2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738448 بازدید | 44695 پست
بچه ها من برای زردی دخترم ترنجبین می خوردم یه بسته تموم کردم بسته دومممی خورم تموم شد دیگه نمی خریم. ...

گلم عرق نعنا طبعش گرمه حواست باشه کنارش خنکی هم بخوری تو تابستون کوچولوت گرمی نگیره 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه راهنمایی در مورد پوشاک وکیف وکفش می کنید

مثلا من الان یه صندل نیاز داشتم که خریدم نمی دونن صندل قبلی ام تعمیر کنم وبرای ست کردن با لباس ها نگه دارم یا بذارم خروجی

یا مثلا الان یه کش مو دارم که خیلی وقته دارمش نمی دونم کش مو جدید خریدم این بذارم خروجی یا نگه دارم برای ست کردن با لباسام

چون اگه بخوام تا کهنه شدنشون صبر کنم خوب زمان زیادی لازمه

شادی صدام کنید
گلم عرق نعنا طبعش گرمه حواست باشه کنارش خنکی هم بخوری تو تابستون کوچولوت گرمی نگیره 

بله حتما

من حموم چک کردم از نظر من که کلا وسایل حمام خروجی😂

ولی خوب علی الحساب خروجی نداشتم.

شادی صدام کنید
هیشکی برای آدم پدر و برادر نمیشن سایه شون مستدام الهی 

برادرام بار سنگین شدن روی دوشم 

تو ۳۹ و۳۳ سالگیشون باید اداره شون کنم

حقیقتش خسته شدم برن سر زندگیشون که عزت دار بشن هر زمان دلم تنگ شد دعوتشون کنم 

نه اینکه صبح تا شب بشورم و بپزم خسته و کوفته اونم از حقوق خودم 

بیان بخورن بشقابشونم برندارن ببرن بشورن 

عزیزم بودن یه حدی داشت خسته م کردن

بچه ها یه راهنمایی در مورد پوشاک وکیف وکفش می کنید مثلا من الان یه صندل نیاز داشتم که خریدم نمی دون ...

من باشم نگه میدارم و استفاده میکنم.

چون اصل رو بر "استفاده از لوازمم" گذاشتم حالا هرچند تا میخواد باشه

صندل قبلی هم به نظر من تعمیر کن و استفاده کن 

گاهی لوازم و وسایل اصلا به درد تعمیر دیگه نمیخورن اونها رو دیگه میشه گذاشت خروجی ولی من وقتی مثلا یه کفشمو بدم تعمیر تازه تو پام راحت شده و میتونم بپوشمش😁

من برای موهام دوتا کش دارم 

یکی از کشام پولکیه و بیشتر تو مهمونی و مجلسی ها موقتا استفاده میکنم چون موهام باهش کشیده میشه ولی چون خوشکله و دوسش دارم ازش "استفاده" میکنم ولی کمتر.

❌لایک❌

سلام دوستان عزیز، 

خروجی های این هفته یه نایلون بزرگ کاغذ که شامل نامه های دوران بچگیم با دوستم بود و چندتا کارنامه و مدرک موقت دیپلم و روزنامه ی قبولی کنکورم و مدارک ثبت نام دانشگاهم و.... که خیلی وقت پیش ها از خونه ی مادرم آورده بودم تا سرصبر بررسی کنم دیگه چند روز پیش همه رو گذاشتم خروجی، یاد خوش خاطرات گذشته تو ذهن آدما قشنگترین یادگاریه، دیگه نیازی به 4تا کاغذپاره و... نیست. 

دوستای عزیزم میشه برای سلامتی مادر همسرم دعا کنید تازگیا متوجه بیماریشون شدیم. الهی همه عزیزانمون عمر باعزت و تن سلامت داشته باشن. 

سلام به دوستان خوبم ❤

عزاداریهاتون قبول حق 🙏🏼

من ی پدت اینجا بودم ی خونه تکونی کامل بااینجا پیش رفتم وکلی خیلی زیاد خروجی داشتم که سالها باخودم میکشیدم سبک شدم حسابی 

بعد یکماه رفتیم سفر پیش خانونواده هامون همسرم البته فقط چن روز موندن وبعدااومدن دنبالمون سفر خیلی خوبی بودالهی شکر

اونجا من کلی خرید برای خودم وبچه ها وخونه داشتم که همه باهدف وکیفیت خریدم که از قبلم جا بازکرده بودم براشون 

خرید بهترواینجا یاد گرفتم چطور انجام بدم واقعا 

وکلیم اسباب بازی که خانوادم زحمت کشیدن برا بچه هام گرفتن که ایستادگی جلوشون بی فایدست

حالا یکماهه که برگشتم خونه 

همینطور که زندگی میکنم هرچی تموم میشه یا به چشم بخوره خروجی میدم انبارنمیکنم اصلا 

ولی مث سابقم ذره ذره پاکسازی ندارم شل شدم از هدفم که لاغری هست وسحرخیزی از وقتی اومدم دورشدم کلا 

اینجا بودم کلیم براش زحمت کشیدم وواقعا نتیجه داد همه میگفتن چقدلاغرشدی چقدخوب بودسحرخیزی خیلی ناراحتم 

که دورشدم ازشون 

سلام به دوستان خوبم ❤ عزاداریهاتون قبول حق 🙏🏼 من ی پدت اینجا بودم ی خونه تکونی کامل بااینجا پیش ...

سلام گلم

عزاداریهای شما هم قبول باشه ان شاالله

خداروشکر سفر بهتون خوش گذشته

به نظرم مرتب به تاپیک سر بزنید انگیزه میشه برای سحرخیزی دوباره و پاکسازی❤️

❌لایک❌
سلام قابلمه ها و ماهیتابه ها که خراب میشن میدید بیرون درستشون کنن یا ردشون میکنید؟

من فروختم عزیزم ولی اگه بخوای بعضی مغازه ها تعویض هم میکنن

اگه جنسش تفلون هست مضره برا من تفلوناش کنده شده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.