2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739459 بازدید | 44712 پست

سلام به همگی 

دیروز کل کابینت ها رو خالی کردم و همه چیز رو از اول چیدم 

ی سری چیزا رفت خروجی 

مثل یک آیچکان کوچک یک ارگانایزر استیل چند تا فنجان شات قهوه خوری . یک قلاب پلاستیکی آویز لیوان . یک ظرف ارده و..

ی سری چیزا هم لیست شد که کم‌کم بزارم خروجی 

مینیمال 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال بی ریط با موضوع تاپیک ،استارتر ببخشید💐🙏🏻به امید خدا چند هفته دیگه میخوایم بریم مشهد ،  اگر هتل یا مهمانپذیر تمیز و ارزان و نزدیک به حرم😁🤭 میشناسید معرفی کنید ممنونم، خیلی سرچ کردم قیمتها واقعا بالاست 🤕

سلام دوستان گلم خوبین روزتون بخیر و شادی .من تو این چند روز گذشته خیلی خیلی خروجی داشتم از وسایل اشپ ...

ان شاله دختر گلت خوب خوب بشه 

اگه دوست داشتی عکس گلیم ها رو بذار 

من واسه آشپزخونه فرش 700 شانه گرفتم ولی پشیمونم چون خیس میشه و تقریبا دیر خشک میشه و ممکنه زود خراب بشه 

عزیزم ان شاءالله زودی خوب میشه من هم پسرم کوچیک بود دو میز عسلی و اینا پتو می کشیدم که نیفته و ب ...

ممنون گلم .زنده باشی .بخدا منم از همون روز اولی که دخترم چهاردست پا رفتن و شروع کرد مبلهارو همه برداشتم گذاشتم یه اتاق دیگه .میز تی وی رو فروختم .همه چی رو جمع کردم .چهارچشمیم مواظبش بودم مداماااااا .نمیدونم اتفاق بدی بود که افتادو فقط توکل کردم به خدا .همش عذاب وجدان دارم براش .میگم کاش دست خودم میشکست نه دست دخترم .کوچیکه ۱۵ماهشه .خیلی زجر کشید..دوباره گچشو باز کردن از نو دستش و گچ گرفتن .همش باندو گچشو میخواد باز کنه .اذیتش میکنه .بمیرم الهی 💔دکترها بزور دستشو گچ گرفتن ازبس گریه میکردو جیغ میکشید .دستش با گچ سنگین شده خیلی .نمیذاره به گردنش اویزون کنیم .فقط خدا کنه با این وضعیتی که داره استخونش جوش بخوره 🙏خیلی خیلی سخته .امیدوارم برای هیچ بچه ای پیش نیاد .طفلکیا زبون بسته ان .چیزیم نمیتونن بگن .ممنون میشم برای دخترم دعا کنین دستش خوب بشه 😔🌺♥️🙏

👩‍❤️‍👨

سلام دوستان عزیزم .خروجی های دیروز و امروز من :دیروز یه اردو خوری و با یه جامیوه ای رو تو دیوار فروختم .وختی خانمه اومد براشون یه بچه ی کوچیک بغلش بود .بخاطر بچه ی کوچیکش یه تخفیف بزرگ بهش دادم .خانمه هم خیلی خوشحال شد و منم راضی از کار خودم 🌺و خروجی های امروز من یه سطل جای خرما ...سه تا ظرف جای عسل ازاین بازاریها ..یه جلد شامپو و چنتا ژیلت تو حموم همینجوری یه گوشه افتاده بودن ...دوتا پیرهن همسرم که یقشون ساییده شده بود .اها دوتا عروسک پت و مت که از جنس خمیری بودن و دستاشون شکسته بود .اینارو گذاشتم خروجی .اها چنتا شربت و داروی دخترم دیگه استفاده نمیشدن ..یه جفت کفش زمستونی خودم از پاشنه پاره شده بودن .والا خروجیهای من بیشتر ازاینها تو طول روز هست .منتها اینارو الان یادم هست ..موفق باشین دوستان گلم .♥️🌺

👩‍❤️‍👨
عزیزم🥺🥺ناراحت شدم خدارو شکر که الان حالش خوبه انشالله زودی زود دستش خوب میشه  خونه ما هم موک ...

لطف داری عزیزم .مواظب بچه ات باش .سرامیک خیلی خطرناکه بذای بچه .خدا حفظش کنه 🌺♥️

👩‍❤️‍👨
ان شاله دختر گلت خوب خوب بشه  اگه دوست داشتی عکس گلیم ها رو بذار  من واسه آشپزخونه فرش 7 ...

سلام عزیزم ممنونم .زنده باشی .چشم حتما عکسشونو میذارم .البته هرچی میخوام عکس بذارم عکسها نمیان ...با لینک هم بلد نیستم ...عزیزم اشپزخونه ی ما کوچیکه .ما اپارتمان میشینیم .من گلیم از این کناره ها خریدم .جاهایی که خالی بودن و پوشوندم .مثلا اشپزخونه ی ما یه گلیم ۱×۳میخوره ...یعنی طولش سه متر باریک و عرض یک متر .هروقت ببینم سایت مشکلی نداره عکسشونو میذارم ♥️

👩‍❤️‍👨
ممنون گلم .زنده باشی .بخدا منم از همون روز اولی که دخترم چهاردست پا رفتن و شروع کرد مبلهارو همه بردا ...

حتما عزیزم دعا میکنم

مطمئنا خیلی سخته برات،خیلی حس بدی داره،مادر با اینکه مقصر نیست ولی تحمل دیدن بیماری بچه اش رو نداره

شایدم چشمش زدن.. بیرون میری خیلی خوشگلش نکن،بچه سالم بزرگ شه بهتر از اینه همه ازش تعریف کنن و به به چه چه کنن

یکی از اقوام ما تو ایام عید نوروز خیلی دختر کوچولوش رو خوشگل کرده بود،روز چهارم عید بود یهو بدون دلیل تشنج کرد بچه 

چند جایی که تو همون چند روز اول عید باهم برخورد داشتیم،هر کسی این بچه رو می دید می‌گفت چه خوشگله چه نازه چه کیوت و ...

خب معلومه بچه ای که زیبایی خدادادی داره،یکمم لباس ناز بپوشه زود نظرا بهش جلب میشه

ان شاءالله زودی خوب میشه گلم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام دوستان عزیزم .خروجی های دیروز و امروز من :دیروز یه اردو خوری و با یه جامیوه ای رو تو دیوار فروخ ...

خسته نباشید واقعا عزیزم

برای زودتر خوب شدن کوچولوت ۱۰۰تا صلوات میفرستم گلم

❌لایک❌