2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742819 بازدید | 44773 پست

ورودی 

من چندتا تیشرت خریدم برای خونه 

خواهرم چندتا ظرف چوبی فوق العاده قشنگ‌ خریده بود برای هدیه ، گفت یکیش رو تو بردار ، من با اینکه عاشق وسایل چوبیم اما قبول نکردم چون میوه خوری دارم و چیزی که دارم رو زیاد نمیکنم .

ولییییی با اینکه من همیشه کم خرید میکنم و فقط وسایل مورد نیاز رو میخرم اما دلم مونده پیش اون دوتا ظرف میوه خوری چوبی ، کاش کسی الان ظرف های قبلیم رو می برد و من این دوتا رو برمی داشتم ، اصلا یکیش هم قبوله 🤭

۱_ ولی فکر کن توش پرنارنگی و  پرتقال میشد روی میز چه جلوه ای داشت 🍊

۲_دختر خوبی باش دیگه فکرش رو از سرت بیرون کن 

خدا نگهدار میوه خوری زیبا ، برو بسلامت 🤧😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دقت کردین وقتی درراستای مینیمالیسمی حر کت میکنیم و زندگیمون رو طبق اون پیش میبریم  ، باع ...

و اینکه راحت از یه چیزی دل میکنیم میندازیم دور یا میبخشیم

وابستگی به وسایل نداریم 

من بُعد معنوی مینیمالیستی رو خیلی دوست دارم 

❌لایک❌

ورودی امروز کفش بود که از کفش ملی گرفتم.بچه ها جنس کفشهای ملی چطوره؟ امیدوارم برام زیاد کار کنه.کفش قبلیم ورزشی بود و من همه جا پوشیدمش.مارکش عالی بود و ۵ سال دوام آورد🐽

و اینکه راحت از یه چیزی دل میکنیم میندازیم دور یا میبخشیم وابستگی به وسایل نداریم  من بُعد مع ...

دقیقا ...ازنظر مادیات،مینیمال.... معنویات  ماکسیمال ......ادم دلش بزرگ ودریا  میشه ....چشم ودل سیر میشه

اره دقیقا.

خیلی خوبه تو همه ی ابعاد وجوانب ،مینیمالی رو رعایت کنیم .....هرچیزی به اندازه و باکیفیت ....بعد کم کم ذهن وفکرمون هم همین شکلی میشه ،افکار اضافه و مزاحم کمتر میشن ، ذهنمون خلوت وارووم میشه

لباس بچه هاتون چقدره؟ البته ببخشید میپرسم

خواهش میکنم گلم 

💫بزرگه چون دو دست لباس بیرونی داره(اهل تیشرت نیست یه پیراهن و شلوار جین میپوشه)

۳ دست هم لباس تو خونه ای (تیشرت و شلوار و شلوارک)

💫 کوچیکه بیشتر از هممون لباس داره چون بیشتر کثیف میکنه 

برای بیرونش ۳دست بیرونی داره، و ۵_۶دست تو خونه ای +یه تعداد شورتهای نخ پنبه ای از تابستون پارسالش مونده که با بلوزهای تو خونه ایش میپوشه و یکی یکی داره کش هاش از بین میره و من یه راه پله رو تمیز میکنم و میندازم دور 

هر دوتاشون فقط یه کاپشن و کلاه و شال دارن برای زمستون دیگه بافت ندارن چون گرمایی هستن

❌لایک❌
خواهش میکنم گلم  💫بزرگه چون دو دست لباس بیرونی داره(اهل تیشرت نیست یه پیراهن و شلوار جین میپو ...

تو عالی هستی.من لباسهای بزرگه گاهی نگه میدارم واسه کوچیکه و چون همش فکر میکنم شاید یکی دیگه هم بیارم یک تعداد لباس و کاپشن و .... هم نگه داشتم.

سلام ترسو جان ببخشید شما هم حامله بودین؟ گیج شدم یکی بود اینجا حامله بود.شما بودین؟

اره عزیزم باردارم

موش موشی هم باردار بود که فکر کنم دو روز پیش زایمان کردند

شادی صدام کنید
اره عزیزم باردارم موش موشی هم باردار بود که فکر کنم دو روز پیش زایمان کردند

اهان پس آلزایمر نگرفتم.خوب بسلامتی شما هم زایمان کنی و خبرش بهمون بدی.اره موشی هم نی نی به بقل شد