اتفاقا یزد داریم یه همچین چیزی
تو کتابخونه ها قسمت کتاب کودک،هرکی اسباب بازی های بچه هاش سالمه و دیگه ازش استفاده ای نمیشه میبره کتابخونه،البته اکثر کسانی که با کتاب در ارتباط هستن و به کتابخونه رفت و آمد دارن اینو میدونن،عموم در جریان نیستن.
کتابخونه این اسباب بازیها رو یا امانت میده یا برای وقتایی استفاده میکنه که کار نمایش برای بچه ها دارن.
من یه بار یه عروسک که پسرم خیلی ازش خوشش اومده بود امانت گرفتم،خواهر نگم برات که ۶ ماه من فقط هزینه تمدیدشو میدادم و پسرم ازش سیر نمیشد و اجازه نمیداد برگردونم،آخرشم یواشکی گذاشتم تو نایلون سیاه و از خونه خارج کردم!!
حالا اگه وسیله ای برای خودش خریده بودم نهایتا یکی دوهفته ازش سیر میشد و باید چرخشی میاوردم براش بازی کنه تا براش خسته کننده نباشه😵💫
حالا اکثرا پسرمو میبرمش همونجا و تا وقتی من کارم تموم بشه بازی میکنه دیگه نمیاریم خونه😄
الان اینهایی که عکس گذاشتم ازش همه یه مشکلی دارن،اکثرا چرخهاش شکسته یا پسرم چرخهاشو بیرون میاره و بدون اون بازی میکنه و چون اون قسمت میله فلزی چرخها برای بچه ای که یهو در حال دویدنه و اون تو دستشه و خطرناکه من گذاشتم تو کیسه بازیافتی ها،اون چرخ کوچولوهاشم ترسیدم یه وقت حواسم بهش نباشه بذاره تو دهنش....