2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست

بچه ها من هرچیزی تو دیوار میزازم مثلا پونصد تومن میان میگن سیصد بده 

در حالی ک همون پونصد هم خیلی زیر قیمت میزنم 

برای شما هم همینطورمیزنن سر مال ؟

بعضی ها انتظار  دارن ببرم در خونه تحویلشون بدم قبلنا دیوار بهتر بود من کل وسایل خونه مجردی همسرم روتو دیوار فروختم چهار سال پیش راحت 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، نه طب سنتی  به اون شکل نخوندم  ، یکم در مورد کبد چرب و سبک زندگی سالم و .....ا ...

سلام ملودی جان .چه جالب اطلاعاتتون عالیه .ممنون گلم .یکمی بهترم .فقط گرگرفتگیم دارم اذیتم می‌کنه .من نمیدونم چرا بعد زایمان این مشکلات برام اومده ؟بنظرتون بخاطر طبع سردم نیست؟هر طب سنتیی که تا حالا رفتم همشون گفتن طبعت بشدت سرده ...منم حقیقتش زیاد رعایت نکردم یا طبق کارایی که اونا گفتن چیکار کنم پیش نرفتم..فقط غذاها و چیزایی رو که خودم دوست دارم رو خوردم و میخورم ...یعنی طبع سرد ایقد بده ؟

👩‍❤️‍👨
قیمترو از قیمت اصلی چند تومن پایین تر میزاری مثال بزن یاد بگیزیم عزیزم

سلام امیلی جان ..ببین عزیزم خب خیلی راحته .مثلا فروش یه پتو نو با یه پتو دسته دوم خیلی فرق داره .حتی طرز آگهی زدنشم خیلی فرق داره که چه تیتری براش بزنی ..مثلا من یه پتوی نو رو با توجه به کیفیت ومارک وقیمتش تو بازار که برفرض ۸۰۰هزار هست ۶۰۰هزار میذارم تو دیوار ومینویسم قیمت مقطوع لطفاً درخواست تخفیف نکنین 👉نمیشه که بگم چون پتوم نوه باید مثل قیمت بازار بفروشم .چون مشتری با خودش میگه خب میرم مغازه میخرم دیگه اینو چرا بخرم ........یا مثلا یه پتوی دسته دوم رو‌که کار کرده رو میزنم ۴۵۰هزار .اینجا دیگه نمی‌زنم قیمت مقطوع .چون می‌دونم مشتری تخفیف میخواد و کارکرده ...وختی تخفیف بخواد میگم بیا ۳۷۰مثلا بردار و میان میبرن ..👉👉اون پتو ی مثلا ۸۰۰هزاری رو می‌نویسم کاملا نو و ۲۰۰هزار زیر قیمت بازار میدم پس به نفعتونه که اینو بخرین ...مثلا یه فرش رو میخوام بفروشم قیمت اصلیشو از گوگل درمیارم برفرض نوشته ۱۰میلیون ...من باتوجه به اینکه فرشم چندسال کارکرده و دسته دوم بحساب میاد قیمتشو میزنم ۵میلیون ...ازاونور یه میلیون هم تخفیف میدم تا ببرن 👉و درنهایت میشه ۴میلیون .....ووووواینجوری .....قیمت رو نباید زیاد زیاد بذاریم چون واقعا مشتری براش پیدا نمیشه ...و خیلی هم پایین نگیریم که بزنن تو سرمالمون....موفق باشی دوست عزیز 🌺🌺🌺 

👩‍❤️‍👨
سلام امیلی جان ..ببین عزیزم خب خیلی راحته .مثلا فروش یه پتو نو با یه پتو دسته دوم خیلی فرق داره .حتی ...

سلام عزیزم خیلی شفاف و کاربردی راهنمایی کردی ان شاالله همیشه پرفروش و راضی باشی از فروشت ممنون که وقت گذاشتی دوست قشنگم.

سلام دوستای گلم ورودی امروزم:

یه تاب ، یه جفت رو متکای کوچیک و یه مینی اسکارف برای دخترم

خداروشکر وقتی بیرون بودم موفق شدم برای خودم خریدی نداشته باشم  

خروجی: دوتا تیشرت دخترم دوتالباس بیرونی که براش کوچیک شده بود، یه کلاه زمستونیش که کوچیک شده بود و یه شلوار خونگیش

یه تاب خودمم رفت خروجی به همراه یه جفت جوراب همسرم

راستی بالشت دخترمم توشو باز کردم پر کردم توی متکا

روبالشتی هم رفت خروجی 

یه ظرف شیشه ای هم داشتم درشو گذاشتم کیسه بازیافتیا خود ظرفشم توش پتوس گذاشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام ملودی جان .چه جالب اطلاعاتتون عالیه .ممنون گلم .یکمی بهترم .فقط گرگرفتگیم دارم اذیتم می‌کنه .من ...

شما لطف دارین دوست خوبم والا اطلاعاتم خیلی هم زیاد نیست🌺

بله عزیزم طبع سرد رو اگر به اعتدال نرسونی مشکل ساز میشه.

گفتم که اکثرا معده سرد و کبد داغ داریم 

رعایت ساده اصول غذا خوردن ، خوابیدن و..‌ رعایت بشه به راحتی قابل رفع شدن هست

کلا اصلاح سبک زندگی  به نظر سخت میاد اما در عمل لذت بخشه

اگه دوست داشتی بیا خصوصی ، اینجا شاید مزاحم روال تاپیک و بقیه دوستان بشیم

بچه ها رتبه ى كنكورم اومد خيييييلى لب مرزه ، با فشار بيشترى دعا كنيد كه منم ايشالا قبول شم دانشگاه 

وگرنه تاپيك خروج كتابامو نميذارمااا 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام به همگی و.روز بخیر دوسنان

خروجی یک دفتر نو ولی قدیمی پیدا کردم به خواهرزاده کوچیکم دادم دو تا مانتو هم دارم که اسنفاده نمیکنم ازشون مدتهاست گذاشتم توصف انتظار ببینم چی میشه.

به نظرم دوستان الان که فصل بهاره یک نیم نگاهی هم به لباس زمستونیامون بندازیم شاید خروجی داشنه باشیم.تعیین تکلیف بشن در اولین فصل سال.

یکسری  وزودی ها که موقع خرید لازمه نایلون میوه است که بعدش تبدیل میشه به خروجی.میتونید از این نایلون ها واسه زباله های حجم کم استفاده کنید یا برا لباسها و اقلام کوچک خروجی میشه اسنفاده کرد من خودم بر خروجی لباسهایی که میخوام بدم دست هر نیازمند ازهمین نایلون ها اسنفاده میکنم و به قولی نایلون کشی میکنم. من اتاقم کم کم داره خلوت میشه ولی هنوز راه بسیاریه.ولی حس خوبیه

خروجی :دوتا شلوار خونگی خودم،ی ظرف پلاستیکی

ورودی هم یه حوله دست و صورت که ماادرشوهرم دادن

و کشوی وسایلای همسرمو مرتب کردم و چیزایی که استفاده نداشت و هم نمیزاره بزارم خروجی گزاشتم تو بقیه وسایلاش بالای کمد،دم دستش خلوت شد