2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738449 بازدید | 44695 پست

بچه ها  اون جعبه که گفتم هدیه گرفتم برای دمنوش  این جور چیزا اون گذاشتم تو کشوم توش لوازم ارایش وگیره هام واکسسوری هام گذاشتم.

امروز کشوی داروهام مرتب کردم خروجی نداشتم همش داروهایی بود که استفاده می کنیم

دیروزم لوازم دخترم مرتب کردم.لباسایی که نمی خوام بپوشه جدا کروم گذاشتم کنار.یه پماد داره برای بعد از حموم استفاده کنم تنبلی ام میاد حقیقتش ولی بلید خودم مجاب کنم استفاده کنم تموم هم شد دیگه نمی خرم[تو پک وسایل بهداشتی اش بود]

از این به بعد تکی می خرم

شادی صدام کنید

در مورد کارای خونه هم من اهل برنامه نوشتن هستم

به یک برنامه مقید نیستم.گاهی برنامه ریزی می کنم آخر هفته ها کل خونه تمیز می کنم.گاهی بخش های خونه بین روزهای هفته تقسیم می کنم گاهی دلی هر وقت فرصت یا انرژی داشته باشم تمیز می کنم.کدوم از این برنامه هام هم خوبی ها وبدی هایی داره.

دیروز تند تند اجاق گاز بخارشو کشیدم وشعله ها وچدن هاش شستم.دیوار پشت گازم بخارشو کشیدم.

الانم شام خوردیم آشپزخونه دستمال کشیدم ظرفها تمیز کردم گذاشتم تو سینک دخترم خوابید می رم می شورم.گاهی با ظرفها یه قفسه یخچال هم در میارم می شورم وسایل اش مرتب می کنم

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا درست میگید  ماهرچی تو خرج پوشاک و کیف و کفش و لوازم خونه و خوراکی و کلا خرج خونه صرفه جو ...

عزیزم اومدم اون موقع این پستت را ریپ بزنم گوشیم خاموش شد 😑 

شما خیلی تو این زمینه ها کارتون درسته😉👌

از مسافرت رفتن تون هم خیلی ایده گرفتم  

خیلیا به اشتباه فکر میکنن ‌این مدل خرج یعنی بریز بپاش ،خرید نامتعارف و زیاده خواهی از مرد...  

در صورتیکه باید یاد گرفت درست خرج کنیم .همون لباس و وسایل خونه خوب باشه،به سلامتی  به پوست و مو برسیم 

کتاب بخونیم ،یه کار هنری یاد بگیریم....خیلی هاش صرفا نیازمند پول هم نیست

ماهی یک بار یه جایزه کوچولو هم شده به خودمون بدیم 

و در کنارش پس انداز هم داشته باشیم 

کاش تاپیک سایه دوباره فعال میشد یا یکی از خودتون تاپیک میزد اونجا هم جداگانه در مورد پس انداز و ارزش گذاری به خودمون تبادل اطلاعات کنیم و همدیگرو تشویق کنیم .

تاپیک مینی‌مالیست مون به بیراهه نره یه وقت😁

من هرچی تغییرات و پیشرفت در این راستا داشته باشم تو همون تاپیک سایه می‌نویسم .هرچند مخاطب زیادی نداره .همین که بنویسم حالم خوب میشه😊 

ما اوایل مسافرت می‌رفتیم  کمابیش برای چند نفر سوغاتی می‌آوردیم خیلی هزینه آنچنانی نمی‌کردیم .بعد چند بار پیش اومد اونا رفتن و تقریبا هیچی نمیاوردن .

بدون ناراحتی و دلخوری گفتم بهتر .اینطوری ما هم راحتیم و در قید این نیستیم که تو مسافرت به فکر بقیه باشیم و بارکشی کنیم

ورودی یه ماهی تابه بزرگ چدن یه تابه رژیمی دارم و بقیه تابه هام هرکدوم که خراب شده بود یکی یکی خروجی ...

مبارکت باشه هیدوا جان 🌺🌺🌺

منم تابه چدن دارم خیلی راضیم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم اومدم اون موقع این پستت را ریپ بزنم گوشیم خاموش شد 😑  شما خیلی تو این زمینه ها کارتون د ...

بله درست میفرمایید بانو 

اگه هنامیک جان زحمت این تاپیک رو بکشن ممنون میشم البته بازهم نظرشوم محترمه این فقط یه پیشنهاده

@honamik29192    

❌لایک❌
دقیقا منم وقتی برام سوغات نمیارن راحتترم 

سلام دوست عزیز

از صحبتتون متوجه شدم خانوم باسلیقه وکاردان و کدبانوی هستین

تو رو خدا ب من کمک کنید هیچ وقت خونه م تمیز نمیشه 

کلا از کار کردن زود زود خسته میشم و انرژی کم میارم...

شاید دلیل عمده ش افسردگی باشه چون شرایط زندگی خوبی ندارم

که حوصله این تاپیک نیست...

از زمانی ک ازدواج کردم کلی جهیزیه دارم که به اندازه ی اتاق پر وسایل آشپزخونه هست ک هنوز آکبنده  

مستاجرم

و آشپزخونه همیشه پراز قابلمه و ظرف و ظروف

اصلا دوست ندارم برم تو آشپزخونه

کلی لباس که دور میریزم بازم  هست واقعا نمیدونم چرا؟؟!!!

آشفتگی ذهنی گرفتم

رنگ تمام وسایلی و جهیزیه خریدم تیره ست و دیگه خسته شدم ازشون اما امکان تعویض ندارم ....

درمورد سوغاتی هرسال ک میرفتم مسافرت برا خانواده همسرم ب تک تک لباس و شلوار روسری و حتی مانتو  میخریدم اما جلو رو خودم میبخشیدن ب این و اون درحالی ک خیلی شیک بودن(کلا اخلاقشان اینجوری عمرشون میشه کسی براشون لباس بخره)

امسال دارم میرم مسافرت چ  کاری کنم برا سوغات که دیگه جنگ اعصاب نشه برا خودم و همسرم چون هردفعه با رفتارشون من غر میزدم و دعوای شدیدی در میگرفت

ببخشید طولانی شد چون واقعا از خوندن طرز زندگیتون لذت بردم 

کاش منم بتونم مرتب و تمیز بشم  

سلام دوست عزیز از صحبتتون متوجه شدم خانوم باسلیقه وکاردان و کدبانوی هستین تو رو خدا ب من کمک کنید ...

سلام عزیز من یه پیشنهاد بهت بدم رفتی سفر اصلا به فکر سوغاتی خریدن نباش،👌 واسه  خودت خوش بگذرون و لذت ببر اصلا چرا باید برید بازار دنبال خرید واسه دیگران😌🥴

در نهایت اگر همسرتون اصرار داره برای خرید سوغاتی  میتونید خوراکی بخرید مثلا یه جعبه شکلات یا شیرینی سنتی اون شهر رو بخرید 🙂خیلی راحت چه لزومی داره برید دنبال لباس و ...که هم گرونتره وهم به سلیقه ی دیگران نیست وهم اینکه وقت زیادی تَلَف میسه ....

سخت نگیر اوقات خودتو تلخ نکن 

اصلا مگه قانون هر جا رفتی مسافرت سوغاتی بیاری واسه دیگران 🧐🤔