2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740485 بازدید | 44731 پست

توی این مدت 21 کرم طلا دست دو خریدم البته همسرم هم پول گذاشت تنهایی نمیشد

لباس و لوازم آرایش خیلی کمتر از گذشته خریدم 

خونه م رو خیلی خلوت کردم و هرچیز اضافی رو جمع کردم و هدیه دادم و بخشیدم و یا فروختم 

مهمتر از همه حال دلم خیلی خوب شد هر کسی میاد خونه م متوجه تغییرات و دلباز تر شدن وآرامش خونه میشه 

مینیمال 
من زمانی ک با تاپیک آشنا شدم دخترم چهار ماهه بود وزنم 80 الان دخترم چند روز دیگ شش ماهه میشه و من شد ...

عالی عزیزم  فقط مولتی ویتامین و آهن اینا استفاده کن ویتامین بدنت کم نشه من قبل بارداری یبار سرخود رژیم گرفتم موهام ریزش پیدا کرد بدنم خیلی ضعیف شده بود ولی بعد زایمان تا حدودی رعایت کردم ۱۵کیلو کم کردم ولی خداروشکر ریزش مو اینا اصلا نداشتم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اوایل مانتو هام ک سایزشون اوکی نبود برداشتم امروز بررسی کردم یکی شون اوکی شده تقریبا گذاشتم دم دست هر روز بپوشم انگیزه بشه 

یکی روهم الان دارم فکر میکنم بدم ب خواهرم چون میدونم احتمال این ک بعدا بپوشم کمه 

مینیمال 
عالی عزیزم   فقط مولتی ویتامین و آهن اینا استفاده کن ویتامین بدنت کم نشه من قبل بارداری یبار س ...

مرسی گلم . ی مولتی ویتامین مینرال دارم مصرف میکنم با قرص آهن هفته ای دو تا چون خیلی قوی هست قرص بیوتین هم شنیدم برا پوست و مو خوبه می‌خوام بگیرم 

مینیمال 
مرسی گلم . ی مولتی ویتامین مینرال دارم مصرف میکنم با قرص آهن هفته ای دو تا چون خیلی قوی هست قرص بیوت ...

خوبه پس حالا من یکم بیش اندازه لاغر شدم همسرم میگه سه چهار کیلو جا دارم برا چاقی ولی لاغری حس خوبیه بنظرم اعتماد بنفس آدمو بالا میاره منم از وقتی با این تاپیک آشنا شدم غذا خوردنم مینیمال شده به اندازه و خوردنی های سالم میخورم قند وشکر مصنوعی رو هم تا حدود زیادی کم کردم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خوبه پس حالا من یکم بیش اندازه لاغر شدم همسرم میگه سه چهار کیلو جا دارم برا چاقی ولی لاغری حس خوبیه ...

بله دقیقا همینطوره 

منم ترجیح میدم دو سه کیلو کم داشته باشم واقعا درسته اعتماد ب نفسم زیاد تر شده از وقتی وزنم داره کم تر میشه 

ب نظر من اگر الان خودت با این وزن راضی و خوشحالی همینو ثابت نگه دار عالیه 😍

مینیمال 

دوستان در مورد یخچال حرف زدین ، من تو مرتب و خلوتی یخچال خیلی خوبم ، هر کس میاد خونه مون ، اگه در یخچال رو باز کنه بدون برو برگرد یه چیزی در موردش میگه . پسر خواهرم هر وقت در یخچال ما رو باز میکنه میگه من ارزومه یکروز یخچالم مثل یخچال خونه خاله بشه .البته اصلا سبد نگهدارنده های مختلف که بلاگرها دارن ندارم  . کلا ساده و خلوت .

هر روز صبح هم مرتبش میکنم .

بچه ها دوم عقد برادر شوهرم هست . من تصمیم نداشتم لباس بگیرم و میخواستم از خواهرم کت و شلوارش رو قرض بگیرم اما پوشیدم و کلا رو تنم ننشست و همسرم گفتم ت اینو نپوش اوکی نیس 

حالا به نظرتون چکار کنم من زیاد اهل کت و شلوار نیستم اگر هم بگیرم معلوم نیس شاید کلا دو سه بار بپوشمش ب نظرتون اشکالی داره که مانتو شلوار عیدم رو بپوشم و مثال با ی شال روشن ؟

مانتوی عیدم مشکی بلند هست با کناره های کرم روشن 

یا ی مانتوی مجلسی بگیرم ب نظرتون ؟؟

مینیمال 
من زمانی ک با تاپیک آشنا شدم دخترم چهار ماهه بود وزنم 80 الان دخترم چند روز دیگ شش ماهه میشه و من شد ...

عالیه عزیزم 

پیامت کلی ارتعاش مثبت داشت💫

الان که هوا خوبه هم میتونی کوچولوتو بذاری تو کالسکه و بری پیاده روی ❤️

❌لایک❌
بچه ها دوم عقد برادر شوهرم هست . من تصمیم نداشتم لباس بگیرم و میخواستم از خواهرم کت و شلوارش رو قرض ...

بخرین یه لباس مخصوص مراسم ،همیشه که عروسی و مراسم نیست ،اشتباه من رو نکنید که برای عروسی ها لباس نمیخریدم .

بعدا چند بار می پوشینش و فوقش میذارین تو کمدا یا می بخشین به کسی .

عالیه عزیزم  پیامت کلی ارتعاش مثبت داشت💫 الان که هوا خوبه هم میتونی کوچولوتو بذاری تو کالسکه ...

مرسی گلم من اهوازم نهایتا تا آخر اردیبهشت خدا اینجا اوکیه متاسفانه ولی تو خونه خوب ورزش میکنم 🙂

مینیمال 
بخرین یه لباس مخصوص مراسم ،همیشه که عروسی و مراسم نیست ،اشتباه من رو نکنید که برای عروسی ها لباس نمی ...

همسرم هم میگه بخر ولی راستش سایزم داره برمیگرده دلم نمیاد دو‌تومن بدم مانتو سایز قبلی م 38 بود دو تا مانتو مجلسی اون سایزی دارم 

مگر ی چیزی بگیرم ک گشادش هم خوشگل باشه 

مینیمال 
بچه ها دوم عقد برادر شوهرم هست . من تصمیم نداشتم لباس بگیرم و میخواستم از خواهرم کت و شلوارش رو قرض ...

من عروسی برادر همسرم  برای عقد محضری کت شلوار میپوشم 

ولی اگه جشنون یه مراسم بزرگه به نظرم یه پیراهن مجلسی ساده و شیک بگیرید

موهاتونم برید آرایشگاه یه مدل ساده و قشنگ درست کنن.

شیک و ساده بدرخش

❌لایک❌