2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738382 بازدید | 44695 پست
سلام به همه ی دوستان  *لیست جهیزیه مینیمال* پیشنهاد بدین سبک زندگیا متفاوته مثلا الان ممکنه ی ...

مثلا برای ظرف

فقط یه مدل چینی دو دست یه شکل

اونم به چند دلیل

۱.اول اینکه چینی شکل رسمی تری داره تو پذیرایی

۲.اینکه میگم دو دست بخاطر اینکه اگر از تیکه هاش چیزی شکست و غیر قابل استفاده شد چیزی داشتع باشی برای مهمونای زیادت که جایگزین کنی از همون مدل و مجبور نشی بخاطر ناقص بودن سرویس بری چیز دیگه از اول بخری

۳.اگر سلیقت هست از مدلای فله فقط تیکه های مورد استفاده تو بتونی بخری و فقطچند تا بیشتر از تعداد مورد نیاز، مثلا اگر بیشترین جمعیت مهمونت ۱۲ نفره ، ۱۸ تا بخر / اگر بیشترین تعدادت ۱۸ نفره ، ۲۴ تا بخر که بتونی جایگزین کنی

۴. این جوری ظرف دم دست و مهمون و اینا هم نیاز نیست داشته باشی از همون ظروف پذیراییت میتونی برای استفاده روزمره خودت هم برداری و هم اینکه یه ست شسته رفته کامل داری

درباره لیوان و فنجونم همین کارو بکن

ورندار پونصد مدل تعداد پایین بخر

بستع ب مهمونت یه شکل بخر

اگر برای خودتونم نیاز به تنوع پیدا کردی

ازین سرویسای دو نفره گوگولی یا بشقابای تک متنوع بگیر

برای قاشق چنگالم همینطور ، اگر اون چیزا که تو سرویس هست بدردت نمیخوره ، بازشو جنس خوب بگیر ، همشون مدلای فله هم دارن ، همون اقلامی ک لازم داری.

درباره قابلمه هم گرانیت مقاومت و سلامت بیشتری داره

یه برند امتحان پس داده ( که البته الزاما پرداخت قیمت بالا به معنی خوب بودن نیست )

یه برند امتحان پس داده بگیر و باز هم فقط تعداد مورد نیاز

مثلا یدونه برای بالاترین تعداد مهمون ک ممکنه بیاد برات

مثلا ۱۸ نفر

یدونه واسه اون تعداد مهمون معمولت مثلا ۸ نفر

( تو هر خانواده و مدل رفت و امد این میتونه متفاوت باشه من تعداد رو  مثال زدم فقط )

ازون پایینتر برای استفاده روزانت و تنوع و مدل پذیراییت فقط هرچی لازم داری بخر

مثلا ماهی تابه گریل دو طرفه

قابلمه چهار نفره و دو نفره 

ظرفای پیرکس برای تو ماکرو اگر غذا ماکرویی درست میکنی البته قابلمه گرانیتم این کار رو راه میندازه ...

برای بانکه ها و ظروف نگهداری اشپزخونه هم سرویس نخر چون خیلیاش اصلن استفاده ممکنه نشه

و خیلی از مورد نیازت تعدادش تو سرویس کم‌باشه ، اینجوری اگر شبیه اونا که تو سرویس هست پیدا نکنی، کابینتات گل باقالی و چند شکل میشع 😂

با سلیقه خودت ب تعداد مورد نیازت بانکه تو مدل و سایزی ک میخوای بخر

مثلا خواهر من فقط ۶۴ تا بانکه شیشه ای متوسط فقط خرید . همین. چون خیلی اهل ادویه و دمنوش های متفاوت بود ..

بقیش براش کاربرد نداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم 

خروجی های امروز بازم به نیت کمک دادم به یک نفری که مهمانمون بود ولی واقعا  نیاز داشت 

از وسایلی که خواهرم برام فرستاده بود رد کردم.

دامن ۲ تا 

مانتو ۲ تا 

تاپ ا عدد

تونیک ۱ عدد

دوستای گلم  حتما دور برتون افرادی هستند که نیاز دارند به وسایل یا لباس یا هرچی که دیگه استفاده نمی‌کنید لطفتون رو دریغ نکنید ازشون خدا هم لطفشو شامل حالتون میکنه.

من خودم هفته ای یک بار اونا رو تمیز میکنم تا حالا چربی نگرفته نمیدونم مارک ماشینت چیه 

بوش

چجوری تمیز میکنی اون قسمت هارو 

آبپاش ها رو هم تمیز کردی تا حالا 

بعد من چون به برق پشتش وصله میترسم با دستمال بکشم 

من خودم هفته ای یک بار اونا رو تمیز میکنم تا حالا چربی نگرفته نمیدونم مارک ماشینت چیه 

راستی هزینه برق شما چقدره 

برای ما نسبت به همسایه ها زیاد می داد تنها وسیله ای که زیاد مصرف میکنم همینه حالا نمی دونم علتش این هست یا نه 

با اینکه موقع خرید میگفتن بوش کم مصرفه 

سلام بچه ها 

من تو اين مدت  (يه چراغ مطالعه، يه دستبند، يه كتاب، يه قاب عكس و يه جفت كفش) فروختم 

ميخواستم ٣ تا عطر شركتى بخرم ! شانس آوردم يكيش ناموجود شد و من دپرس شدم، به جاش ١٠ ميل عطر اصل گرفتم 

كلى لباس تلنبار كرده بودم كه اصلاح بشن، ٧٠٪؜ اش انجام شد و بقيه اش هم در دست تعميره ! 

موهامو تا جاييكه جا داشت كوتاه كردم ، خوبيش اينه كه هنوز پامو از در حموم بيرون نذاشتم خشك ميشن و ازم وقت نميگيرن 

دلمم برا همگى تنگ شده بود !

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

راستى بچه ها يه سفر به صورت مينيمال رفتم 

چققققققدر خوب بود!!!! 

يه دست لباس راحتى 

يه دست بيرونى كه تنم بود ( و تو بار نبود) 

يه ملافه 

يه پتو نازك هم برده بودم كه ميخواستم نبرم ولى بقيه اصرار شديد كردن كه حتما ببر ، و اصن استفاده نشد 

يه كيسه ى سفيد كوچولو دارم ، مثلا ١٢*١٢ سانت لوازم آرايشى بهداشتى هامو ميريزم تو اون :) مث مسواك و پد روزانه و مداد چشم و شونه و كرم مرطوب كننده 

عالى بود @_@

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
مچکرم عزیزم از وقت و انرژی که گذاشتی 

پلوپز و اینا هم بسته به استفاده بگیر

مثلا من دوتا پلو‌پز دارم که جفتش رو استفاده میکنم

یکیشون بعضی وقتا روزی سه بار هم استفاده میشه و استفادم ازش روزانست

یکی دیگشون موقعی ک مهمون دارم استفاده میشه

ولی دوستی دارم ک تو ۱۲ سال زندگی یکبار فقط پلوپزشو استفاده کرد و فقط خرید که کسی نگه تو جهیزیش پلوپز نداشت!

اما اصلا این فکرارو‌نکن

هر چیزی هم نخریدی پولشو سریع تبدیل کن

طلایی چیزی 

که سیو‌ بشه

بوش چجوری تمیز میکنی اون قسمت هارو  آبپاش ها رو هم تمیز کردی تا حالا  بعد من چون به برق ...

با دستمال خیس 

من از برق میکشم 

آب پاش ها نیازی نیست چون من حتی ی دونه لرنج هم نمیزارم رو ظرف بمونه 

ی دستمال خیس میرازم کنار دستم ظرف رو دستمال میکشم بعد مبرازم تو ماشین 

دوستم برنج و پوست تخمه گیر کرده بود توی آب پاش هاش سرویس کار اومده بود براش باز کرده بود برا همین از قبل ب من گفته بود من مراقبت میکنم 

اینکا ما نوسان برق زیاد داریم تمام وسایلمون محافظ داره و بازم فقط موقع استفاده به برق میزنیم 

یعنی مال شما همش تو برقه ؟

مینیمال 
راستی هزینه برق شما چقدره  برای ما نسبت به همسایه ها زیاد می داد تنها وسیله ای که زیاد مصرف می ...

نمیدونم راستش قبض ها با همسرمه اما ندیدم بگه زیاده 

جنوب تعرفه برق کمتره چون اینجا خیلی گرمه 

مینیمال 
راستى بچه ها يه سفر به صورت مينيمال رفتم  چققققققدر خوب بود!!!!  يه دست لباس راحتى& ...

دوست دارم منم یه روز در همین حد لباس همراه خودم ببرم مسافرت.

ولی خیییییلی میترسم 

راستش دارم قدم به قدم رو خودم کار میکنم 

مسافرتهای کوچیک یکی دوروزه تجربه خوبی بوده برام تا خودمو به چالش بکشم 

ولی هنوز در حد شما نبودم 

❌لایک❌
دوست دارم منم یه روز در همین حد لباس همراه خودم ببرم مسافرت. ولی خیییییلی میترسم  راستش ...

مننم دقیقا میترسم.

انگار وقتی وسیله زیاد میبری لازم. نمیشه

دقیقا وقتی نبردی یجوری لازم میشع یا مجبوری بخری یا بقیه اونجا کمکت کنن بهت بدن