2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738202 بازدید | 44695 پست
با نهایت احترام به حرفهای بقیه،من اصلا قبول ندارم از اول زندگیم همین که شما میگین بودم، نه اینکه مین ...

ضممن اینکه عزیز دلم

مینیمالیست بودن و زندگی مینیمال یکی از فاکتور ها و المان هایی هست که میتونه ب ارامش کمک کنه

ولی الزاما و به تنهایی باعث ارامش و چاره کار نیست

ما داریم با مینیمال زندگی کردن فقط انباشتگی فضای بیرون از خودمون رو از بین میبریم تا بتونیم ذهن و درونمون رو خلوت و سبک کنیم

ولی اگر قرار باشه این سبک

خودش تبدیل به فشار روحی و ذهنی بشه یجای کار داره میلنگه یعنی یا درست اجرا نمیشه یا اصلا این اجرا نمیشه

ممکنه مبنیمال بودن واسه من یجور باشه واسه یکی دیگه یجور دیگه

قرار نیست خودمونو عذاب بدیم

خب یکی ذهنش نیاز ب تنوع و رنگ بیشتری شاید داره نسبت بمن !

شاید مثلا یکی دوست داره ده تا عطر مختلف داشته باشه

ده تا کفش مختلف 

چون هرجا متناسب با اونجا لباس میپوشه و همش براش قابل استفادست و ذهنش ارضا و‌اغنا میشه

ولی من نه

من سادگی مخصوصا تو فضای خونه ذهنمو ارومتر میکنه

اما نه الزاما با چیزای قدیمی و مستعمل که شاید حس خوبی بهشون ندارم.

اگر قدرت مالیش باشه، چیز قشنگ تر از چیزی ک الان دارم ببینم شاید دلم بخواد تغییر ایجاد کنم . از نویی و تازگی و بروز بودن هم خییییلی لذت میبرم

بوی لباس نو 

رنگ و لعاب وسیله ی نو

خونه با وسیله نو و تر و تازه و بروز

مینیمالیست بودن الزاما استفاده از چیزی که قابل استفاده هست نیست

اگر روحتو ازرده میکنه، یعنی برای شما قابل استفاده نیست !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق تغییر دکورم ولی خب خونم زیاد راه نداره بخوام تغییر بدم،،،یکی دوبار تغییر بده ببین کدوم قشنگت ...

مثلا مبلا و میز تلویزیون رنگ چوبه نمیدونم سفیدش کنم قشنگ بشه یا نه

بعد بالشای پشتی مبل رنگی رنگیه نمیدونم یدستشون کنم یا نه

مثلا مبلا و میز تلویزیون رنگ چوبه نمیدونم سفیدش کنم قشنگ بشه یا نه بعد بالشای پشتی مبل رنگی رنگیه ...

اره ب نظر من سفید کنی خیلی خوبه،من خودمم مبلام سفیده،هم چوبش هم پارچش خیلی فضا رو دلباز و بزرگتر نشون میده ،،،من کابینتام رنگ قهوه ای هست اون همش میگم کاش کابینت سفید میزدیم

اره ب نظر من سفید کنی خیلی خوبه،من خودمم مبلام سفیده،هم چوبش هم پارچش خیلی فضا رو دلباز و بزرگتر نشو ...

ارره سفید خیلی روشن و خوب میکنه خونه رو

خرید مجدد که الان قیمتا فضایی رفته بالا ولی مدل اینا رو دوست دارم

همینارو سفید کنم فکر کنم بهتر باشه

ارره سفید خیلی روشن و خوب میکنه خونه رو خرید مجدد که الان قیمتا فضایی رفته بالا ولی مدل اینا رو دو ...

بله قیمتا بالاس..ولی خب وقتی واسه خودتون سالمه و مدلشم دوست دارید رنگشو عوض کنید بصرفه تره

تاثیر مثبت توی زندگی داره ایا 

عزیزم پیج این خانم کلا درمورد زندگی بدون زباله هستش.من همیشه دغدغه کم کردن زباله داشتم.پیج این خانم رو که پیدا کردم خیلی چیزا یاد گرفتم.من خیلی ولع خریدهم داشتم مطالب پیج رو که خوندم یکمی به خودم اومدم😬بعد هم همینکه آدم سعی کنه زباله کمتری به طبیعت اضافه کنه مثبت ترین کاریه که میتونه انجام بده.من قبلتر هم رعایت میکردم زباله تو طبیعت نمینداختم ولی از پیج خانم حمداوی یاد گرفتم چجوری زباله رو کاهش بدیم یاصفر کنیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
آفرین  الان چی؟ الانم همونطورید؟

هنوزم همینطورم..گفتم که یه خصوصیت ذاتی و ارثیمه از جایی یاد نگرفتم علاقه دارم به اینکار،،تو خونمه...یعنی دوس دارم همیشه همه جا برا هرکاری انجامش بدم...حتی تو محل کار😄...خوراکمه یکی بگه بیا خلوت کنیم اضافی ها رو بریزیم دور..نگن هم من اتوماتیک وار انجامش میدم..سامون میدم.

مینیمالیست علاوه بر خلوت کردن و خالی کردن هر فضایی یه جور سروسامان دادن به همه چی و نظم و انضباط از عمق هم هست.