2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738511 بازدید | 44697 پست

من نمی دونم چرا لباس یا پوشاک قدیمی رو هر چند سالم و زیبا باشه و به کارم بیاد نمی تونم استفاده کنم انگار یه جور انرژی قدیمی توش هست و حس خوبی بهم نمیده ولی متاسفانه نگهشون میدارم...

تو همانی که می شود چای را کنارت بدون قند شیرین نوشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست گلم  پیشاپیش برات آرزوی خوشبختی میکنم چقدر خوبه که از الان برای شروع زندگی جدید میخو ...

عزیزم میشه در مورد ظرفشویی بگی از چه شوینده ای استفاذه می کنی و خود ظرفشویی با چی تمیز میکنی داخلش رو منظورم هست 

سلام خانوما

من اومدم دسته پر با ی عالمه خروجی:چادر مشکی که یکی دیگه دارم این نیازم نمیشد،سه تا مانتو که یکیش نو بود و یکی دوبار استفاده کردم چون جلو باز بود زیاد نمی‌تونستم بپوشم.و یکیش هم مدلش آزاد بود ک پسندم نبود،یکیشم کتی بود که عمرشو کرده بود.و ی شومیز ک اونم زیاد استفاده کرده بودم و عمرشو کرده بود،،ی شیشه پاک کن که یکی دوساله تو کابینت بود،من استفاده نمیکنم اصلا،دادم همسرم بزاره ماشین استفاده کنه

خلاصه کلی سبک شدم😍و گندم خالی خالی ،حالا فقط ی مانتو دارم فقط😁ک باید ورودی داشته باشه این قسمت

برای من هم شبیه ایناس مارکش شفقه راضیم سه تا ظرف حبوبات داره سه تا پاسماوری یه جانونی یه ظرف برنج یه ...

من هم مثل شما از جانونی استفاده نمیکنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من از اینا داشتم بعنوان پاسماوری عزیزم‌ سرامیکی بود با استندش اینها و سماورش رو برگردوندم به مامان ...

اینها بیشتر جنبه تزئینی داره،از نظر زیبایی از سرویس من بهتره

ولی خب به قول خودتون کاربرد نداره چون نمیشه داخلش رو ببینیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اگگر استفاده میکنی که عالیه. من چون توشون دیده نمیشد نتونستم استفاده کنم فعلا

آخه از بس گفتن یه چیز اضافی هست،میخواستم ببینم اگه اینقدر به درد نخوره بذارم بیرون،ولی مونده بودم چای خشک و نمک رو کجا بریزم بعدش

مینیمالیست شدن به معنای واقعی خیلی سخته . من که تو ایران ندیدم. باید انقدر با کیفیت بخری که نیاز به ...

درست میفرمایید ولی حتی اگه یه مقدار بی کیفیت باشه نیاز نیست چند تا بخریم و تو خونه نگه داریم،هرموقع لازم شد تو بازار هست دیگه

عزیزم میشه در مورد ظرفشویی بگی از چه شوینده ای استفاذه می کنی و خود ظرفشویی با چی تمیز میکنی داخلش ر ...

ار پودرپریل +جلادهنده و نمک هوم پلاس 

نظافت خاصی نیاز نداره گلم هفته ای یک بار با تایم شستشو ۲۸ دقیقه. با ی جرم گیر دارم استونیش مارکش برا لباسشویی و ظزف شویی هست .

اگر کناره های درش لک آب داشته باشه با دستمال خیس 

بیرونش هم با چند منظوره اکتیو برق میندازم 

مینیمال 
من نمی دونم چرا لباس یا پوشاک قدیمی رو هر چند سالم و زیبا باشه و به کارم بیاد نمی تونم استفاده کنم ا ...

وقتی استفاده ندارید،حسشون اینه انرژی منفی داره،تو خونه هم نگه دارید انرژی منفی اش هست

فقط شاید چون تو کمده،دیده نمیشه ولی انرژی منفی خونه تون رو خفه میکنه

بده بیرون،شاید نیازمندی باشه که استفاده کنه و لازمش بشه

ار پودرپریل +جلادهنده و نمک هوم پلاس  نظافت خاصی نیاز نداره گلم هفته ای یک بار با تایم شستشو ۲ ...

روی لاستیک های بغل درش خیلی جرم و چربی گرفته 

جرم گیر هم ریختم یکی دوبار اونا تمیز نشده 

آخه از بس گفتن یه چیز اضافی هست،میخواستم ببینم اگه اینقدر به درد نخوره بذارم بیرون،ولی مونده بودم چا ...

نهه بابا

اصلن اینجوری فکر نکن

سبک زندگی هر کسی متفاوته ، برای سبک مینیمال هم هیچ کاری به بقیه نداشته باش

فقط و فقط راحتی خودت و اینکه همه چیزایی که تو خونه زندگیت داری ، ضروری باشن همین

مثلا تو همین تاپیک بخون

یکی تخت تو خونشون اصلا استفاده نمیشد جمع کرده بود، یکی جز رو تخت خودش خوابش نمیبرد

یکی ده سال بود از ماکروفرش استفاده نکرده بود سبک زندگیش نبود، یکی حتی اب جوشم تو ماکرو درست میکرد

یکی اصلا اهل سماور نبود، من سماورم حتی یه لحظه خاموش نمیشه

یکی اهل میز ناهار خوری نبود دوست داشت رو زمین غذا بخوره ،

یکی میز از ضروریاتش بود

یکی اگر ده تا کفش داشت روزی یدونه میپوشید با همش لذت میبرد، یکی هر چند تا داشته باشه یه کفش فقط انتخاب میکنه و همونو میپوشه همش

پس فقط به مدل خودت نگاه کن

مورد استفاده ها رو نگه دار ، بقیه رو امتحان کن ببین واقعا چقد لازمته

اگر یچی زود زود مستهلک میشه و بعد باید باز بخری و ازش چند تا داری نگه دار برای اینکه بعد از خرابی اینا اونا رو بیاری

اگرم هیچ وقت میدونی استفادت نمیشه و دوست داری خروجی بدی ، بده .

بازم با بچه های اینجا مشورت کن ، راهنماییا و تجربه هاشون عالیه

سلام به همه ی دوستان  *لیست جهیزیه مینیمال* پیشنهاد بدین سبک زندگیا متفاوته مثلا الان ممکنه ی ...

مننم همین کارو کردم و چقد راضی امممم

با این که این کارو کردم چقد وسیله اضافه اومد

اخه من اصلا تجربه خونخ داری نداشتم و نمیدونستم چجوری راحتم

ولی عاااالیه این مدل

بعدن کلللی کیف میکنی