2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738449 بازدید | 44695 پست

پارسال بهمن کارای خونه تکونیمو عیدمو انجام دادم+پاکسازی 

همیشه قبل عید نوروز و قبل شروع پاییز خونه تکونی رو دوست داشتم

چند سال بود به خاطر کوچیک بودن پسرم اونجور که دلم میخواست نمیتونستم به این کار برسم 

الان الحمدلله کم کم داره زندگیم به رول سابق برمیگرده،دوست داشتم خونه تکونیم تو شهریور انجام بدم دیدم شاید بریم مسافرت و نتونم خوب به کارام برسم.

خلاصه اینکه امروز موکت و فرشهای آشپزخونه و هال و اتاقها و راهرو،رو   تحویل قالیشویی دادم و مبلهام وقت داد که فردا عصر بیاد همینجا تو خونه برام تمیز کنن،راستش همیشه مبلهامو میدادم قالیشویی نمیدونم این سری تو خونه خوب تمیز میکنن یا نه...

امروز یه خورده اسباب بازی هایی که پسرم دیگه باهاشون بازی نمیکرد و چند تا لباس بچه ها که کوچیک شده بودن و دوتا استکان از دو دست استکانی که مونده بود رفت خروجی.دو تا استکانمم ظهر موقع درست کردن ناهار سیم هندزفریم گیر کرد بهش و شکست!داشتم فکر میکردم یه چیزی هست که همسرم موقع مربا خریدن از این استکانیها میگیره که کارایی داشته باشه!!😶‍🌫️😶‍🌫️

یه مقدار غذا هم فریز کرده بودم+دو سهم مرغ فریزری اونهام رفت خروجی.

اینهایی که میره خروجی اکثرا تحویل یه بنده خدایی میدم که گاهی میاد تو کارای خونه کمکم.فردا هم بهش گفتم بیاد کمکم شیشه های هال و حیاط و سرویس ها کمکم تمیز کنه البته همسرم در جریان نیست چون هم به خونوادشون میگن🙃 و هم میگه نیازی نیست انقدر خودتو خسته کنی 😑

چند تا گلدون گندمی هم دارم که اونجور که میخوام سرحال نیستن،این خانمی که میاد کمکم، دستش واسه گل و گیاه سبزه(اصطلاح ما که خوب میتونه گیاه رو پرورش بده🙂) فردا میدم بهش ببره

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم خوبه عزیزم که جدید نمیخره، ولی ما تو آشناها یکی بود خونش پر از چیزای بیخود بود بعد، یه مدت سفر ...

کاری که من با همسرم میکنم در مواردی که میدونم باهام مخالفت میکنه اینه که تو عمل انجام شده میذارمش 😁👌

مثلا میگه اون وسایل بود گوشه زیر زمین چی شد؟!

میگم فروختمش اونروز با پولش رستوران دعوتت کردم🙃😁

همسرم😮😧

❌لایک❌
یه جاری بزرگم بهترین سرویس های ظروف رو داره همشم تو دکوری یا کمد کابینتهاش یا بالای کابینتها ویا تو ...

حالا خواهر شوهر من اصلا از جهیزیه ش استفاده نکرده یعنی بیست ساله ازدواج کرده با لیوان و ظرف و ظروف اضافه بقیه زندگی می‌کنه و جهیزیه نو نو تو کارتن و تو انباریه. همه جا هم میگه من بیست ساله عروسی کردم انقدر جهیزیه خوبی داشتم نو نو موندن. با هیچکس رفت و آمد ندارن 

من اصلا چیزی جمع شده و مخصوص برای مهمان ندارم یعنی ظرف هست ها اما همچنان رو هرکسی بیاد مصرف میکنم و کنار گذاشته ندارم اصلا

ققنوس
حالا خواهر شوهر من اصلا از جهیزیه ش استفاده نکرده یعنی بیست ساله ازدواج کرده با لیوان و ظرف و ظروف ا ...

چقدر حیف که خودشو از استفاده لوازم نو جهیزیه ش محروم کرده 

❌لایک❌
کاری که من با همسرم میکنم در مواردی که میدونم باهام مخالفت میکنه اینه که تو عمل انجام شده میذارمش 😁 ...

خوب شد یادم انداختین،من هم برای اخرای مرداد برنامه میریزم که خونه تکونی رو شروع کنم

فعلا ۲۰ مرداد یه امتحان دارم باید براش بخونم،باید بعد اون شروع کنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خوب شد یادم انداختین،من هم برای اخرای مرداد برنامه میریزم که خونه تکونی رو شروع کنم فعلا ۲۰ مرداد ی ...

خیلی حس خوبی داره 

اینکه فقط تمیز و مرتب کردن نیست

کنارش پاکسازیم میکنیم 

چیزهایی که شاید تو خونه تکونی ۶ ماه پیش دو دل بودیم بذاریم خروجی یا نه 

❌لایک❌
کاری که من با همسرم میکنم در مواردی که میدونم باهام مخالفت میکنه اینه که تو عمل انجام شده میذارمش 😁 ...

🤗😃😂عالیییی 

وقتی خیلی از خانما میگن همسرم نمیذاره وسایل بدیم بیرون همش میخوام بگم بابا لازم نیست بهشون بگید، کار خودتونو انجام بدید، باور کنید خیلی چیزا یادشون نیست، شما که میگین حساس میشن، برا امتحان یه مدت وسیله ها رو خارج از دید قرار بدین، اگه سراغشو نگرفتن بی‌صدا رد کنید بروند 😍

خیلی کیف داره 👍

فقط در مورد تعداد قلیل آقایون باریک بین و حسابگر صدق نمیکنه، که این دیگه بدشانسیه واقعا 😐

پارسال بهمن کارای خونه تکونیمو عیدمو انجام دادم+پاکسازی  همیشه قبل عید نوروز و قبل شروع پای ...

عزیز با تجربه ای که من دارم مبلها تمیز میشن، یعنی برا من از قالیشویی ادیب می‌آمد که معروفه و راضیم، بعدم تو این گرما آفرین دارید واقعا و خدا قوت  جانانه میگم عزیز دل 🌻☘️🌻