من این مطلب رو خونده بودم ، دقیقا همینه و علاوه بر اون جدا از این جریانات الان برمیگرده به گرونی های زیادی که وجود داره ... همین گرونیا خودش یکی از علت های انبار کردن و خریدای هیجانی ناشی از تخفیفی هست که از دوستای محترم همین تاپیک عرض کردن و ...خیلی چیز دیگه ست ...
اون حجم از انبار کردنا ، دلت نیومدنا و ... واقعا طبیعیه ،به شخصه کلی طول مبکشه تا چیزی رو بذارم خروجی ، باید کاملا مطمئن بشم که من دیگه اونو نمیخوام ،وقتی میبینم همون چیز اگه نیاز بهش بشه باید چندین برابر اون موقع بخرمش ، هر چیزی میتونه باشه ...
یه مثال از خرید هیجانیم بگم که تا چند مدت دیگه میخوام ازش استفاده کنم ، یک پک مارکر که خیلی دوست داشتم رو من با تخفیف خریدم که قیمتش زیر ۲۰۰ هزار تومن شد (قسمت اصلیش ۲۵۰ هزار تومن بود ) همین حالا بالا ۷۵۰ هزار تومنه و تا اون موقعی ای که من استفاده کنم با این افزایش قیمتا شاید ۱ میلیونم بشه ! علت خریدای هیجانی یکیش همینه یا ذخیره کردنا ، شعار تک تک آدمایی که دیدم انبار میکنن برای یه سری خریدا اینه که من میبینم همه چیز گرون میشه ،پس میخرم تا مدتها به اصطلاح سود کنم ...
هر چند یه سری چیزا واقعا دور ریختنی ان،نه تعمیر میشن یه سری وسایل ، کاربردی عملا ندارن ،خرابن و... ، دیگه نگه داریشون فایده نداره ،اونا رو دیگه واقعا دو دو تا ۴ تا کردن براشون خنده داره ...
اینو نوشتم چون حس کردم در راستای تکمیل کامنتتونه 🌸🌱😅