2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
خسته نباشید واقعا عزیزم برای زودتر خوب شدن کوچولوت ۱۰۰تا صلوات میفرستم گلم

وای عزیزم ممنون .نمیدونم چی بگم در مقابل اینهمه لطف و بزرگواری ♥️🌺🙏ایشاالله خدا براتون جبران کنه 🌺♥️خدا بچه هاتو از هرچی بلاست حفظ کنه انشاالله .🌺🌺🌺🌺🌺

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم دعا میکنم مطمئنا خیلی سخته برات،خیلی حس بدی داره،مادر با اینکه مقصر نیست ولی تحمل دید ...

ممنونم گلم .خدا نگهدار بچه هات باشه 🌺♥️والا درست میگی .این مدت دخترمو هرجا میبردم همه ازش عکس و فیلم میگرفتن .حتی میگفتن خانم اجازه هست و منم روم نمیشد بگم نه .گفتم بچه است دیگه خوششون اومده دوستش دارن .از۳ماهگیش همه میگفتن دخترت برای مدل خوبه خیلی زیباست و فلان .ینی بخدا قسم من دخترمو هرجا میبرم میگن مدلش کن ..حتی یبار خودمم تاپیک زدم عکسشم اونجاست پاک نشده .ازبس میگفتن ..هرجا میبرمش سریع میپرسن چندسالشه .عه وا ما فکرکردیم ۳سالشه و ازاینحرفا....هرچند اعتقادی به چشم زدن نداشتم .اما الان واقعا دیگه اعتقاد پیدا کردم 

👩‍❤️‍👨
سلام دوستای عزیز این مدت خداروشکر بجز خرید خوراکی هیچ ورودی نداشتم.  امروز رفتم کابینت بالای ...

ما هروقت خرما استفاده میکنیم هسته هاشو میکاریم 

الان دوتا گلدون دارم دارم که درخچه ها بزرگ شدن 

ان شاالله زمستون امسال میبرمشون تو باغچه

اون قبلیا رو پارسال باغچه بیرون خونمون کاشتمشون.

خیلی حس خوبی داره

❌لایک❌
ممنونم گلم .خدا نگهدار بچه هات باشه 🌺♥️والا درست میگی .این مدت دخترمو هرجا میبردم همه ازش عکس و فیل ...

نه عزیزم من خودمم یه زمانی اعتقاد نداشتم ولی بعد دیدم تو دین اسلام بهش اشاره شده و وقتی خدا میگه هست حتما هست

کلی دعا و سوره برای حفاظت از چشم بد توصیه شده،اگه نبود که این همه وقت نمیذاشتن برای آموزش این چیزا

چشم بد ازش دور باشه ولی بیرون بردنی لباس معمولی تنش کن

نذار خیلی به چشم مردم بیاد

حدیث هست بیشتر مرده‌های قبرستون از چشم زخم میمیرن،دور از جون شما و خانواده تون،ولی رعایت کن عزیزم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ما هروقت خرما استفاده میکنیم هسته هاشو میکاریم  الان دوتا گلدون دارم دارم که درخچه ها بزرگ شدن ...

چه عالی عزیزم منم چند بار کاشتم ولی زمستون خراب میشن طرف ما سردسیره نمیشه🤷‍♀️

ولی با هسته های خرما یه مدل قهوه درست میکنن تا حالا امتحان نکردم از نظر طب سنتی هم خیلی فایده داره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه جالب  نشنیده بودم

طرز تهیه قهوه ی هسته خرما :

برای تهیه ی قهوه ی خرما، ابتدا هسته خرماها را جدا کنید و آن ها را بشویید. و روی پارچه ای پهن کنید و اجازه بدهید هسته ها کاملا خشک شوند. سپس آن ها را داخل تابه ای بو بدهید تا قهوه ای رنگ شوند اما نسوزند. سپس آن را با هاونگ خرد کنید. پس از خرد شدن آن ها را با مخلوط کن حسابی خرد کنید تا حدی که کاملا پودر شوند و مانند قهوه شوند

آنقدر فایده داره یبار میخوام امتحان کنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.