2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
سلام  وقتتون بخیر  خییلی خوشحالم که چند وقت پیش با این تاپیک آشنا شدم منی که آخر هر ...

چه حس خوبی داشت پستت 

لذت بردم 

پیشاپیش واسه خرید طلا هم بهت تبریک میگم نازنین🌺🌺🌺🌺

❌لایک❌
امروز نزدیک بود یه ورود هیجانی ظرف غذا خوری ۱۲ نفره داشته باشم که صبر کردم و الان دیگه اون هیجانو ند ...

من خیلی ظرف داشتم و دارم چون مهمون زیاد برام میاد. 

با خیال راااااااحت یه وسیله رو میارم بیرون و استفاده میکنم،اصولا با چینی حالم بهتره نمیدونم چرا شاید چون سنتیه.

هرچی تو پذیرایی از مهمونا یا شستن ظرفها بشکنه ناراحت نمیشم میگم فدای سرتون.اگه داشته باشم ازش تو زیر زمین باهاش جایگزین میکنم 

اگه نه یکی میخرم و اصلا خودمو حرص نمیدم 

یه جمله قشنگی یکی از کاربرای اینجا میگفت که وسیله باید در خدمت انسان باشه نه انسان در خدمت وسیله،وسیله برای استفاده شدنه،پس استفاده کن لذتشو ببر و اگه شکست یا خراب شد غصه نخور،بنداز دور و جایگزین کن 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومااا کمکککک...کابنتای اشپزخونه ک مرتب کردم لوازمی ک نمیخاستم الان هنوز تو اشپزخونست...اتاق خابا هم نامرتب ..بچه کوچیکم دارم امروز ب حدی از نامرتبی عصبی شدم سر بچه کلاس اولم خالی کردم.اصابم خیلی خورده چیکارکنمممممم؟؟؟؟؟؟؟😢😢😢😢

من خیلی ظرف داشتم و دارم چون مهمون زیاد برام میاد.  با خیال راااااااحت یه وسیله رو میارم بیرون ...

ارره

درست میگی

همین تصمیمو گرفتم.

بجای اینکه الان بخرم، میذارم بعد تر اگر لازم شد بگیرم.

اینجوری وسیله اضافی هم تو خونه نیست که جا گیر باشه و بره تو مخمو 

چیز بلا استفاده و زیادی هم انبار نکردم

من خیلی ظرف داشتم و دارم چون مهمون زیاد برام میاد.  با خیال راااااااحت یه وسیله رو میارم بیرون ...

ماا یه فامیل داریم

همیشه بهترین لباسها رو میخره

بهترین برند ظرف و ...

اخرشم هیچ کدومو استفاده نمیکنه

مثلا همزمان هر کدوم یه دست قابلمه گرفتیم 

حدود ۱۴ سال پیش

مال ما اونا که پرکاربرد تره تقریبا داره خراب میشه کفش

اون هنوز جعبه شو وا نکرده

رفت بجاش دو تا قابلمه بی کیفیت و داغون از سر کوچه گرفت از بین هم رفته ولی همونا رو فقط استفاده میکنه

کیف و کفش برند میخره 

ولی کیف پاره ی غیر قابل استفاده رو با خودش میبره اینور اونور

طلا خییییلی میخرع ولی دلش نمیاد استفاده کنه

من همیشه بهش میگفتم تو خودتو لایق استفاده از وسیلع خوب نمیدونی

هرچی هم میخری که استفاده نکردی 

قابلمه و لباساتو واسه کمد و کابینت میخری مال خودت نیست

امروز ک اومدم ارکوپال بخرم ک چینیا نشکنه، یاد اون افتادم

که انگار دارم رفتار شبیه اون انجام میدم 😬.

البته خانوادمم میگفتن همینو استفاده کن اگر شکست بعد بخر

دیدم راست میگن

منم اصلن ارکوپال دوست ندارم

دیگه تصمیم بر این شد همینو استفاده کنم 😂😅💓

مرسی از حرفا و  مشورتا و حسای خوبت عزیزممم

به نظرم یه وقت یه لباسهایی اصلا نمیپوشیم و با خودمون کنار نمیایم بذاریم خروجی(ببخشیم یا بفروشیم) وق ...

ارره

منم تصمیم گرفتم لباسا رو تفکیک کنم

اونا که ۸۰ درصد مواقع انتخاب میکنم برای پوشیدن رو

نگه دارم تو کمد

بقیه رو که شک دارم یا همش جلو چشمم بوده و نپوشیدم رو فعلا بزارم تو یه ساکی 

که جلو چشمم نباشن 😬

اینجوری دچار رفتار هیجانی و افراطی هم برای بیرون گذاشتن لباس نمیشم

ظرفارم که اونا که بلا استفاده تو کابینت بود ( بعضیا رو سه ساله حتی دست هم بهش نزدم ) 

میذارم انبار

اگر لازم شد میارم جلو دست

ماا یه فامیل داریم همیشه بهترین لباسها رو میخره بهترین برند ظرف و ... اخرشم هیچ کدومو استفاده ن ...

قربونت گلم 🌺🌺

یه جا یه دعای قشنگی دیدم که نوشته بود

"امیدوارم خدا هرچی بهتون میده لذت استفاده بردنش هم بهتون بده..."

ان شاالله برای فامیلتون همین دعا اجابت بشه ❤️

❌لایک❌
اینا ضد مینیمالیست نمیشه؟

یهو کلی وسیله رو خواسته باشی بذاری بیرون شاید بعدا پشیمون بشی،فعلا چند ماهی بذار از جلو چشمت دور باشه بعد ببین واقعا نیاز داری یا نه 

اونوقت یا ببخش به کسی که نیاز داری مثل خواهرتون یا مامانتون یا مادر همسرتون و ...یا بزار سر کوچه،کسی نیاز داره میبره یا بفروشش.

بعدم اینکه یواش یواش پاکسازی رو انجام بده عزیزم 

مثلا یه روز برو سراغ یه "قسمت" کمد دیواری،همه رو بریز بیرون ببین چیا رو واقعا لازمش نداری بذار خروجی،هرکدوم شک داری فعلا از جلو چشمت دورش کن،بقیه رو تمیز و مرتب تو کمد بذارشون...

از دل گل پسرتم دربیار عزیزم‌🌺

ما اینجاییم تا با خلوت شدن اطرافمون به آرامش برسیم گلم 

سعی کن تمرینات اول تاپیک رو بخونی و انجامش بدی و بیای گزارش بدی نازنین❤️

❌لایک❌
خانومااا کمکککک...کابنتای اشپزخونه ک مرتب کردم لوازمی ک نمیخاستم الان هنوز تو اشپزخونست...اتاق خابا ...

لوازم آشپزخونه رو که الان گذاشتی کنار و لازمشون نداری بذارشون تو کارتنی چیزی،بعد دونه دونه تکلیفشونو مشخص کن که باید کجا برن

مثلا دوتا ظرف ترشی دارید که استفاده نمیکنید و همینجوری مونده بوده تو یخچال و الان گذاشتی بیرون بدی بره،میدونی که مثلا خواهرت یا مادرهمسرتون اون ترشی رو دوست داره،تو اسرع وقت براش ببر هم خوشحالش کن و هم یه کوچولو پاکسازی کردی و خلوت تر شده اون کارتن و بعد مورد بعدی و مورد بعدی....

اولویت رو بذار رو تمیز کاری اولیه و روزانه خونه ت بعد یواش یواش هر روز یه گوشه رو پاکسازی کن گلم 

تو این جور مواقع ببین کوچولوت سیر باشه،پوشکشو عوض کرده باشی و ناراحتی نداشته باشه.پسر بزرگت چیزی لازم نداشته باشه گرسنه نباشه،نیاز به کمک درسی نداشته باشه و ... 

موفق باشی نازنینم🌺🌺

❌لایک❌
یهو کلی وسیله رو خواسته باشی بذاری بیرون شاید بعدا پشیمون بشی،فعلا چند ماهی بذار از جلو چشمت دور باش ...

دققیقا

من اونا رو قطعی میدونستم نمیخوام همه رو خروجی دادم

تو مراحل اول پاکسازی

به حدی انباشتگی داشتم که با این که خریدام معمولا سنجیده بوده

موقع بیرون دادن اونا همه از حجمش تعجب میکردن

مثلا تقریبا

۱۲-۱۳ تا شلوار

۲۶ تا کفش

۱۲_۱۳ تا مانتو

یه عالمه لباس مجلسی

اینا از شدت نگه داری چیزای غیر ضروری انقد زیاد شده بود نه از خرید زیاد

ولی الان احساس کردم رفتارم هیجانی و تحت استرسه و وسواسی شده

و ممکنه بععدن پشبمون شم

برا همین دفعه قبل ،  هر چی میگفتم نمیخوام همه الکی میگفتن میخوان ، میبردن برام‌ یه مدت نگه دارن بعدن که پشیمون شدم پس بدن 😬

بعد تر الان چون تحت استرس انگار دارم با خروجیا استرسمو کنترل میکنم

ضمن اینکه خیلیاشونو شک دارم ک بعدا بخوام یا نه

بخاطر همین فعلا یه مدت فقط جلو چشمم نباشه تا بعدتر ببینم بهش واقعا نیاز دارم یا نه