2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست

[QUOTE=292906293]اگه خیلی زنگ میزنه و اونطوری هم فاز منفی داره.. میتونین یکی درمیون جواب بدین به تماس هاش کم کم م ...[باورتون میشه همین کارایی که شما میگین و انجام دادم .اما افاقه نکرده .چندبار هم خطمو عوض کردم باز از خواهرم شمارمو گرفته بود.اره متاسفانه بعضی روزها شده سه بار زنگ زده و پر چونگی کرده منم فقط گفتم آره نه آره نه .مثلا میگه چرا دیر جواب دادی چرا نبودی چرا چی وهزارتا چرای دیگه تا بفهمه چرا من امروز جوابشو ندادم .واقعا روم نمیشه بلاکش کنم 😳😳😳🙄آخه خیلی دوستم داره .منم تو رودروایسی گیر افتادم .اتفاقا با اون حرفتونم که گفتین همسرتون خیلی اذیت میشه موافقم .اره بنده خدا خیلی اذیت میشه .بعضی وقتا شده یه ساعت منتظر برای شام تا خاله ام تلفن و قطع کنه .اونوقت حرفهای خاله ام چی ان:مثلا فلانی یه خونه بزرگ خریده ما خونه نداریم ..پسرم رفته خدمت سربازی نگرانشم 🥴🥴🥴🥴بعد منم تو دلم میگم خدایا به من چه که فلانی خ.نه خریده .یا فلانی ازدواج کرده 🥴🙄کلا درگیرشم 

👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خندم گرفت 😂😂مگه چکار میکرد دوستت ؟؟حتما همش آیه ی یاس میخونده ؟

بزرگوار ويژگى مثبت زياد داشت :) شايد باورت نشه ولى يبار نشستم همه رفتاراى بدشو كه هنوز رو دلم مونده بود نوشتم كه دفعه ى بعدى بخونم :)  بعنوان مثال دقيقا تو اون لحظه اى كه حس ميكردى همه چى خوبه، رابطه تون چه خوبه ، زندگى چه شيرينه ، مگه من از زندگى چى ميخوام ؟ يه جمله ميگف ... بعد تو حس ميكردى كه هيچى تو دنيا بى ارزش تر و زشت تر از تو نيست 

يا كلى اصرار ميكرد كه بيا همو ببينيم ، بعد تو راه تو رو ميكاشت ... كاشتن معمولى نه ها ... اول ميگه دو ديقه ديگه بهت زنگ ميزنم، بعد نميزنه، بعد تو زنگ ميزنى و ديگه جوابتو نميده ، بعد كه مثلا ١٠ ساعت معطلت كرد زنگ ميزنه ميگه فلانى من نميام (مثلا) 

خلاصه يه كادو براش خريدم و بهش دادم و تو دلم براى هميشه ازش خداحافظى كردم 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
[QUOTE=292906293]اگه خیلی زنگ میزنه و اونطوری هم فاز منفی داره.. میتونین یکی درمیون جواب بدین به تما ...

شما اصلا زنگ نزن بهش،یا اگه فقط به شما زیاد زنگ میزنه

بهش بگو خاله یه بار حرف پیش اومد گفتم شما همیشه جویای احوالم هستین،فلانی گفت به اون کمتر زنگ میزنین و یه وقت ناراحت نشه،اگه وقت کردی یه زنگ بهش بزن

اینطوری شاید به اون زنگ بزنه و شمارو یه مدت بیخیال شه

بعدشم هرموقع زنگ زد بگو کلاس میرم،مهمون بودم،رفته بودم خرید،از خرید برگشته بودن ولی گوشی تو کیفم جا مونده بود،صدای گوشی قطع بود نفهمیدم.....

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
این روزا اینقدر مشغله ی فکر هر کسی زیاد شده که وقتی با این جور آدما معاشرت میکنه درداش هم زیاد میشه& ...

آره واقعا ... 

سلام گلم بله متاسفانه منم یه روسری و برا عید گرفته بودم پرز داده شاید جمعا ده بار نپوشیدم . کاش دوست ...

من اکثرا ساتن یا ابریشم میپوشم 

زیرش رو یه هد بند میذارم قشنگ وایمیسته

❌لایک❌

[QUOTE=292908214]بزرگوار ويژگى مثبت زياد داشت :) شايد باورت نشه ولى يبار نشستم همه رفتاراى بدشو كه هنوز رو دلم مونده ...[/QUOTE،😂😂😂عجب شخصیت عجیبی داشته .فکر کنم اینجور آدما خیلیم باهوش باشن درسته ؟؟؟اخه من عین همین رو که شما گفتین تو فامیلمون داریم اما بشدت باهوشه 

👩‍❤️‍👨
شما اصلا زنگ نزن بهش،یا اگه فقط به شما زیاد زنگ میزنه بهش بگو خاله یه بار حرف پیش اومد گفتم شما همی ...

ممنونم دوست عزیز ...من هیچوقت بهش زنگ نمی‌زنم .همش خاله ام زنگ میزنه..حتی همین کارو با خواهرم و مادرمم می‌کنه ...اتفاقا تو سرم بود که الکی بهش بگم رفتم کلاس زبانی خیاطیی چیزی ...بعد گفتم الان شک می‌کنه میگه اونوقت دخترتو پیش کی نگه می‌داری ...آخه دخترم ۱۴ماهشه ...کوچیکه .

👩‍❤️‍👨
[QUOTE=292908214]بزرگوار ويژگى مثبت زياد داشت :) شايد باورت نشه ولى يبار نشستم همه رفتاراى بدشو كه ه ...

هوش ارتباطى اش بالاست ... البته نميدونم اصن همچين اصطلاحى داريم يا نه   ، ولى تعريفش برام اينه كه يطورى ارتباط برقرار ميكنه يا صحبت ميكنه كه "نه" نشنوه ، مثلا وقتى يه چيزى ميخواد يطورى ميگه كه تو پيش خودت ميگى فقط منم كه ميتونم نياز اينو برطرف كنم پس ميكنم 

يا طورى برات وقايع رو تعريف ميكنه كه حس ميكنى تنها دوستشى 

ميدونى ، جمله هايى كه تو فكر ميكنى كاملا از دل اومده و معنى هاى كلانى پشتش هست، براى اون هيچ معنى اى نداره و تنها از توكِ زبونش نشات گرفته