2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742390 بازدید | 44766 پست

من هیچ نوع یادگاری از دوران مجردی ام از دوستام ندارم.فقط دوسه تا دفتر مربدط به درس هام از دوران دبیرستانم نگه داشتم.اونا هم به خودم زمان دادم برای پاکسازی شون.

یه مقدار لوح تقدیر مربدط به محل کارم وچندتاش مربوط به دبیزستانم دارم که همسرم اجازه خروج شون نمیده.مال من ها

ایشون نمی ذارند😂

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ظرف گلابپاش که رنگ‌نقره ای بود گذاشتم بیرون،اصلا یادم‌نیست از کدوم شهر خریدم ولی هیچ وقت استفاده نکردم.از کمد پسرم چندتا کتاب زبان،دوتا هندزفری که خراب بودن یسری کاغذ بیخود رفتن خروجی،

د5وتا کاتالوگ میزنهارخوری بود گذاشتم بدم به یکی از اقوام که نمایشگاه مبل داره،یکسری کتاب تربیت فرزند و نگهداری و ...مال نوزاد هست گذاشتم ببرم کتابخونه.

یک سطل زباله تو بالکن داشتم که چون بزرگ بود استفاده نمیکردم و زیر سینک سطل کوچیک سالها پیش خریده بودم.اینم رفت خروجی

بگو کاربرای این تاپیکم شاهدن😄

😂😂😂بعدش تازه گفت خودش اینهمه آشغال نگهداشته به من میگه خونت پر از وسیله س🤪

گفتم مادر جان مال من یه جعبه س مال خونه شما یه کامیون😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانما من میخوام مبل هامو بفروشم بجاش پشتی بگیرم هم خونم کوچیکه هم داغون شدن موقع اسباب کشی  بف ...

اگر میتونی عکس بده 

اگر خونه از خودته ی رنگ ساده سفید بزن 

و یا مبل ال ظریف و یا ی کاناپه ظریف بزار نهایت مهمان اومد دو تا صندلی ناهارخوری هم میزاری . ولی بدون مبل شاید یکم سختت بشه 

مینیمال 
اگر میتونی عکس بده  اگر خونه از خودته ی رنگ ساده سفید بزن  و یا مبل ال ظریف و یا ی کاناپ ...

تو تاپیکم هست  پشتی میگرم راحت میشم پذیراییم 9 متره 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

من نمیدونستم که مینیمالیستم

یعنی اصلا نمیدونستم زندگیم پیرو سبک خاصیه

خیلی اتفاقی ی مطلب خوندم و دیدم این خود منم…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650
من اصلا عادت ندارم چیز بیخودی نگه دارم همه میگن نگه دار در آینده بکارت میاد ولی رد میکنم میره پش کار ...

تجربه ب من ثابت کرده در نود و نه درصد موارد بکارم نمیاد اون یک درصد دیگ هم یا سلیقه م نیس یا قابل استفاده نیست بعد مدت زیادی پس بهتره بدیم ب کسی ک بتونه استفاده کنه ما هم خلوت بشه دور و برمون 

مینیمال