دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم قببل کل حقوقم میرفت برا لباس و خرید اینترنتی وووو الان مستقیم میدم طلا چیزایی ک قصد خرید دارم ی مدت یادداشت میکنم ی خودم زمان میدم اگر واقعا بعد مدتی بازم نیازش رو حس کردم میخرم همین باعث شده اصلا پولام رو حروم نکنم
امروز میخواستم چالش سی روزه ک دوستمون گفتن انجام بدم دخترم بخاطر دندون هاش خیلی بی تابی کرد منم دیگ ...
عزیزم دخترتون چند ماهشه ؟شاید باورتون نشه منم بخاطر دندون درآوردن دخترم این نزدیک شش ماهه درست درمون نخوابیدیم .هم خودش اذیت میشه هم ما بشدت اذیت میشیم .دختر من سه روز دیگه ۱۴ماهش میشه ...الان هم دارم تایپ میکنم بهم چسبیده و داره گریه میکنه .استامینوفن هم بهش میدم انگار نه انگار ...خیار هویج پوست هندونه اینا هم میدم دستش فقط برا چند لحظه آرومش میکنه ..بنظرت چکار میشه کرد ؟ازدوستان گل مینیمالم هم پوزش میخوام که سوال خارج از بحث تاپیک رو اینجا میپرسم ♥️🌺
اره عزیزم.کاش بقیه ی دوستانمون هم عکس بذارن .من وختی عکسهای بقیه رو ببینم انگیزه میگیرم و میفتم به جون خونه و کلی پاکسازی میکنم .یا مثلا وختی از ورودی های قشنگشون عکس میذارن من خیلی خوشحال و شاد میشم و در من انگیزه ی خریدهای هدفمند و کارآمد بوجود میادش .انشاالله شما هم هروقت ورودی قشنگ داشتی عکس بذار 🤩🤩🤩♥️♥️🌺پیشاپیش بهتون میگم مبارکت باشه هر ورودی قشنگی رو که داری 🤩🤩🤩چه طلا باشه چه وسایل خونه باشه لباس باشه هرچی که دلت رو شاد میکنه عزیزم مبارکت باشه