2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742207 بازدید | 44760 پست

سلام دوستان خوب هستید ،شاید من مثل شماها بلد نیستم خوب تایپ کنم ،به خاطر این مثله عذر خواهی میکنم ،از وقتی که این تاپینک ایجاد شده من هم با شما ها بودم ولی خواننده ی خاموش هستم ،من هم خروجی های خیلی زیادی داشتم به جرات میتونم بگم ۲۰ تا گونی خرت وپرت گذاشتم بیرون ،والان هم میخوام میز تی وی رو حذف کنم ،خیلی دوستتون دارم و از اینکه عضو این تاپینک هستم به خودم می بالم 

بنظرمن آبکش دوتا دونه کافیه  ناسیر نیازی نیست  سبد پیاز سیب زمینی نیازی نیست  وهمین ...

کاملا حرفتون درسته

من آبکش کلا ۳ تا دارم و لگن هم ۳تا

نایسر رو مامانم تو جهیزیه به زور خرید و گفت لازمت میشه،و اتفاقا موقع خرد کردن هویج برای فریز کردن،چون حوصله ایم کارارو ندارم،خیلی استفاده میکنم،من به هر حال دارم و نمیخوام بندازم

ولی اگه کسی نداشته باشه،اصلا لزومی نداره بخره

سبد سیب زمینی پیاز هم از این کشویی ها دارم و تو یه کشو سیب زمینی پیاز گذاشتم و ۲ تا کشو دیگه استفاده دیگه ای دارم،چون مستاجریم نمیتونم بذارم بیرون ولی اگع خونه داشته باشم همون کابینت به نظرم کافیه،سیب زمینی پیاز هم کم میخریم و میتونم تو یه ظرف کوچیک تو کابینت جا بدم

کلمن هم تو جهیزیه ام نبود ولی مامانم بعدا مال خودش و به زور داد به من😑الان هم گاهی وقتا میریم بیرون استفاده میکنم

جانونی هم باز نیازم نمیشه ولی برای سرویس لیمون هست و نمیخوام ناقص دیده شه

اگه نداشتم،عمرا خودم نمی‌رفتم بخرمش،ولی الان دلم نمیاد بذارم بیرون

سر خریدن جهیزیه هم من خودم ترازو آشپزخانه و جانونی و پاسماوری ها رو بر نداشته بودم،مامانم بعدا دید اونا نیستن دوباره رفت خرید

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۷_۱۳۳۸۰۶_98m1.jpg

من چندماه قبل این اسکاج رو خریدم 

خیلی ازش راضی هستم تکون نخورده و عین روز اولشه ی حالت تور ماننده مربعی هست ک مچاله ش میکنم  توی دست و خیلی هم خوب کف می‌کنه ب نظرم خیلی مینیمال هست وندمن قبلا ماهی ی اسکاج عوض میکردم 

مینیمال 
سلام دوستان خوب هستید ،شاید من مثل شماها بلد نیستم خوب تایپ کنم ،به خاطر این مثله عذر خواهی میکنم ،ا ...

ای جان چ حس خوبی گرفتم ایشالا همه با کمک هم بتونیم هر روز مینیمال تر از دیروز بشم 

مینیمال 
من دکور تی وی دارم  یعنی میگید هیچی نباشه همه روبردارم؟؟

من امتحانی برداشتم حسم بهتر شد 

شما هم امتحان کن بزار تو کمد اگر دیدی اون خلوتی حالت رو بهتر کرد بزار خروجی اگر نه برگردون سر جاش

مینیمال 
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۷_۱۳۳۸۰۶_98m1.jpg من چندماه قبل این اسکاج رو خریدم  خ ...

کار دسته؟

انگار از نخ مکرومه ست 

خیلی ظریف و خوشکله 

ممنون از اینکه عکسشو گذاشتی 

اتفاقا منم ماهی یه بار باید اسکاجمو عوض کنم 

از اینها ندیدم تو بازار یا توجهی نداشتم اگه دیدم حتما میگیریم 

بازم ممنونم گلم💖

❌لایک❌