2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738618 بازدید | 44700 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای دخترم گهواره نخریدم یکی از اقوام لطف کرد‌گهواره بچه اش بهمون قرض داد.

دخترم امروز دست وپا می زنه همون فامیل مون پیشنهاد  داد ربان های رنگی به گهواره ببندم که دخترم باهاش بازی کنه اینجوری ورودی ندارم‌

اون دوست عزیزی ام که مشتاق بود راجع رسیدگی  به خودمون

تاپیک بزنیم من امروز کشتم خودم تا صورتم بخور دادم واضطراب زدم.

درست یا غلط اعتقاد دارم  زیبایی من بخشی اش ارثیه که پوستم خوب باشه یا نه،جنس موهام خوب باشه یا نه

بخشی اشم به اعصاب ربط داره چون ثابت شده است اعصبانیت وحرص وجوش روی تمام اجزای فیزیک مون تاثیر منفی داره از پوست ومو تا قلب ومعده

شادی صدام کنید
خانوما یه سوال شما توالت فرنگی بچتونو چیکار کردین منکه بچم اصلن نشست روش الانم مونده رو دستم آخه چیز ...

برا منم همینجوری بلا استفاده مونده

البته بچه هام پسر بودن،نمیدونم دخترا خوششون میاد یا نه،ولی برا پسر هیچ جذابیتی نداشت

شکل ماشین هم هست،میارن بازی میکنن

اصلا یه بار هم توش نشست کارش رو بکنه

نمیدونم بفروشم،یا بذارم بیرون،یا نگه دارم شاید تو فامیل نزدیک کسی برا بچه اش خواست بدم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من برای دخترم گهواره نخریدم یکی از اقوام لطف کرد‌گهواره بچه اش بهمون قرض داد. دخترم امروز دست وپا م ...

بنابرابر من هیچ وسیله بهداشتی ندارمدر این مکرد ورودی ندارم با وسایل خونگی در دسترس فقط گاهی صورتم ماسک خونگی می ذارم یا پام هام می شورم.دهان شویه هم ندارم با آب نمک دهن ام ضدعفونی می کنم.

امروزم یه کم بابونه داشتم بخور دادم.

آهان فقط سالهاست اسکراب صورت وبالب لب وضد آفتاب دارم.تنها وسیله بهداشتی ام همین سه تاست.

شادی صدام کنید
من برای دخترم گهواره نخریدم یکی از اقوام لطف کرد‌گهواره بچه اش بهمون قرض داد. دخترم امروز دست وپا م ...

دقیام منم هم نظرم با شما

وقتی من حالم خوب نباشه،مثلا قرض داشته باشیم،بچه ها چند روز مریض باشن و .... می بینم صورتم چقدر کدر و زشت دیده میشه

عوضش هرموقع برم شهر خودمون( شهر غریب زندگی میکنم و اینجا کسی رو نداریم،۷۰۰ کیلومتر با خانواده پدری فاصله داریم)،می بینم چقدر پوستم خوشگل و صافه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام از مینیمالیست بودنت بیشتر بگو

کوچیک بودن خونم و کمبود جا باعث شده تا چیزیو رد نکردم خرید نکنم،قبل خرید اول فک میکنم کجا بزارم حتی یه جفت جوراب هیچ چیز اضافه ای ندارم ، وسیله هایی ک استفاده نمیکنم راحت میبخشم 

خیلی از وسایلی که ما داریم نیازی که شبکه های اجتماعی وبازار برای ما تعریف می کنه وگرنه نیاز واقعی ما نیست.

تا حالا دقت کردید تو استایل یا تو خونتون چی نیاز شما نیست؟

مثلا من لاک از استایل حذف کردم چون هر دفعه می خریدم به هزار ویک دلیل نمی تونستم استفاده‌کنم.این چند روز متوجه شدن باید پاپوش ام از استایل ام حذف کنم.هزینه اش می تونم جای دیگه ای خرج کنم .

چند روز پیش یه کش مو خریدم بدون فکر با اینکه قبلا عکس کش مو وگل سری که می خواستم تو گالری ام ذخیره کرده بودم.

😔فردا کش مو می ذارم خروجی چون تا آوردم خونه گیره اش خراب شد.

شادی صدام کنید
خیلی از وسایلی که ما داریم نیازی که شبکه های اجتماعی وبازار برای ما تعریف می کنه وگرنه نیاز واقعی ما ...

آره واقعا تبلیغات بی تاثیر نیست تو خریدم خنزر پنزر مثل الان که نظم دهنده ها اومدن و میگن ببین فلان جا چه قدر شلوغه و بی نظمه فلان نظم دهنده رو بخر ببین چه قدر عالی میشه اما بعضی هاش واقعن کاربردی اما زیاد از حدش خودش باعث شلوغی میشه

خروجی امروز سینی دم دستیم بود که شکست،،ی سینی کوچولو داشتم اونو جایگزین کردم،سه ورق قرص که تاریخشون گذشته بود

امروز مادرم برام میوه فرستاده بود،زباد بود کمیشو گزاشتم پخت لواشکش کنم برای دخترم

و یک متر پارچه داشتم پارسال خریده بودم،دادم خیاط لباس بدوزه برای دخترم

فریزر و چک کردم امروز داره میترکه🤦مقدار زیادی لواشک و برگه زرد الو و الوچه و گل محمدی خشک شده،جمع کردم یک طرف کشو ی فکری ب حالشون بکنم

راستی اینم الان یادم اومد بگم من باید به دو تفر کادو می دادم

مبلغی که مد نظرم بود گذاشتم تو پاکت بهشون هدیه دادم که به سلیقه خودشون خرید کنند شاید چیزی که من می خریدم با سلیقه شون جور در نمی اومد یا از اون هدیه تو خونشون داشتند ومن نمی دونستم.

شادی صدام کنید