2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست
آآفرین همین که شروع کردیا مهم هست بقیه اش پیش میره بی شک فقط اینجا گزارش میدی هم انگیزه ات بالا میره ...

ممنونم عزیزم .بزرگواری .انشاالله شما هم به شادی از ورودی های قشنگت استفاده کنی ♥️آها یعنی دورش نندارم..حیف که انباریمون خیلی خیلی کوچکیه .ممنونم بابت راهنماییت ♥️🌺🌺♥️

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دخترتون چند ماهشه ؟شاید باورتون نشه منم بخاطر دندون درآوردن دخترم این نزدیک شش ماهه درست درمون ...

دخترم شش ماه و هفده روزشه دو‌تا دندون در آورده تا الان 

فکر میکنم میخواد بازم در بیاره شانس من زود دندون در آورده 

والا منم هیچی فقط بغلش میکنم و تو خونه راه میرم 

اینقدر گریه می‌کنه تا کبود میشه 

توی گهواره ننویی هم بعضی وقتا آروم میشه 

بلند براش شعر میخونم و دست میزنم ولی همه اینا در حد یک دقیقه اثر داره دوباره باز جیغ میزنه .خیلی هم ضعیف بود ضعیف تر هم شد نمی‌دونم چکار کنم شنیدم داروخانه مایع برا بی حسی لثه داره شاید براش بگیرم چون واقعا اذیت هست 

مینیمال 
من سالی دو سه بار چتر لازمم میشه ولی اونو دور نمیندازم  باید مطمین باشی استفا ه نمیکنی  ...

مثلا ی قوریم شکست درش سالم بود انداختم...بعدها ی قوری دیگم درش شکست ک اگ اون قبلیو نمینداختم ب کارم میومد

در راستای مینیمالیستی  دست به دریل شدم  محافظ وزدم پشت تی وی  وسیم ها روکوتاه کردم ...

اون سیم های پایین هم اگر بتونی مخفی کنی عالی میشه 

خدا قوت 

البته بالای تی وی ت زیاد مینی مال نیست کلی مجسمه داری 😀 

ولی در کل این سیم ها جمع بشه تا حد زیادی مرتب و خلوت میشه 

مینیمال 
دخترم شش ماه و هفده روزشه دو‌تا دندون در آورده تا الان  فکر میکنم میخواد بازم در بیاره شانس من ...

الهی عزیزم نی نی کوچولو رو خدا حفظش کنه .🤩😘🤗اره خیلی اذیت میکنن بخدا من خواب ندارم ...عزیزم من ژل بیحس کننده ی لثه رو از داروخونه براش خریدم زدم به لثه هاش .اما انگار نه انگار ..مزه ی دارچین و خمیر دندون اینا میده .خلاصه فایده نداشت اینم .اما دیروز یه خانمی بهم گفت آبلیمو براش بزنم گفت دردش کمتر میشه .دختر من الان ۸تا دندون داره 

👩‍❤️‍👨
مثلا ی قوریم شکست درش سالم بود انداختم...بعدها ی قوری دیگم درش شکست ک اگ اون قبلیو نمینداختم ب کارم ...

نسبت ب فضایی ک اون می‌تونست اشغال کنه کار خوبی کردی دور انداختی 

منم در  قوری م شکست از در قانون براش اتفاده میکنم 

ولی شما راحت میتونی در قوری بخری زیاد هست چینی فروشی ها دارن

مینیمال 
سلام تو روخدا بهتون احتیاج دارم اسم یه زودپز خوب بگین که خیلی خوب بپزه تا۳میلیون بیشترندارم ممنون می ...

سلام . من زودپز گازی پارس استیل دارم راضی هستم فقط درش رو نباید توی ماشین ظرف شویی بشوری 

مینیمال 
نسبت ب فضایی ک اون می‌تونست اشغال کنه کار خوبی کردی دور انداختی  منم در  قوری م شکست از د ...

مرسی چ تاپیک خوبیه واقعا حیف ک زیاده سخته خوندن..من خونم داااااغونه انباری کشوووو کمددیواری پرهههه خرتوپرتتتتت