2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741867 بازدید | 44753 پست
کار دسته؟ انگار از نخ مکرومه ست  خیلی ظریف و خوشکله  ممنون از اینکه عکسشو گذاشتی  ...

عزبزم ن کار دست نیست از دی جی کالا خریدم مثل تور هست 

اسمش اسکاج تری واش هست 

واقعا باعث شده من دیگ اسکاج نخرم می‌خوام ی دونه هم بخرم برا وسایل و شیشه شیر های  دخترم 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من قبلا حقوق می گرفتم با خوشحالی میرفتم بازار خرید میکردم و واقعا هم خرید های ک بیشترش هیجانی و اشتباه بودن 

اما الان ک حقوق میگیرم ی تیکه طلا دست دو برمیدارم اگرم پولم کم باشه همسرم پول میزازه روش 

دیگه اصلا بی هدف بازار نمیرم وقتی هم  برم ب اندازه مشخصی پول میبرم 

خیلی خوشحالم ک دارم مینیمال میشم خیلی توی پول صرفه جویی میکنم همینطور آسبب کمتری ب محیط زیست میزنم 

مینیمال 
این لینکش  https://www.digikala.com/product/dkp-2882766

بچه ها نه بو میگیره نه رنگ و ظاهرش عوض شده نه آلودگی بهش جذب میشه شستنش راحته چ خیلی سریع خشک میشه همین باعث میشه بهداشتی تر باشه قیمتش هم خیلی خوبه بیست تومن

مینیمال 
بچه ها من قبلا حقوق می گرفتم با خوشحالی میرفتم بازار خرید میکردم و واقعا هم خرید های ک بیشترش هیجانی ...

دقیقا 

و چقدر خوشحالیم از اینکه عوض خرج اون همه خرید هیجانی الان یه تکه طلا میگیریم که هم استفاده میکنیم هم پس انداز و از همه مهمتر اون آرامشیه که وارد زندگیامون شده اون وابستگی هایی که دیگه نداریم لذت بخشیدن ها و ....

خدایا شکرت 

❌لایک❌
دقیقا  و چقدر خوشحالیم از اینکه عوض خرج اون همه خرید هیجانی الان یه تکه طلا میگیریم که هم استف ...

آرامشش به همه چیز می ارزهبعد مدتها رفتم اینستاگرام همه پیج های فروشگاه ها رو آنفالو کردم همه لباس هایس ک سیو کرده بودم بخرم انگار دیگه اونا خوشحالم نمیکنه 😀

ی پاکسازی کلی شد اینستا 

مینیمال 
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۷_۱۳۳۸۰۶_98m1.jpg من چندماه قبل این اسکاج رو خریدم  خ ...

اینا عالین

من برای کل خونواده گرفتم از چندسال پیش که جفتی ۱۰ تومن بود

الان دونه ای ۲۵ شده فک کنم

اصلا بو نمیگیره

ذرات غذا بینش نمیمونه و سریع خشک میشه

منم بهتون پیشنهاد میدم حتما بگیرید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوستان خوب هستید ،شاید من مثل شماها بلد نیستم خوب تایپ کنم ،به خاطر این مثله عذر خواهی میکنم ،ا ...

عزیزدلم

تو خیلی خوبی

خیلی عالی 

و بهترین دوست مایی

در کنارهمدیگه تونستیم از کمتر داشتن لذت ببریم و شاد زندگی کنیم

وقتمون رو بجای اینکه صرف انبار کردن و تمیزکردن اضافات کنیم حالا میتونیم با آرامش بگذرونیم 

ساعتها وقت رو برای  چیزایی که شادمون میکنن صرف کنیم

خوشحالم که ذوستای عزیزی مثل شما دارم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵