2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742037 بازدید | 44756 پست
اینا عالین من برای کل خونواده گرفتم از چندسال پیش که جفتی ۱۰ تومن بود الان دونه ای ۲۵ شده فک کنم ...

دقیقا الان دونه بیست تومن شدن 

منم می‌خوام برا خانواده م بگیرم و ی کمکی به محیط زیست کرده باشم 🙂

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی کفش خودم 

دمپایی دخترم 

گذاشتم کنارسطل زباله خوب بودن 

شیشه عطر 

شیشه ترشی 

چن تا خرده ریز 

رفتن خروجی😍

دوتا کفش شوهرمم گذاشتم بالا سرپله ها اگرنخواست ردکنم برن جاکفشی ازدست کفشا نفس کشید😂

منکه فکر میکردم فعلن خروجی ندارم رفتم چند تا کلیپ مینی‌مال دیدم و حسابی جوگیر شدم و کلی چیز میز ریختم بیرون یه دو تا پودر ژله و بتادین تاریخ گذشته یه بسته آرد سوخاری تاریخ گذشته چند تا تیکه اسباب بازی تاریخ گذشته یه سری گیاهی جات که چند ساله تو قوطی ها هستن و اصلن استفاده نشدن یه دو تا ادویه ی که استفاده نمیکردم یه چند تا خوراکی که ریختم تو شیشه های خالی و قوطی هاش رفت بازیافت گاهی اوقات یه سری خوراکی و ادویه های هیجانی می‌خریم که استفاده نمی‌کنیم و من از این زندگی مینی‌مالیستی تازگیا یاد گرفتم خیلی دیگه خرید بیخودی نمیکنم مگر در مواقع احتیاط یه سبد هم گذاشتم رو کابینت یه سری چیز هایی که تهش مونده رو چشممون بهش بیفته بخوریم که تموم شه زود قوطی هاشو بندازم بره

ممنون عزیزم .اره والا .من متاسفانه عاشق تنقلات و شیرینی ام .یعنی روزی نیست من شیرینی نخورم .بعد زایم ...

سلام

اکثرا مادرها تو دوره شیردهی که بدن ضعف می‌ره خوراک شون بیشتر میشه.منم تا دو سالگی پسرم همین طور بودم .

کم کم خودت از شیرینی زده میشی 

برای استرس که میگی قرص ب یک ۳۰۰ بخور روزی یه دونه 

اگه  خستگی ،پا درد،زود عصبی میشی ،ریزش مو... داری همه علایم کمبود ویتامین ب هست .

این قرص هییییچ ضرری نداره.مخصوصا بعد از بچه دار شدن که بدن زن تحلیل می‌ره. به سرعت هم اثر می‌کنه .گروه ویتامین ب محلول در آب هست و با ادرار دفع میشه .بازم میتونی بیشتر تحقیق کنی 

خودم چند وقته میخورم واقعا اعصابم آروم تر شده . احساس خستگی که کاملا بی مورد بود ندارم. مخصوصا این اواخر خیلی دیگه بهم ریخته بودم بعد از اینکه دو بار تو عید سرما خوردم😑 همش کسالت و خواب آلود.فکر میکردم بخاطر هوای بهاریه اما....

چقدر این تاپیک پیش رفته.دلم میخواد یه روز کامل بیکار باشم فقط اینجا رو بخونم 

این چند وقته اصلا چیز خاصی دور ننداختم.مگر همون دورریختنی های روزمره.نمیدونم چرا هر روز هم انگار خونه شلوغ تر میشه😐 

مبارکت باشه عزیزم آره من هم بارها لباس های خودم و همسرم و بچه هام رو ریختم بیرون و دوباره نگاه ک ...

چه راهکار خوبی .لیست بنویسیم 

منم از این به بعد همین کارو میکنم 

البته چند وقت یه بار هم بصورت ذهنی وقتی میبینم یه وسیله استفاده ای داخل خونه نداره منتقل میکنم به همون انباری😒

خب من بازم خروجی داشتم 😍 ی کارتن  ی دفترچه  ی دوتالباس  ی کیف  قوطی شیرخشک ...

هرچی تعدادمون بیشتر بشه مینی‌مال شدن رو به فرزند مون هم یاد میدیم .اونم به بچه خودش .و این چرخه مرتب ادامه داره 

به امید داشتن دنیای بهتر👍

پسر منم هر چند وقت یه ظرفی وسیله ای میزنم می‌شکنه 

فکر کنم من یه بچه دیگه بیارم از لحاظ  مینی‌مالیستی کاملا اوکی بشم😁😁😁 

دیروز رفتم چند تا ظرف که نسبتا کیفیت پایین بودن آوردم دم دست که حداقل ظرفای گرون تر از بین نره