2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741799 بازدید | 44750 پست
بچه هایی که زباله های تر رو خشک میکنید کجا خشک میکنید کپک نمیزنه تو فضای خونه ؟

تفکیک زباله از مبدا خیلللی تاثیرگذاره در چرخه بازیافت

اما اینکه بیایم زباله های تر رو خشک کنیم بنظرم داشتن تراس یا حیاط تو این رویه خیلی کمک میکنه و جریان هوا مانع بوگرفتن یا کپک زدن زباله میشه

متاسفانه بشدت تولید زباله در خانوارهای ایرانی زیاده و اگه مدیریت نشه در آینده گریبان تمامی نسلهای بشر رو میگیره.

ما سطل کوچیک برای زباله های تر داریم و یه سطل خیلللی بزرگ برای بازیافتیها که شامل تمام زباله های خشک میشه حتی پوست شکلات و خوراکی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
تفکیک زباله از مبدا خیلللی تاثیرگذاره در چرخه بازیافت اما اینکه بیایم زباله های تر رو خشک کنیم بنظر ...

من خشک و تر رو جدا میکنم دو تا کیسه جدا داره

تراس داریم ولی خیلی پرنده میاد اگر بخوام بزارم اونجا میزنن میترکوننش الوده هم میشه احتمالا خیلی نمیشه بهش دست زد و جمع کرد با خیال راحت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که زباله های تر رو خشک میکنید کجا خشک میکنید کپک نمیزنه تو فضای خونه ؟

از اونجایی که خیلی کار محیط زیستی کردم گفتم بگم بهتون😅

سطل هایی وجود دارن که برای فضای اپارتمان طراحی شدن،محفظه کاملا بسته دارن،برای عدم ایجاد کپک و نفوذ حشرات و زباله تر تون رو میتونید به کمپوست تبدیل کنید❤️

فقط باید دستوالعمل شونو درست انجام بدین،که اونم سخت نیست❤️

سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد کفش برای یه فرد مینیمال لازمه ؟میدونم بستگی به شغل و کار و پیاده روی رفتن و مراسمات خاص و اینا داره .اما باز می‌خوام بدونم شما دوستان کلا چند جفت کفش دارین ؟میخوام کفشامو کم کنم و مینیمال بشن 😀ممنون میشم🙏🌺

👩‍❤️‍👨
سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد ک ...

سلام

من یه جفت دمپایی به تازگی خریدم،۱جفت کفش اسپرت هم برا بیرون رفتنی دارم،همه جا با همون کفش میرم

پسرام جفت شون ۲ جفت کفش،یکی بیرونی و یکی دمپایی

همسرم ولی ۱ جفت دمپایی چرم هست بیرون می پوشن، از اونا داره که استفاده میکنه

ولی تو جاکفشی مون ۴ جفت کفش داره که چون گرمش میشه اصلا استفاده نمیکنه

اصلا هم حاضر نیست بذاره بیرون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ایین زباله محو کن های زیر سینک چطور  خوبن؟

منظورتون کدوماس؟

اونایی که زباله رو متراکم میکنن و حجم شو کم میکنن؟

این خوبیش اینه شیر داره برای تخلیه پسماند و یا شست و شوش

چه قدر جالب چون دقیقا منم سه تا پتوی نو آگهی کردم و کسی که قراره بهش بفروشم همین رو گفته من باهاش ت ...

جدی 😄چه جالب به شما هم گفتن ....والا من چند وقته هرچی پتو یا فرش گذاشتم دیوار...چندنفر پیام دادن که بیا و اینارو بده به خانواده های ضعیف یا بده جهیزیه به دخترای فقیر اینا... چند ماه پیش زن همسایمون گفت دارم پتو جمع میکنم برای یه خانواده ی فقیر تو اراک هستن ..ازانجا که من به زن همسایمون خیلی اعتماد داشتم و دارم یه پتو کاملا نو رو بهش دادم که به اون خانواده ی اراکی هدیه بده ...بعدش هم یه موکت دادم و خلاصه اینارم نباید بگم اینجا ...اما چون دیگه بحث به میون اومد گفتم ...حالا اینم مونده فعلا ...چون اعتماد ندارم و نمی‌شناسمش 😄

👩‍❤️‍👨