2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740612 بازدید | 44731 پست
میگن این تفکر دور ننداختن وسایل بی مصرف و ذخیره کردن از دورانی میاد که آدم ها بخاطر جنگ و بیماری و ق ...

من این مطلب رو خونده بودم ، دقیقا همینه و علاوه بر اون جدا از این جریانات الان برمیگرده به گرونی های زیادی که وجود داره ... همین گرونیا خودش یکی از علت های انبار کردن و خریدای هیجانی ناشی از تخفیفی هست که از دوستای محترم همین تاپیک عرض کردن و ...خیلی چیز دیگه ست ...

اون حجم از انبار کردنا ، دلت نیومدنا و ... واقعا طبیعیه ،به شخصه کلی طول مبکشه تا چیزی رو بذارم خروجی ، باید کاملا مطمئن بشم که من دیگه اونو نمیخوام ،وقتی میبینم همون چیز اگه نیاز بهش بشه باید چندین برابر اون موقع بخرمش ، هر چیزی میتونه باشه  ...

یه مثال از خرید هیجانیم بگم که تا چند مدت دیگه میخوام ازش استفاده کنم ، یک پک مارکر که خیلی دوست داشتم رو من با تخفیف خریدم که قیمتش زیر ۲۰۰ هزار تومن شد (قسمت اصلیش ۲۵۰ هزار تومن بود ) همین حالا بالا ۷۵۰ هزار تومنه و تا اون موقعی ای که من استفاده کنم با این افزایش قیمتا شاید ۱ میلیونم بشه ! علت خریدای هیجانی یکیش همینه یا ذخیره کردنا ، شعار تک تک آدمایی که دیدم انبار میکنن برای یه سری خریدا اینه که من میبینم همه چیز گرون میشه ،پس میخرم تا مدتها به اصطلاح سود کنم ...

هر چند یه سری چیزا واقعا دور ریختنی ان،نه تعمیر میشن یه سری وسایل ، کاربردی عملا ندارن ،خرابن و... ، دیگه نگه داریشون فایده نداره ،اونا رو دیگه واقعا دو دو تا ۴ تا کردن براشون خنده داره ...

اینو نوشتم چون حس کردم در راستای تکمیل کامنتتونه 🌸🌱😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این مطلب رو خونده بودم ، دقیقا همینه و علاوه بر اون جدا از این جریانات الان برمیگرده به گرونی های ...

بله عزیزم دقیقا همینه که میفرمایید. تا همین چندسال پیش میشد وقتی چیزی رو نمیخوای و میفروشیش پولشو بذاری کنار و بشه پس انداز یا مثلا میرفتی بیرون یه چیزی دیدی بگی نمی‌خرم پولشو پس انداز میکنم ولی با این تورم و گرونی لحظه ای عملا پس انداز کار بیهوده ای هست ولی از دوستان اینجا یادم گرفت تا پولی دستم میاد یا یه تیکه کوچیک طلا بگیرم یا خرج چیزی بکنم که برام لذت بخشه مثلا یه سفر کوچیک یا حتی رفتن به یه رستوران. برداشت من از زندگی مینیمال اینه که دور و برم رو از وسایل اضافی خالی کنم و هزینه برای فخر فروشی نکنم، افکارم و ذهنم خالی از هر چیز مسموم و آزار دهنده کنم وتا اونجا که ممکنه از زندگی کردن برای خودم لذت ببرم 

یکی از چیزایی که توجه امو این مدت به خودش جلب کرده اینه که چقدر انواع مطلب برا مینیمالیست به زبان فارسی کمه ....عموما هم چیزای تکراری میذارن از یه جایی به بعد ، شاید اینجا به جرات بگم تنها ترین و بیشترین تنوع از نوع ایده وجود داره برا مینیمال شدن به زبان فارسی  ❤ من از یه جایی به بعد شروع کردم به خوندن مطالبی که تجارب افراد خارج از کشوره و عموما تجاربشون رو تو وبلاگ خودشون قرار میدن ....یا گاهی دیر به دیر چک کردن یوتیوب ....

چیزی که جالبه برام اینه که مصرف گرایی از خود غرب شروع شده بود و چندین ساله مینیمال شدن تبلیغ میشه و عمرش به پای اون مصرف گرایی بعد از به وجود اومدن صنعت نمیرسه  (هر چند همین مینیمال شدن گاهی باز راهی بوده برا مصرف گرایی جدید و به وجود آوردن نیاز جدید مثل شاخه ی زیبایی شناختی مینیمالی ای که افراد زیادی از همون طریق اصلا جذب مینیمال میشن 😅از جمله خودم ) ولی با این حال چقدر مطلب وجود داره ...

امیدوارم تا چند سال دیگه هم کلی ایده بیشتر  به وجود بیاد و منتشر بشه به زبان خودمون و توسط آدمهای کشور خودمون ، نمیدونم واقعا اینقدر آدمای مینیمالی کمن یا واقعا میترسن بعضیا ایده هاشونو به اشتراک بذارن (هر چند رو مورد اولی هستم چون خیلیا رو که میبینم اصلا ماکسیمالیستی بودن تو خونشونه ...) ولی امیدوارم اوکی بشه ....

به هر حال دیدن و خوندن مطالب اونوریا رو توصیه میکنم ببینین ، لزوما نیازی نیست انگلیسی هم بلد باشین ، تا بخونیدشون ،به هر حال خوندن ایده های مختلف خودش استارت یه ایده ی جدید تره و باعث میشه از لحاظ مینیمالیستی خلاق  و خلاق تر بشیم ❤

بله عزیزم دقیقا همینه که میفرمایید. تا همین چندسال پیش میشد وقتی چیزی رو نمیخوای و میفروشیش پولشو بذ ...

دقیقا همینه ... کاملا درست میگین ...

برداشتت از زندگی مینیمالی خیلی قشنگه ...

سلام دوستان عزیزم .خروجیای امروز من دوتا کیف که تو دیوار فروختمشون ...البته از یه هفته پیش گذاشته بودم دیوار .دیگه امروز دوتاشون رفتن و باهاشون خداحافظی کردم .خدایا شکرت برای خلوت شدن کمدام 🙏🙏♥️🤩

👩‍❤️‍👨

ورودی هم یک شلوار برای بیرون خودم ...دودست لباس تابستونی و راحتی همسرم برا خودش خرید +دوتا کلاه تابستونی برای دوتامون .......

من نمیدونم چرا هرچی لباس بیرون میذارم سریع لباس جاش میگیره ...واقعنم اینارو احتیاج داشتیم .

👩‍❤️‍👨
😅😅😅منم بخاطر همین پرسیدم  آره حتما نتیجشو بگو منم از امروز امتحان میکنم😉😉😉

نتتیجه رو بگم

خیلی خوب بود 😂

جواب داد

تازه بگم من تو تراس نمیتونم بزارم چون پرنده ها میان میترکوننش

نور مستقیم هم ندارم

با این حال عاااالی خشک شدن وقتی این کارو کردم

سلام بچه ها 

من يه ليست درست كردم از چيزهايى كه بايد رد كنم بره

و تو خريد مقاومت كردم :| (خدا رحم كنه)

با نظر دوستمون موافقم كه محتواى جالب و جديد به زبان خودمون كمه 

حالا اگر سايتى ميشناسيد كه درباره اين موضوعه و يا فيلم و سريالى ميشناسيد، بى زحمت معرفى كنيد 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد