2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738282 بازدید | 44695 پست
سلام گلم عزاداریهای شما هم قبول باشه ان شاالله خداروشکر سفر بهتون خوش گذشته به نظرم مرتب به تاپیک ...

ممنونم زنده باشی هیدوا جان ❤

نظرم خودمم همینه دور شدم به تاپیکای متفرقه سرمیزنم روانم وریختن بهم 

مدتی اینجا بود چقد رو روال بودم 

چقد خوشحال شدم پستت ودیدم عزیزم ❤

برادرام بار سنگین شدن روی دوشم  تو ۳۹ و۳۳ سالگیشون باید اداره شون کنم حقیقتش خسته شدم برن سر ...

عزیزم دعا میکنم سروسامان بگیرن

حق دارید

عزیز هستند تا ابد ولی

وقتی کل مسئولیت بیفته رو دوش یک نفر ، اون یه نفر یه روز خسته میشه 😔

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دعا میکنم سروسامان بگیرن حق دارید عزیز هستند تا ابد ولی وقتی کل مسئولیت بیفته رو دوش یک نفر ...

فدای نفست بشم عشق منی حداقل من و بابا میتونیم یه جوری کنار بیایم اینهمه سال زحمت کشید حالا من مراقبش باشم سعادته بااینکه یه کارایی کرده که دوستش ندارم 

اما دیگران خیلی ستمه کاراشون درحقم  

کتابچه ای بود درباره ی ساده زیستی،داشتم میخوندم ، این جمله هاش بهترین بودن گفتم بذارم اینجا ...

ساده زیستی(مینیمالیسم)به معنی زندگی بدون وسیله، امکانات یا فّناوری نیست. بلکه استفاده بهینه از آن است که گاهی پررنگتر از قبل نیز میشود و حتی لازم است هزینه بیشتری برای به دست آوردن نوع باکیفیت آن صرف کنی تنها وسایلی استفاده و نگهداری میشود که به آن نیاز داریم و برای راحتی زندگی، حیاتی است.

ساده زیستی ارتباطی با وسایل ندارد؛ بلکه مربوط به روحت است. همان قسمتی که ورای تمام وسایل است

سلام عزیز من یه پیشنهاد بهت بدم رفتی سفر اصلا به فکر سوغاتی خریدن نباش،👌 واسه  خودت خوش بگذرون ...

سلام عزیزم 

برا خانواده شوهرم که با رفتارهایی ک دیدم اصلا دلم نمیخواد بگیرم 

برا خانواده خودم نمیدونم چکار کنم  توقع ندارن واقعا خودم معذب چون خیلی به ما لطف دارن هرجا برن 

اول از هرچیز پیگیر درمان خودت باش عزیزم یه دکتر برو چکاپ بشی شاید یه سری داروی تقویتی بهتون بده از ا ...

باور میکنید اینقد کرخت و بی انگیزم ک کلا خودم و بیماری هام فراموش کردم 

همش تو خونه افتادم فقط میخوابم

در راستای مینیمال شدن ، مدتها بود که کفش هامو بیشترشون رو گذاشته بودم کنار یا قدیمی بودن ، یا خراب بودن یا دیگه به سلیقه ام نمیخورد و همه اشون به اندازه ی کافی استفاده شده بودن ...کفشهای اسپورتم که همه رو رد کرده بودم و رفته بود ،دو تا کفش اسپورت شد ورودی ،یکی سفید ،یکی هم چند تا رنگ داشت و عملا به همه ی لباسا میاد ، سه تا تیشرتم خراب شده بودن و شد خروجیم ، کلی برگه و کتاب و ... داشتم که به درد نخور بودن (درسی )و از خونه بیرون رفت (به عقیده ی مامانم ، اینا شده بودن انرژی منفی خونه 😅😂) 

کانالای تلگراممو حذف کردم 

یه وبلاگ داشتم که همونجا به خودم قول داده بودم مینیمالش کنم یه روز و شد ... کاملا مینیماله مطالبش حتی یا خود طراحی صفحه ام و شاید بیش از هزار تا پست غر و عقایدمو و خیلی چیزا حذف شد ... حتی الانم غرامو که مینویسم ، گه گاهی بعد از یه مدت حذف میکنم ...

بزرگترین مشکلم با لباسای بیرونیمه 😅دل کندن ازشون خیلی سخته ولی آخرش یه روز اونا رو هم جز خروجیام میکنم ...

اها ،یه چیز دیگه ، الان برا لباسای خونگیم که زیادم هستن 😑برنامه ریختم ، لباسای قدیمی تر رو گذاشتم تو یه طبقه ، لباسای جدید تر رو جدا گذشتم ، اولویتم رو گذاشتم با لباسای قدیمی که راحت تر ازشون حذف کنم و امیدوارم تا چند مدت دیگه خلوت بشه اون طبقه (بیرونیا رو هم تقریبا ماجرای مشابه گذاشتم براش )...

عصر رفتم سراغ کشو ادویه جات .چند تا ادویه تاریخ گذشته بود رفت خروجی چند تا شیشه رفت خروجی و همه چیز مرتب شد...هفته قبل هم کلییییب کاغذ که پرینت دو رو بود و مال دوران دانشگاهم بود رفت خروجی تقریبا اندازه دو تا کیسه زباله پر😑

باور میکنید اینقد کرخت و بی انگیزم ک کلا خودم و بیماری هام فراموش کردم  همش تو خونه افتادم فقط ...

سلام عزیزم 

منم با هبدوا جان موافقم اول یه دکتر برید

بعدم خیلی اروم از یه کشو کوچیک یا کمد یا کابینت شرول کنید.

انقدر انرژی میگیری که یه وقت به خودت میای میبینی همه جا مرتب شده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام گلم عزاداریهای شما هم قبول باشه ان شاالله خداروشکر سفر بهتون خوش گذشته به نظرم مرتب به تاپیک ...

دوستان من کارمندم و این سحرخیزی واقعا معضلی شده نمی تونم زود پاشم هر زمان هم پاشم یه 40 دقیقه صرف آماده کردن خودم میشه همیشه دیر میرسم یه راه حل هم به من بدین لطفا

سلام قابلمه ها و ماهیتابه ها که خراب میشن میدید بیرون درستشون کنن یا ردشون میکنید؟

کارخانه نالینو به ما نزدیک هست اگر بیس قابلمه چدن باشه میبرم اونجا برام با کوره تبدیل به خام میکنن و با مواد خودشون نو میکنن یکم قیمتش زیاده ولی از نو خریدن کمتر میشه. تفلون و ... رو میفروشم مغازه ظرف فروشی

ققنوس