2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740471 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی من بعد کیف میکنی هاا برا من که اینجوریه و همش میگم چرا زودتر از اینا باهاش اشنا نشدم

جا انداختنش سخت نیست منم دلم میخواد بگیرم ولی یه خانمی اینجا تو سایت میگفتن سخته  😅دیگه نگرفتم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

خروجی امروز چند تا تیکه لباس کهنه چند تا لباس نو که چند ساله پوشیده نشده سه تا ساپورت های تور توری که از مد افته ده و سه سالیه تو کمده یه عالمه دفترچه ی لوازم برقی و که از عروسی تا الان نگه داشته بودم و غیر از دو سه تاش که واقعا مهم بود بقیش به درد نخور بود ریختم رفت 😄😄😃😃😇😇

سلام دوستای گلم روز همگی به خیر  امروز مهمان دارم همیشه وقتی مهمان دارم همسرم کلی خرید می‌کنه ...

یکی از آرزو یا بگم فانتزی هام اینه روزی برسه مثه تو بعضی فیلمها در یخچالمو باز کنم فقط یه بطری آب توش باشه،بعد برم خرید و در حد یکی دو روزم خرید کنم بریزم تو یخچال

اصلا هم فریزر نداشته باشم.

❌لایک❌
سلام فیگی جان  عزیزم میشه بمن بگی پیجش چیه من هرچی اون آدرس قبلی میزنم نمیاره. ممنونم.

عزیزم من متوجه نشدم آدرس کدوم پیج رو میگین؟ چون احتمالا پیام واسه قبلا بوده و من متوجه نشدم چه پیجی؟

جا انداختنش سخت نیست منم دلم میخواد بگیرم ولی یه خانمی اینجا تو سایت میگفتن سخته  😅دیگه نگرفتم ...

من ندارم اما میگن یک پا رو یک جای بالاتری میگذارین مثلا روی چهارپایه و پای دیگه روی زمین باشه ، پوزیشن خوبیه و راحت داخل میره.البته باید خود کاپ هم دهانه اش جمع کنیم که جا بگیره داخلش.

یکی از آرزو یا بگم فانتزی هام اینه روزی برسه مثه تو بعضی فیلمها در یخچالمو باز کنم فقط یه بطری آب تو ...

چقدر خوبه.فکر کن همه چی تازه بخری و مصرف کنیم و انبار نکنیم

کاش یه روزی باشه که مواد غذایمون هم سالم باشه .چه میوه چه مواد سوپرمارکتیمون