2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742637 بازدید | 44771 پست

خب من امروز ورودی هم داشتم 

اول که 

کاردمیوه خوری نیاز داشتم 12تا خریدم باکیفیت

2تا ظرف لیمون گرفتم از این چندخونه ها برای پارک رفتن بچه ها کلا ظروف وهرچیش وبخوام فقط لیمون میخرم عالی دیگه 

ی چاقوتیزکن 

ی باکس برا اسباب بازی دخترم 

هرچی فک کردم که ارگانیزربگیرم ازاین تاشوها دیدم جامیگیره و اون زیبایی ونداره 

بیشترهزینه کردم ولی باکس مارک زیبا گرفتم برای سری از اسباب بازی هاش

بعدها هم که اسباب بازیاش نخوادبزاره برا خیلی چیزا خوبه 

پیشنهادش میکنم بهتون عکس نتیش هم میزارم ببینید

شبتون بخیر

خروجی امروز من دو تا بلوز همسر جان که براش کوچیک شده یه دو دست کت و شلوار و کت هم هست که نو هستن گذاشتم چند روزه دیوار فروش بره اما کسی هنوز نخریده یه دونه بلوزهاشم دیدم که جدیدن مد شده خانوما بلوز مردانه میپوشن منم یکیشو تنگ کردم دم آستین هاشم چی مو آستین پفیش کردم برا خودم خیلی باحال شد با این شلوار گشادا ها خیلی شیک میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکان زندگیمون قبل تولد ،دوران جنینی مینیمال  ....بعداز وفات ،مینیمال🤐....... وای خانوما من دیگ ...

بیا بیرون ازین افکار دخترجون

ما داذیم دور و برمون رو خلوت میکنیم که بتونیم از زندگیمون لذت ببریم

هرچند دقیقا زدین تو خال

اما 

هدف از مینیمالیست شدن آرامش داشتن و لذت بردن از زندگی با کمترین اضافات 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

امروز تصمیم‌گرفتم تمام آهنگ هام از گوشی ام‌پاک کنم چون در طول روز از روش های مختلف موسیقی می شنوم.

✅️به نظرم موسیقی بی کلام می تونه موسیقی مینیمال باشه یه مدت گوش میدم حس خوبی دارم.

شادی صدام کنید
بیا بیرون ازین افکار دخترجون ما داذیم دور و برمون رو خلوت میکنیم که بتونیم از زندگیمون لذت ببریم ه ...

منظورم اینه بدون هیچ متعلقات و دارایی بدنیامیایم وازدنیا میریم ...مینیمال میایم ومیریم....زندگیمونم بهتره مینیمال باشه ........البته من خیلی فلسفیش کردم

خب من امروز 6صبح بیدارشدم باپسرم💪🏼

میگه سحرخیزباش تاکامرواگردی ها کاملادرسته بااینکه شل دیرخوابیده بودم زودبیدارشدم 

رفتم سراغ لباسا 

10یا 11تا خروجی ازخودم 

5تاش گذاشتم بدم کسی خوبن هستن 

باقیش میره بیرون بازاونام اصلا کهنه نیست چندباربیشترنپوشیدم میزارم کنارسطل زباله 

از لباسای پسرم 

کلیش شد برا بخشیدن

4تاش دستمال میشن 

وامالباسای همسرم که خیلی زیادن ومث همسرخیلیاتون نمیزاره ردکنم 

امروز ی 4تاش وکنارگذاشتم تا ردکنم ی مدت دورکنم سراغش ونگرفت میدم برن 

اتاقم هم حاروگردگیری شدکامل ی جارو هم توی خونه گردوندم 

خواستم بگم به هرکاری نمیرسید 

فقط صبح زودبیدارشیدوبراش وقت بزارید عالی پیش، میره همین اتاق من نمیرسیدم مرتب کنم سحرخیزی خیلی توزندگی آدم وجلومیندازه😍

خدایا شکرت❤🌿

خب تا یادمه بگم ی کشوبازکردم 

کلی  عینک وتل  گیره  شارژرو هنزفری  دسته کیف

جعبه شکلات وخیلی چیزا دیگه انرژی منفی جاگیربودن ریختم تو کیسه ی کیسه پرشدن آویزکنم کنارسطل سرکوچه شایدبدردیکی خورد خیلیاش سالمه سالم بودن فقط توخونه ما چن تا چن تا ازشون بود وجاگیری بیخودی داشتن توخونمون4  تا هم از لباسای دخترم رفتن خروجی 

خداجونم شکرت😍❤🌿

ندارم  راستش اصلا نخریدمم به نظرم خودش شلوغی ایجاد میکنه

گفتم ببینم چطوره مثلا برا پسرم توسوپش مرغ میریزم میگم داخل اون بسته کنم بافاصله هربار یکیشوبردارم میگم شایددراآوردن موادغذایی اینطوری راحت ترباشه برام

نظرتون راجبع ظروف فریزری چیه؟؟؟ 

به نظرم خودش فضای خیلی زیادی رو اشغال می‌کنه 

من برای بسته بندی گوشت از یک کیسه فریزر برای بسته بندی سه وعده استفاده میکنم 

برای مرغ دو وعده بسته بندی میکنم 

سبزیجات زود با دست جدا میشوند و بسته های بزرگ درست میکنم 

اینجوری مصرف پلاستیک فریزر پایین تر میاد 

از پلاستیک های نان هم چند دفعه استفاده میکنم 

گفتم ببینم چطوره مثلا برا پسرم توسوپش مرغ میریزم میگم داخل اون بسته کنم بافاصله هربار یکیشوبردارم می ...

برای بسته بندی تکه های مرغ و گوشت که میخواهید در هر وعده یک تکه استفاده کنید باید حوصله خرج بدین و تکه ها رو دونه دونه کنارهم توی پاکت فریزر بسته بندی کنید راحت جدا میشه 

من خودم دخترم کوچیکتر  بود  از این روش استفاده میکردم