2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739638 بازدید | 44717 پست
خیلی از وسایلی که ما داریم نیازی که شبکه های اجتماعی وبازار برای ما تعریف می کنه وگرنه نیاز واقعی ما ...

اره دقیقا مثلا الان اگر برید تو اینستا ، همه بلاگرا بدون استثنا سرخکن بدون روغن دارن!

حالا به کاربردی بودنش کاری ندارم ولی خیلی فراگیر شده همه دارن میخرن.

منم خیلی وسوسه شدم میخواستم بپرسم اینجا کسی داره؟به درد میخوره یانه؟که پشیمون شدم.

چون بودجه ش رو ندارم،بعدم مثل بیشتر وسیله ها که میخریم چون تازه س زود ب زود استفاده میکنیم و وقتی ذوقمون رفت وسیله رو کمتر و کمتر استفاده میکنیم

اونطوری باز ی وسیله میمونه رو دستمون.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اره دقیقا مثلا الان اگر برید تو اینستا ، همه بلاگرا بدون استثنا سرخکن بدون روغن دارن! حالا به کاربر ...

من در مورد خرید وسیله جدید و نگه داری وسایل قدیمی این سوال از خودم می پرسم واقعا جا دارم؟

بعد می بینم اگه هر چی تو بازار هست دلم بخواد هر چیزی هم به اسم یادگاری وروز مبادا نگه دارم چندتا خونه لازم دارم.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان دیروز داشتم یخچالو پاکسازی میکردم🤪تو یخچال یه مقدار گوجه و خیار و سیر و بادمجون  و فلفل اینا بود از یخچال در آوردم رنده کردم زودی لیته درست کردم 

یه کیلو هم سیر داشتم من و دخترم عاشق سیر ترشی هستیم زودی دست بکار شدم سیر ترشی درست کردم 

با یه تیر دو نشون زدم ☺️

هم یخچالو پاکسازی کردم هم استفاده بهینه از مواد غذایی شد منم که عاشق ترشی اینام😍😍😍

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی های امروز بعد از ظهر من یه شبشه آب اصافی بود و یه ظرف آرد که تاریخش گذشته بود🙂یه رژلب هم داشت ...

گفتنه شیشه آب یادم اومد

بچه ها شما از چه جور وسیله ای برای نگهداری آب تو یخچال استفاده میکنید؟پارچ یا بطری آب معدنی یا بطری های شیشه ای؟

ما محل زندگی مون گرمه،اوایل ۲ تا شیشه کوچیک میذاشتم و کافی بود

الان اصلا کفاف نمیده چون ۴ نفریم،از طرفی بطری شیشه ای بزرگ ندیدم بیرون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من در مورد خرید وسیله جدید و نگه داری وسایل قدیمی این سوال از خودم می پرسم واقعا جا دارم؟ بعد می بی ...

منم دقیقا به همین موضوع فکر میکنم.اگر وسیله ای بخرم باید کجا بذارمش؟بعدها از خریدش پشیمون نمیشم؟

اگر پشیمون شدم چکارش کنم؟

همین چندتا سوال که جواب بدیم صادقانه میبینیم واقعا نیاز نداریم در واقع بیشتر خواسته دلمون هست.

دل آدم هم همه چی میخواد

گفتنه شیشه آب یادم اومد بچه ها شما از چه جور وسیله ای برای نگهداری آب تو یخچال استفاده میکنید؟پا ...

من دوتا بطری شیشه ای میذارم دوتا هم بطری اب معدنی کافیه برامون.

بطری های شیشه ایمم از این بطری های بازاری شیر هست که روش نوشته MIlK

گفتنه شیشه آب یادم اومد بچه ها شما از چه جور وسیله ای برای نگهداری آب تو یخچال استفاده میکنید؟پا ...

کلمن آب دارید؟

برلی خانواده ۴ نفره که مدام آب می خورند به نظرم کلمن آب مناسبه.

شادی صدام کنید
دوستان نظرتون راجع به چیدمان این یخچال بگید؟

عکس نتی هست یا برا نزدیکانتون؟

به نظرم ست بودن وسایل ش خیلی خوبه

ولی زیادی شلوغه،انگار همه چی دارن،فریزرش تا خرخره پر شده

من یخچالم نیم فریزر هست،به اندازه این یخچال پر نیست

۴نفریم و گاهی که مهمون بخواد بیاد،۴،۵ روز میمونن،اون موقع هم باز این همه پرش نمیکنم

تو یخچال هم انگار پر از خوراکی هست.. انواع مربا و ....

درکل من دوست ندارم حتی میوه هم زیاد بخریم به اندازه مصرف یه روزمون میخریم،همون روز میخوریم،نهایت یه کم بمونه واس فرداش

بعد دوباره یخچالمون خالی دیده میشه،

تو یخچال نون،اب،گردو و پنیر  و رب رو همیشه داریم،تخم مرغ هم گاهی در حد ۱۰ تا میخریم... زرشک و کنجد و عسل هم تو ۳ تا ظرف کوچک دارم

البته به خاطر گرمی بیش از حد هوا،دارو هارو هم تو یخچال میذارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

درود به دوستان مینیمال .

مامانا من تازگیا یه پیجی رو پیدا کردم که خیریه اس و از شما عروسک هایی که نمیخواین رو جمع آوری میکنن (حتی اگه آسیب دیده باشه ) و میبرن نونوار و تعمیرش میکنن و میفرستن برای مناطق محروم .

به نظرم اسباب بازی هایی که قراره خروج بدین رو به این پیج بسپارین هم در جهت کاهش زباله و هم برای خوشحالی اون بچه ها👌🏻

😄😄😄