2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738721 بازدید | 44704 پست
سلام دوستان عزیزم خسته نباشین .ورودی های من شامل دودست لباس برا دخترم .یه توپ .یه جفت کفش ....خروجی ...

سلام گلم بله متاسفانه منم یه روسری و برا عید گرفته بودم پرز داده شاید جمعا ده بار نپوشیدم . کاش دوستان بیان ی برند خوب برا شال و روسری معرفی کنن 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو دیوار هر قیمتی میزازم میان میگن دویست تومن مثلا خیلی میزنن تو سر مال شما چکار میکنی میدی یر ...

عزیزم شاید بستگی به شهر یا جایی که هستین داشته باشه .آخه خیلیا اینجا مثل شما ازم پرسیدن ...خبالان این پاسماوریها قیمتشون بازار خیلی بالاست .منم واقعا کم گذاشتم ...

👩‍❤️‍👨
عزیزم تو دیوار هر قیمتی میزازم میان میگن دویست تومن مثلا خیلی میزنن تو سر مال شما چکار میکنی میدی یر ...

والا من هرچی رو که میذارم دیوار سریع میبرن خداروشکر ... مثلا حتی یه جفت دستکش همسزمو گذاشتم سریع بردن 😂به قیمت ۱۵۰فکر کنم .دقیق یادم نیست 

👩‍❤️‍👨
خانوما از امروز تصمیم گرفتم با آدمایی که انرژی منفیشون زیاده کم تر معاشرت کنم دوست دارم تو این مورد ...

کار خوبی می‌کنی من ی خاله دارم خیلی متاسفانه فاز منفی و اهل ناله و اینا الان دو‌سه ساله باهاش رابطه ندارم

هر بار ک خواهرم باهاش تلفنی حرف میزنه تا دو سه روز بی حوصله و ناراحته خوشحالم ک حذفش کردم 

مینیمال 
سلام گلم بله متاسفانه منم یه روسری و برا عید گرفته بودم پرز داده شاید جمعا ده بار نپوشیدم . کاش دوست ...

اره دقیقا موافقم .کاش دوستان اینجا بگن .من تو سه ماه گذشته هر ماه به امید اینکه مثلا این یکی شال رو دیگه خوب میخرم رو گرفتم اما باز بنجلو بی کیفیت از آب درآمدند .باز شما خوبه که سرجمع ده بار پوشیدی ....من کلا دوسه بار پوشیدم نخ کش شدن و پرز دادن ....تاززززه از مغازه های معتبرم مثلا گرفتم .متاسفم واقعا .روز به روز کیفیت جنسها داره میاد پایین .مثلا می‌خوام مینیمال باشم کلا تو ذوقم زده شد بخدا 

👩‍❤️‍👨
والا من هرچی رو که میذارم دیوار سریع میبرن خداروشکر ... مثلا حتی یه جفت دستکش همسزمو گذاشتم سریع برد ...

عالی من دیگ تصمیم گرفتم بزنم توافقی  و بنویسم ب هرکسی ک قیمت بالاتر گفت بفروشم 

خخ

مینیمال