو تا قفسه از کابینت هام تمیز کردم.

چندتا آیتم اضافه بود که همسرم نمی ذاره بذارم خروجی‌دوتا آیتم هست که خودم تک خریدم تنها مورد استفاده اش جنبه تزئینات کیک وشیرینی برای میز وسفره است اونم به ندرت‌

ولی خوب به همون دلیل بالا خروجی نمی ذارم‌.

همسر من اخلاق جمع کردن از مادر وخواهرشون به ارث بردند.همه چیززززز نگه می دارند‌همسر منم از من همین توقع داره‌ که من نمی تونم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف خونه تکونی شد من هرسال شهریور خونه تکونی می کردم وبهمن ماه فقط یه دستی به سر وروی خونه می کشیدم.

الان یکسال دست به خونه نزدم عید امسالم هیچ کاری نکردم چون استراحت بارداری بودم.الانم با بچه کوچیک نمیشه ولی دیگه تحمل خونه هم ندارم بنابرین برنامه ریزی کردم هر روز به جز کارای روتین یه بخش کوچیکی از خونه تمیز می کنم‌

اینجوری هم به دخترم می رسم هم به امور زندگی هم خونه تمیز می کنم

شادی صدام کنید

یکی از دوستان اینجا در مورد یخچال صحبت کرده بودند منم دلم می خواست یخچال باز می کنم توش یه بسته نون

یه ماست کوچیک چندتا قالب پنیر وکره و نیم کیلو خیار وگوجه ۳ و۴ تا دونه از میوه های فصل توش باشه 

ولی چی بگم از همسرم 

شادی صدام کنید
حرف خونه تکونی شد من هرسال شهریور خونه تکونی می کردم وبهمن ماه فقط یه دستی به سر وروی خونه می کشیدم. ...

دقیقا منم موقعی که باردار بودم و همینطور وقتی کوچولوم نوزاد بود همینجوری پیش میرفتم 

یواش یواش دوباره رو روال عادی زندگی قرار میگیری 

تقریبا هر ۶ ماه تغییرات شگرفی رو تو راحتر شدن اوضاع مشاهده میکنی 👌

❌لایک❌
یکی از دوستان اینجا در مورد یخچال صحبت کرده بودند منم دلم می خواست یخچال باز می کنم توش یه بسته نون ...

بیا از دید دیگه به این قضیه نگاه کن عزیزم تا کمتر اذیت بشی...

اینجا تاپیک های زیادی رو میبینم از اینکه همسراشون به شدت خساست به خرج میدن و یخچالهایی که ایده ال ماست تو خونه اونها قرار داره!!!

یه وقتایی که احساسم در مورد همسرم اینه که چقدر یخچال رو پر میکنه از خرید زیاد یاد اون تاپیک ها میافتم و خودمو یه لحظه جای اون خانمها قرار میدم و با خودم میگم چقدر عذاب آوره که آدم همچین همسری داشته باشه...

این میشه که قلبا از همسرم ممنون میشم که تو این گرونی برای رفاه ما زحمت میکشه و یخچال رو پر میکنه که ما راحت باشیم ...

❌لایک❌
اره واقعا نمیدونه چی بگه آدم در موردشون .... انگار یه عالمه ثروت داشته باشی و فقیرانه زندگی کنی

دقیقا ،،جالب اینجاست مادر همسرم از شلوغی بیش از حد خونشون ناراحته ولی مثلا میگی مادرجان یکم از لباساتون کم کنین یکم از ظرفای کهنتون کم کتین دلشون نمیاد ب هیچی دست بزنن 

متاسفانه منم بیشتر از ۱۷ ساله مادرهمسرم یه سری قاشق دم دستی داره حال بهم زنن همشون سیاه شدن هرکدوم ی ...

🤦😁مادرشوهر منم قاشق سیاه شده داره🏃

همش درحال خرید و جمع کردن وسایل خونس،،ی مناسبتی بود ب من گفتن پول نمیدم خرج میشه میره وسایل خونه چی لازم داری بخرم برات اسرار داشتن قابلمه بخرن،گفتم من دو سرویس قابلمه دارم نیاز ندارم واقعا،هی میگفتن نه بابا ظرف خوبه لازمت میشه بعدها🤦

خیلیها اینجوری هستن یعنی من اطرافم ب وفووووور دیدم . مامان خودم انقدر ظرف داره یعنی کابینتا در حال ...

اکثر مامانا همینن

ولی خداروشکر مامان من خیلی حساسه رو این موارد و ظرف و ظروف تا ب تا استفاده نمیکنه،،لیوان بدل استفاده نمیکنه با اینکه زیادم میشکونن چون زیاد مهمون دارن و بچه دار و ..باغ و اینا میبرن میشکنه،،ولی زیاد ظرف داره مامانم🤦اندازه ۱۵۰/۲۰۰نفر بشقاب قاشق چنگال ،دیگ و قبلمه های بزرگ..