2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740488 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا داخلش پلاستیک بود که بعد از چند بار شستن بخصوص اونایی که جنسش خوب نبود خراب میشد.مدلهای جدید ال ...

اونا ایرانیه خوب نیس حتما اگه گرفتید خارجیش رو بگیرید البته قیمتشون بالاس نسبتا ولی کیفیتشون عالیه و شستشوراحت

اونا ایرانیه خوب نیس حتما اگه گرفتید خارجیش رو بگیرید البته قیمتشون بالاس نسبتا ولی کیفیتشون عالیه و ...

اکه خوب پیدا کردم آن شاالله میخرم.جدیدا مغازه لباس زیر نرفتم

اکه خوب پیدا کردم آن شاالله میخرم.جدیدا مغازه لباس زیر نرفتم

جنس خارجیش هست قابل مقایسه با قدیمی هاش نیست ولی قیمتش نسبتا بالاس 

من یه دونه دو ماه پیش گرفتم ۹۰ پولم کافی نبود بیشتر نگرفتم 

جدیدا باز گرفتم ۱۲۰ 🤦🤦🤦

جنسای ایرانی دونه ای ۳۵ بود🤦🤦🤦

قبلا داخلش پلاستیک بود که بعد از چند بار شستن بخصوص اونایی که جنسش خوب نبود خراب میشد.مدلهای جدید ال ...

من از داروخانه گرفتم برای خواهرم،خودم راحت نیستم باهاشون،۵ تا یا ۶ تا توش بود،ایرانی اش فک کنم ۴۵ تومن،ولی خواهرم نمیشوره یکم وسواسیه،پریودی تموم میشه میندازه

سلام 

من چند وقت پیش یه ست تی شرت شلوار خونگی خریدم.  وقتی اومدم خونه پوشیدم خیلی چسب بود،  و راحت نبود برام

. خیلی طرحش رو دوس داشتم. 

تقریبا دوماه نگهش داشتم ولی نهایتا ازش دل کندم و به عزیزی که ازم لاغرتر بود هدیه دادم. ♥♥. 

نگه داشتنش فقط برام سنگینی بود و با رفتنش سبک شدم😊🙃

عزیزم من کاملا درک ات می کنم.اولا که عاشق لوازم التحریرم ولی تا چیزی نیاز نداشته باشم نمی خرم.با این ...

سلام عزیز م به کمک خانومای باسلیقه نیاز دارم لطفا منم تو گروه اینا عضوکنین متشکرم