در راستای مینیمال شدن ، مدتها بود که کفش هامو بیشترشون رو گذاشته بودم کنار یا قدیمی بودن ، یا خراب بودن یا دیگه به سلیقه ام نمیخورد و همه اشون به اندازه ی کافی استفاده شده بودن ...کفشهای اسپورتم که همه رو رد کرده بودم و رفته بود ،دو تا کفش اسپورت شد ورودی ،یکی سفید ،یکی هم چند تا رنگ داشت و عملا به همه ی لباسا میاد ، سه تا تیشرتم خراب شده بودن و شد خروجیم ، کلی برگه و کتاب و ... داشتم که به درد نخور بودن (درسی )و از خونه بیرون رفت (به عقیده ی مامانم ، اینا شده بودن انرژی منفی خونه 😅😂)
کانالای تلگراممو حذف کردم
یه وبلاگ داشتم که همونجا به خودم قول داده بودم مینیمالش کنم یه روز و شد ... کاملا مینیماله مطالبش حتی یا خود طراحی صفحه ام و شاید بیش از هزار تا پست غر و عقایدمو و خیلی چیزا حذف شد ... حتی الانم غرامو که مینویسم ، گه گاهی بعد از یه مدت حذف میکنم ...
بزرگترین مشکلم با لباسای بیرونیمه 😅دل کندن ازشون خیلی سخته ولی آخرش یه روز اونا رو هم جز خروجیام میکنم ...
اها ،یه چیز دیگه ، الان برا لباسای خونگیم که زیادم هستن 😑برنامه ریختم ، لباسای قدیمی تر رو گذاشتم تو یه طبقه ، لباسای جدید تر رو جدا گذشتم ، اولویتم رو گذاشتم با لباسای قدیمی که راحت تر ازشون حذف کنم و امیدوارم تا چند مدت دیگه خلوت بشه اون طبقه (بیرونیا رو هم تقریبا ماجرای مشابه گذاشتم براش )...