2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738368 بازدید | 44695 پست
تو اینستا پیج آیه حمداوی رو ببینید حتما.ایشون پسماندخونشون صفر هستش.هایلایت های پیجشون همه درمورد چگ ...

منم زباله های تر وخشک رو جدامیکنم خیلی حس خوبی بهم میده  

هرچیزی که زیادی هست رو ردمیکنم  ازلباس تا کفش و ظرف

اصلا اضافه ندارم وبه نیازمند میدم

نون خرد شده ها رو جمع میکنم برای ابگوشت واگر زیادبشه گاهی اسیاب میکنم برا کتلت

من یه مینیمالیست اصیل بودم همیشه و هستم.ذاتی بود..ولی خودم خبر نداشتم اسمش میشه مینیمالیست...انقدری اصیل بودم شوهرم کاملااااا برعکس من بود هیچی دلش نمیخواست بندازه بره.همه چی نگه میداشت..سر این قضیه همیشه مشکل داشتیم..میگفت تو فقط میخوای بندازی بره...منم چیزای اضافی که استفاده نمیشد مینداختم یا میخواستم بدم به کسی تا خلوت شه..اما نه چیزی که استفاده میشه و لازمه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مینیمالیست اصیل بودم همیشه و هستم.ذاتی بود..ولی خودم خبر نداشتم اسمش میشه مینیمالیست...انقدری ...

اما خلوتی و وسیله کم رو دوست دارم.

سادگی و شیکی...از خونه های شلوغ اصلا خوشم نمیاد..

حتی همیشه کانالای اضافه عکسای اضافه تو گوشیمم پاک میکنم خلوتش میکنم.

با نهایت احترام به حرفهای بقیه،من اصلا قبول ندارم از اول زندگیم همین که شما میگین بودم، نه اینکه مینمالیست باشم، اصلا به چیزهای اضافی، لباس اضافی ، کفش اضافی حساسیت دارم، یعنی یه چیزی به ذهنم اضافه بیاد نصف شب هم شده باید جداش کنم،خونه مامانم هم وسیله هنوز جهاز مامانمه کهنه و البته به قول شما قابل استفاده،ولی پس چرا دور و برم پر از انرژی منفی هست، با این که خونه گل و گیاه هم داره، وسیله تزینی هم در حدصفر

الان میدونین با دیدین زندگی دوستام احساس میکنم راه اشتباهی رفتم . خودمو تو وسایل کهنه و قابل استفاده زندانی کردم

این روزها هم همش استرس و دل نگرانی دارم، چیز خاصی هم نیست که بگم به خاطر اونه، ولی من دلشوره دارم.پس این همه انرژی منفی از کجاست؟ 

⁦⁩⁦
با نهایت احترام به حرفهای بقیه،من اصلا قبول ندارم از اول زندگیم همین که شما میگین بودم، نه اینکه مین ...

فک نمی کنم دوستان منظورشون وسایل کهنه باشه شما اگه در توانت هست میتونی وسایل رو نو کنی و لذت ببری و بقیه رو ببخشی 

دوستان اگه اشتباه برداشت کردم ببخشید 

با نهایت احترام به حرفهای بقیه،من اصلا قبول ندارم از اول زندگیم همین که شما میگین بودم، نه اینکه مین ...

دوست عزیزم

شاید یه وقتایی در مورد مینیمالیسم نباید تک بعدی نظر داد

در خوب و آرامبخش بودن مینیمالیسم که شکی نیست

ولی مطمئن باشید به تنهایی نمی تونه نسخه آرامش باشه توی زندگی و اینکه شاید برای همه یکسان عمل نکنه

اگه شما انرژی منفی دارید و حس خوبی ندارید، به نظرم یه کم دقیق تر زندگیتون و سایر عوامل رو بررسی کنین

ببخشید جسارت می کنم، ولی اینکه می گید شده نیمه شب از فکر یه کاری بلند شدید و انجامش دادید، می تونه یه نشونه باشه که خودتون رو مانیتور کنین

این موضوع عادی نیست! می تونه یه جور وسواس فکری باشه یا چیزی که نیاز به مشاوره و ریشه یابی داشته باشه

به نظرم تعادل رو به زندگی برگردونین، یه سری لوازم رو بفروشید و جایگزین کنید و در کنارش ریشه حس منفی رو توی مسائل روحی و روانشناسی خودتون به کمک یه مشاور دنبال کنین.

امیدوارم که همیشه شاد و پر انرژی باشین♥️

تعویض کن وسیله های نو بچین یه زیبایی و رنگی به خونت بده...وسیله تزیینی نه اینکه اصلا نباشه...باشه اما کم و ساده در حدی که یه صفایی یه روحی به خونه بده مثل یه گلدون شیک و ساده....مثلا این خونه رو ببین چه شیک و نوئه و خلوته...اگه یه گلدون ساده سرامیکی با رنگ خردلی بذارن رو میز. توشم یه چندتا دونه گل باشه یه روحی میده به خونه.

سلام دوستای عزیزم 

مدت زیادی بود کار قابل ارائه ای انجام نداده بودم که اینجا گزارش بدم

ولی به زودی قراره اسباب کشی کنیم به خونه خودمون که از خونه فعلی که مستاجرش هستیم کوچک تره و این موضوع فرصتی به وجود آورد تا به یه دید دیگه به وسایلی که تو مدت سکونتمون تو این خونه به نظر اضافی نمی اومدن نگاه کنیم

سه تا پتو اضافه هستن که به دلیل دور بودن از خانواده و امکان شب موندنشون تهیه کرده بودیم ولی تجربه این مدت نشون داد که کار با پتو ژله ای راه می افته و سه تا پتو رو تو دیوار آگهی کردم و امروز عصر می فرستم برای صاحب جدیدش😊

دیروز یه سرویس آرکوپال شش نفره رو هم که به عنوان دم دستی خریده بودم ولی متاسفانه لعابش خط و خش پذیر بود و کنار گذاشته بودیم برای مهمان های نزدیک، فروختم و تو یه ساعت فروش رفت و اومدن بردن

تعدادی لباس که از پاکسازی های قبلی جامونده بودن و یه سری تمرین های دوخت خیاطیم که پسندم نبود و صرفا برای تمرین دوخته شد رو هم گذاشتیم خروجی

تعداد زیادی شیشه که توش ترشی بود و خالی مونده بودن رو هم رد کردیم رفت

در ادامه هم یه تعداد قابلمه روی که مامانم با اصرار برای جهیزیه خریده بودن و از اولم می دونستم کاربردی برام نداره  رو باید بفروشم 

فعلا این هارو یادم بود که بگم😄