2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738383 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکسری  وزودی ها که موقع خرید لازمه نایلون میوه است که بعدش تبدیل میشه به خروجی.میتونید از این ن ...

بله 

منم نایلونهامو همینجوری میکشمشون😁😁😁

باهتون شوخی میکنم،داره اینجا بارون میاد حالم خوبه😇😇😇😁😁😁

❌لایک❌
یکسری  وزودی ها که موقع خرید لازمه نایلون میوه است که بعدش تبدیل میشه به خروجی.میتونید از این ن ...

من یه سطل زباله که به در کابینت وصل میشن از اونا خریدم خیلی کاربردی هست برام اینطوری میوه اینا که میخریم نایلونشو برای سطل زباله استفاده میکنم 

در کل خیلی وقته نایلون زباله اصلا نخریدم 🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی من یه دیس شکسته فرانسوی!!

همسرم رفته بود یه چیزی رو برداره دیس سر خورده بود و شکسته،طفلک موقع جمع کردنش داره مارک پشتشو میبینه و یه نوچ نوچی میکنه سر تکون میده میگه فرانسوی هم بود😅

دلداریش میدم من به جای اون که فدای سرت یه فرانسوی قشنگ ترش رو میگیریم😁😁😁😷😷😷

❌لایک❌
سلام به همگی و.روز بخیر دوسنان خروجی یک دفتر نو ولی قدیمی پیدا کردم به خواهرزاده کوچیکم دادم دو تا ...

منم چند روز پیش یه مانتو که نمیپوشیدمو گذاشتم خروجی میتونی بدی به کسی که اندازش میشه یا یه نیازمند💖

خوبی این سبک زندگی کردن اینه که آدم وابستگی به وسیله ها و لباساش یا کلا در مورد همه چیز خیلی کم میشه 

من تا پارسال دلم نمیومد یه لباس یا وسیله ای از خونم کم شه با این که اصلا بهش نیاز نداشتم🤦‍♀️

نزدیکای عید کلی بافت و لباس زمستونی گذاشتم خروجی اونایی که میشد شکافت رو شکافتم برای بالشت 

الان خداروشکر کل لباسای تابستونی و زمستونی خونگیم تو یه کشو جا شده 🥰🥰😍😍

خدایا دعا با فشار بیشتر مارو قبول کن😁😁😁

مرسى عزيزم   

ميخوام از هر حربه اى كه ميشه استفاده كنم...شما ها هم همگى مامان و مهربون... 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
منن چیزای بد نمینوشتم فقط چیزای خوب ولی خب انگار یه حس دافعه دارم برای مواجه شدن با اونموقع خودم ...

من چند وقت پیش سه تا دفتر خاطراتمو گذاشتم خروجی اولش دلم نمیومد کلی نوشته از دوستام یادگاری مونده بود برام از دوران ابتدایی تا دانشگاه بعد فکر کردم دیدم بیشتر کسایی که برام خاطره نوشتن خیلی‌هاشون ازشون بپرسی منو یادشون نمیاد اولش یه دخترمو گذاشتم خروجی دیدم خیلی سبک شدم بعد چندروز اونیکیا رو هم پاکسازی کردم

بنظرم بهتره خاطره ها تو ذهن و فکر آدم ثبت بشه

من یه سطل زباله که به در کابینت وصل میشن از اونا خریدم خیلی کاربردی هست برام اینطوری میوه اینا که می ...

من نمیتونم از اینها بزنم رو در کابینت

از لحاظ بصری کنار نمیام باهاش،حس میکنم شلوغ میشه

❌لایک❌
مرسى عزيزم     ميخوام از هر حربه اى كه ميشه استفاده كنم...شما ها هم همگى مامان و مه ...

ان شاالله هرچی خوبی و خیر رو خدا واست کنار بذاره تو زندگی حالا چه تو راه کنکور و دانشگاه چه هرجای دیگه گلم شما سعی خودتو بکن ،بقیه ش رو بده وکیلت که بهترین وکیل عالمه

❌لایک❌