2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی چه وردی خوندی واسه این تاپیک؟ 😂 شوخی میکنم

ولی فرهنگسازیه خوبیه من چندماهه این سبک رو اجرا میکنم و چندساله که خرید اضافه نمیکنم

دوستام دلشون می‌خواد با من بیان بازار چون پولاشونو همونجوری برمیگردونن😂

بله دقیقا همینطوره  منم ترجیح میدم دو سه کیلو کم داشته باشم واقعا درسته اعتماد ب نفسم زیاد تر ...

بله گلم الان خودم راضیم ولی مث زمان رژیم به خودم سخت نمیگیریم ولی در کل خیلی رعایت میکنم، پیاده روی هم برای تناسب اندام خیلی خوبه انشالله هوا که خوب شد با نی نی هروقت تونستین بذارین کالسکه برین پیاده روی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بله گلم الان خودم راضیم ولی مث زمان رژیم به خودم سخت نمیگیریم ولی در کل خیلی رعایت میکنم، پیاده روی ...

مرسی گلم . امیدوارم همیشه روفرم باشین 

من والا پیاده روی رو نمیتونم چون اینجا هوا خوب نیس دیگ امروز هم گرد و خاک بود  ولی سعی میکنم تا هوا گرم نشده چند بار برم بیرون 

مینیمال 
مرسی گلم . امیدوارم همیشه روفرم باشین  من والا پیاده روی رو نمیتونم چون اینجا هوا خوب نیس دیگ ...

عب نداره عزیزم زیاد به خودت سخت نگیر انشالله شما هم هرچه زودتر به وزن ایده آلتون برسین  

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام،

من قبلا پیام و عکس گذاشتم چرا هنوز درست نشده سایت ،عکس میزاری کلا پیامها هم کن فیکون میشن،  بگذریم مجدد تایپ میکنم،

از کشو داروها باند و ست سرم و چسب سرم و. .رفت خروجی ،ترجیح دادم انرژی مثبت بدم که به امید خدا اصلا قرار نیست از اینا استفاده کنم پس چرا نگه دارم.یکسری شربت نصفه و تکراری هم از یخچال خارج شد.

یه شیشه بزرگ غوره هم از یخچال خارج شد و همسرم برد برای مادرش.من و همسرم دوست داریم تو غذا و بچه هام نمیخورن منم خیلی وقته نمیریزم دیگه.

یک کاور فلاسک هم بود تو کشو که باور کنبن هر روز میدیدمش ولی تاشده بود ولی اصلا باز نکرده بودم ببینم مال چیه🙈انگار ادم عادت میکنه بعضی چیزای بدرد نخور رو بدون اینکه توجه کنه ببینه ولی شماها باعث شدین به هرچیزی جور دیگه ای نگاه کنم 

یک جعبه هم بود که مال یک‌گلدون‌کوچیک میناکاری بود دارم فکر میکنم‌اگر برای گذاشتن چیزی استفاده نکردم بزارم بیرون

من زمانی ک با تاپیک آشنا شدم دخترم چهار ماهه بود وزنم 80 الان دخترم چند روز دیگ شش ماهه میشه و من شد ...

شما عالی هستی عزیزم.خیلی خیلی از پست های شما خوشم میاد

برقرار باشین💖💖💖

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز من دوتا سبد تریکو که خودم بافتم خیلی کج و کوله هستن به درد کسی نمیخوره

یه ماگم که خیییییییلی دوسش داشتم چهارساله شکسته ولی با چسب تیکه هاشو چسبونده بودم توش قلم های ارایشی میریختم،ولی خیلی الان ۶ ماهی بود ک توی کابینت بود هردفعه کابینتو مرتب میکردم اینو برمیگردوندم سرجاش دیگه گفتم ظرف شکسته خوب نیس توی خونه باشه گذاشتم خروجی انشالله مثلشو پیدا کنم

یه پاکت دسته دار بزرگم پاره شده بود،انشالله از این به بعد جعبه ها و چیزای کاغذی رو میذارم توش که بزارم بازیافت.

یه روسریمم خیلی خیلی دوسش داشتم برام پراز خاطره بود،ولی چون چندساله روسری سرم نمیکنم گذاشتم بدم ب خواهرم چون اون روسری سرش میکنه مدام.

یه چیز خیلی جالبم قبلا توی همین تاپیک خونده بودم راجع به وسیله ها.

اینکه آدم یه سری وسیله داره ک واقعا اضافه هستن ولی چون بابتش هزینه داده خودشو ملزم میکنه که یه جایی استفاده کنه😬

مثلا تو خونه ما من ۱۰ تا سبد نظم دهنده داشتم که توی پاکسازیام کلا ۴ تاش رو نگهداشتم.

بقیه رو هی توش وسیله میذاشتم باز چند وقت بعد کلا دکور کابینتو کشو رو به هم میزدم باز اینارو یجوری جا میدادم توی کابینت.

یه چندتا جا برسی داشتم هی عوض میکردم قبلیارو باز یه جا دیگه جا میدادم.😵‍💫

الانم جا برسی ۳ تا دارم حالا بعدها دل میکنم از دوتاش یه دونه شو نگهمیدارم.

ولی از سبدام خلاص شدم

این سبدا هم تقلید از سبک زندگی بلاگرا بود🙄یه دوره خیلی دنبال میکردم دیگ اصلا دلم نمیخواد به اون دوران تباه برگردم

بچه ها راستی من برنجم حشره زده بود ریختم توی پلاستیکای کوچیک گذاشتم فریزر ۲ روز بعد دراوردم الان همه حشره هاش مردن.با همون پلاستیکاش گذاشتم توی کیسه و منتقل شد به کمد دیواری.

میخوام بدونم امکانش هست دوباره حشره بزنه؟؟؟

این حشره ها مکافاتی شدن تو زندگیم

بچه ها راستی من برنجم حشره زده بود ریختم توی پلاستیکای کوچیک گذاشتم فریزر ۲ روز بعد دراوردم الان همه ...

منم همین کارو میکنم همه برنج ها رو میریزم تو بطری میزارم چند روز فریزر بعد میزارم تو کمد  یا اتاق هیچیش نمیشه دیگه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔