2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739667 بازدید | 44717 پست
والا من ازوقتی که یادمه حتی نمیدونستم این کلمه چیه همیشع مامانم وسایل اضافی ازتوخونه برمیداشت این ...

عزیزم دقیقا مبحث تاپیک رد کردن وسایل اضافی

جلوگیری از خریدهای هیجانی

خرج کردن برای دلخوشیهای کوچیک و بزرگ و 

در یک کلام لذت بردن از زندگی

حالا سبک اروپا باشه یا آسیا چه تفاوتی داره

ما اینجا کنار هم جمع شدیم تا بتونیم یک دیدگاه جدید رو در جامعه گسترش بدیم.: 

لذت کمتر داشتن 

پس خوشحال میشیم که از تجربیاتت برامون بگی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بالاخره اسباب بازیهای پسرمو دسته بندی کردم 

یه سری که برای دخترم دم دست گذاشتم

یه تعداد شکسته و ناقص رفتن به سطل بازیافت

یه تعداد هم مرتب شد تو قفسه ها

و متاسفانه همسرم صدها برابر یه بچه عاشق خرید اسباب بازی

در حدی که مجبور شدم تهدیدش کنم😅😅😅

شکرخدا بچه ها باهم اسباب بازیهاشونو استفاده میکنن و تقریبا ورودی اسباب بازی محدود شده به مناسبتها

فقط دسته جمعی همت کنید بیاید همسر منو بندازیم تو گونی🤣🤣🤣🤣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا باهات موافقم جا ملاقه ای هم بنظرم ضروری نیست توی کابینت هم میشه جاشون داد یا جا لیوانی ، ا ...

دقیقا من استند کفگیر ملاقه م رو چند ماه قبل گذاشتم دم در 

واقعا دست و پاگیر بود 

مینیمال 

بچه ها کیف و کفشی ک میخواستم بزارم داخل کمدا خواهرم ازم خرید ۱۵۰۰ . بهش گفتم واریز کنه ب حساب پس اندازم تا موقعی ک حقوق ریختن پولامو بزارم رو هم طلا بخرم 

دارم بررسی میکنم دیگه چیا رومیشه فروخت 😂

مینیمال 

سلان دوستان

من تازه وارد تاپيك شدم و تا حدودي دارم مطالب رو دنبال ميكنم البته هنوز متوجه اصل ماجرا نشدم 

ولي تا جايي كه فرصت كردم و خوندم نميتونم تو زندگيم زياد عمليش كنم

من عاشق وسايل قديمي هستم در حديكه به عنوان مثال حتي مادرم هم بخواد بشقاب كاسه ملامين بيرون بزاره من ورشون ميدارم چون حس ميكنم بوي بچگيم رو ميده حال و حواش رو دوست دارم

يا مثلا فرشهامون قديمي ميشه نميفروشم ميزارم كنار به امسد اينكه شهرستان استفاده كنم بعدا يا بعد چند سال ويلا خريديم ببرم اونجا

لباسهاي مجلس خوبم كه تنگ شده رو به اميد لاغر شدن نگه ميدارم

البته مرتب كشو و انباري و ،،، چك ميكنم و وسايل و لباسهاي خراب و كهنه رو خارج ميكنم ولي در برابر چيزهايي كه سالم هستن مقاومت ميكنم

روز معلم سکه پارسیان بگیر از ۱۵۰ به بالا داره

الان صد و پنجاه هست من خیلی وقته نخریدم اگه باشه  عالی میشه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
یکسری از بچ ه ها نیستن . اون دوستی که گازش زو تمیز کرد و تو اسمش ۱۳۷۰ داشت . مارتینا  روحم رف ...

سلام دوست عزیز و سلام به همه ی خانمهای مینیمال ...اره عزیزم من نبودم چون درگیر لثه های دخترم شدم و شبا اصلا نمی‌خوابه دخترم یکسالشه و وختی دندون در میاره خیلی اذیت میشه و ماهم اذیت میشیم .خلاصه بگم که منم این مدت خیلی وسایل خروجی داشتم منتها اصلا وقت نکردم عکس بفرستم .خیلی خیلی خوشحالم که تاپیک همچنان در انرژی ادامه داره و ماهم انگیزه میگیریم برای خروج دادن وسایل غیر ضروری و انباشتگی هامون .شاید باورتون نشه اما من از لحاظ وسایل خونه و کلا آشپزخونه اینا خیلی خیلی مینیمال بودم و هستم .مشکل من یکیش اینه که انگاری تو ذاتم نیست که به وسایل نظم بدم     ویکی اینکه لباس زیاد میخرم و احتکار میکنم   امیدوارم با کمک دوستان مینیمال عزیز بر این مشکلات غلبه کنم و پیروز بشم .

👩‍❤️‍👨
۵۰ سوت تو همین رنج قیمتهاست شاید ده بیست تومن بالاتر پایینتر

ممنون گفتی همین پارسیان میخرم ببینم چقدر  اون موقعه میتونم  هزینه کنم  

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔