2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742434 بازدید | 44767 پست

منم دوست دارم منیمال بودن تو همه ابعاد زندگیم بیاد.

کلا همه چیز به اندازه ومرتب دوس دارم.هیچ چیزی در حد زیاد دوس ندارم.یه کارایی ام کردم.یه بخش هایی هم هنوز شروع نکردم که باید شروع کنم.خیلی برام لذت بخش.

مثلا تو بحث ورزش من هفته ای سه روز ورزش می کنم روزی نیم ساعت[قبل از بارداری]

تغذیه ام از همه گروه های هرم غذایی می خورم ولی به اندازه.

زیاااد هم نمی خورم خیلی جالبه برای خودم مثل تو سبزی ها میگم خوب ریحان وشاهی وتربچه تو سبزی خوردن من کافیه انواااااع سبزیجات دیگه امتحان نمی کنم.خیلی ها هم نمی شناسم متاسفانه

تو ادویه ها چندتا ادویه پرکاربرد مثل زیره ودارچین دارم وخیلی از ادویه ها تو اشپزخونه ام ندارم.

تو بحث عبادت هم همراه نماز روزانه ام یه دور تسبیح  ودو صفحه قرآن با ترجمه دارم.حتی در این مورد هم به اندازه ومنیمال دوس دارم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم منیمال بودن تو همه ابعاد زندگیم بیاد. کلا همه چیز به اندازه ومرتب دوس دارم.هیچ چیزی د ...

من لقمه های غذام دارم مینیمال میکنم ..حجم غذای بشقابم همینطور...سبزی هم عین شما فقط اونهایی که بیشتر دوس دارم ...تره وریحون.....حس میکنم وقتی تنوع کمتره ادم طعم سبزی ومیوه وغذا رو بهتر حس میکنه ......امیدوارم سایز کمر هممون هم  مینیمال بشه😀

فقط یه مشکلی که دارم بحث هدیه از طرف مادرم وهمسرم.یعنی اگه هدیه شون بذارم خروجی چنان ناراحت میشن که حد ومرز نداره.حتی اگه استفاده کنم وبه اصطلاح عمرش بکنند انتظار دارند یادگاری نگه دارم.چی بگم که تمام مناسبت هام خرید می کنند برام از بدلیجات تا لباس وطلا وچیزلی دیگه.یه پلاک طلای مامانم فروختم ویه چیز دیگه خریدم هنوزم که هنوز میگه.

الان یه هدیه دیگه برام خریدند جرات نمی کنم عوض اش کنم

یا یه گوشواره بدلیجات ویه انکشتر برام خریده من دوستش ندارم ولی چند وقت یه بار استفاده می کنم ببیینه

واقعا نگه داشتن این همه یادگاری منطقی نیست

شادی صدام کنید
لباس بچه هاتون چقدره؟ البته ببخشید میپرسم

ما کلا چون تعداد هر کدوم از لباسهامون کمه برای همین هرروز یکبار رو حتما ماشین لباسشویی روشن میکنیم وگرنه با بحران نداشتن لباس روبرو میشیم 😁😁😁

❌لایک❌
ورودی امروز کفش بود که از کفش ملی گرفتم.بچه ها جنس کفشهای ملی چطوره؟ امیدوارم برام زیاد کار کنه.کفش ...

کفش ملی رو هروقت بگیری فقط ازش خسته میشی و حالا حالاها طرف کفش فروشی نمیری

❌لایک❌
کفش ملی رو هروقت بگیری فقط ازش خسته میشی و حالا حالاها طرف کفش فروشی نمیری

خوب خداشکر.خیالم راحت شد.نمیدونم چرم طبیعی هست یا صنعتی.۷۸۰ گرفتم.امیدوارم چند سالی کار کنه.

تو عالی هستی.من لباسهای بزرگه گاهی نگه میدارم واسه کوچیکه و چون همش فکر میکنم شاید یکی دیگه هم بیارم ...

عزیزی💫

قبلا نگه میداشتم 

بعد دیدم کسانی هستن که "الان" به وسایل انباشت من که برای بچه بعدیم گذاشتم نیاز دارن

این شد که همه رو رد کردم رفت 

مثلا میدیدم تو زیرزمین کالسکه بچم داره خاک میخوره و یکی داره با بچه کوچیک بدون کالسکه میره سفر اربعین،میدادم بهش ...

برای کوچولوی بعدیمم بابابزرگش براش کالسکه خرید بدون اینکه ماچیزی بگیم که قبلیه چی شد ❤️

❌لایک❌
خوب خداشکر.خیالم راحت شد.نمیدونم چرم طبیعی هست یا صنعتی.۷۸۰ گرفتم.امیدوارم چند سالی کار کنه.

من بچه بودم بابابزرگ و بابام از کفش ملی برام خرید میکردن 

انقدررررررر دوست داشتم اونها زود پاره بشن و نمیشدن که خدا میدونه 

فقط باید بزرگ میشدی تا ازشون خلاص بشی😁

❌لایک❌
فقط یه مشکلی که دارم بحث هدیه از طرف مادرم وهمسرم.یعنی اگه هدیه شون بذارم خروجی چنان ناراحت میشن که ...

سبک سلیقت و مدلا و چیزایی که دوس داری ،یاچیزایی که نیازداری و نداری ، بهشون بگو بخرن واست....یااینکه موقع خرید خودت باهاشون برو