مثثلا دوباره که شروع کردم ب خشک کردن
ملون رو با پوست نمیارم
یه پوست خیلی نازک ازش جدا میکنم فقط
همونم با دست تا حد ممکن تو سینک ابگیری میکنم
بعد میذارم برای خشک شدن
که وقتی ابگیریش کردم شبیه روز سوم چهارم اون قبلیا شد 😂
حالا فکر کن اگر ابگیری با دست نمیکردم اووون همه ابی که ازش خارج شد حداقل چهار روز نیاز داشت که پسماند تو فضای خونه بمونه تا خارج بشه و خب اینجوری بشدت سرعتش میره بالا
حالا پوست ملونو امشب اینکارو کردم میام میگم چقد زمان برد 😂
اینجوری سریعتر هم خشک و جمع میشه دیگه
طبق پیشنهاد یکی از بچه ها همینجا هم
جدا کردم پوست ها رو
مثلا خیار رو یه طرف سبد گذاشتم
سیب زمینی رو طرف دیگه
پیازم کلا تو یه ظرف دیگه
پوست ملونم تو یه سینی جدا
تفاله چای و قهوه هم که جدا و چون تفاله چای رو هم خودم تا حد ممکن ابگیری میکنم اونم خیلی سریع خشک میشه از وقتی این کارو کردم
سری قبل نمیدونم چه فکری کردم
مثلا اومدم خشک کنم
اونا که جدید بودن و خیلی تر بودن ب قبلیا اضافه میکردم
انگاریه سطل اشغال جدید بود فقط تو سبد جلو پنجره و البته ریز ریز شده 😂
تازه تفاله چای هم خشک که میشد به همون اضافه میکردم
افتضاح شده بود