2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرطوب کننده م تموم شد، امروز ورودی یه مرطوب کننده داشتم +یه کرم زینک اکساید برای پسرم که دکتر داروخونه برای پوستش توصیه کرد.

💫

عصری میرم خونه مادرم،امیدوارم اجازه بده یه سری پاکسازی داشته باشم✌️

❌لایک❌
سلام دوستای گلم صبح همگی بخیر خروجی امروزم : یه لباس مجلسی که قبل از زمانی که ازدواج کنم خریده بودم ...

میز خاطره من تا حالا از نزدیک ندیدم میشه به عنوان میز بچه ها استفاده کردش؟یا توی بالکن گذاشتش؟

اینا رفت بازیافت

من الان دیدم هیدوا جان.یک وقتایی میگم کاش یک جایی بود برای امانت اسباب بازی توی شهرمون. اینطوری هزینه کم میدادیم واسه امانت و بعد پس میدادیم.دیدین بچه ها یک کم بازی میکنن بعد سیر میشن از وسیله

من الان دیدم هیدوا جان.یک وقتایی میگم کاش یک جایی بود برای امانت اسباب بازی توی شهرمون. اینطوری هزین ...

میتونین اونایی که لازم ندارین یا بچه دیگه ازش سیر شده بدین بهزیستی ها یا مهدکودک های دولتی 

من الان دیدم هیدوا جان.یک وقتایی میگم کاش یک جایی بود برای امانت اسباب بازی توی شهرمون. اینطوری هزین ...

اتفاقا یزد داریم یه همچین چیزی

تو کتابخونه ها قسمت کتاب کودک،هرکی اسباب بازی های بچه هاش سالمه و دیگه ازش استفاده ای نمیشه میبره کتابخونه،البته اکثر کسانی که با کتاب در ارتباط هستن و به کتابخونه رفت و آمد دارن اینو میدونن،عموم در جریان نیستن.

کتابخونه این اسباب بازیها رو یا امانت میده یا برای وقتایی استفاده میکنه که کار نمایش برای بچه ها دارن.

من یه بار یه عروسک که پسرم خیلی ازش خوشش اومده بود امانت گرفتم،خواهر نگم برات که ۶ ماه من فقط هزینه تمدیدشو میدادم و پسرم ازش سیر نمیشد و اجازه نمیداد برگردونم،آخرشم یواشکی گذاشتم تو نایلون سیاه و از خونه خارج کردم!!

حالا اگه وسیله ای برای خودش خریده بودم نهایتا یکی دوهفته ازش سیر میشد و باید چرخشی میاوردم براش بازی کنه تا براش خسته کننده نباشه😵‍💫

حالا اکثرا پسرمو میبرمش همونجا و تا وقتی من کارم تموم بشه بازی میکنه دیگه نمیاریم خونه😄

الان اینهایی که عکس گذاشتم ازش همه یه مشکلی دارن،اکثرا چرخهاش شکسته یا پسرم چرخهاشو بیرون میاره و بدون اون بازی میکنه و چون اون قسمت میله فلزی چرخها برای بچه ای که یهو در حال دویدنه و اون تو دستشه و خطرناکه من گذاشتم تو کیسه بازیافتی ها،اون چرخ کوچولوهاشم ترسیدم یه وقت حواسم بهش نباشه بذاره تو دهنش....

❌لایک❌
میز خاطره من تا حالا از نزدیک ندیدم میشه به عنوان میز بچه ها استفاده کردش؟یا توی بالکن گذاشتش؟

برای من از اونایی هست که از هم جدا میشن یعنی روی پایه چوبی یه چوب گرد میاد روش برای بچه ها مناسب نیس چون بهش بخوره میز میافته

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
میتونین اونایی که لازم ندارین یا بچه دیگه ازش سیر شده بدین بهزیستی ها یا مهدکودک های دولتی 

بله یه سری از اسباب بازیهاشون که دیگه واقعا بازی نمیکنن حتی اگه چند ماه بعد ندیدنش،یا از سنشون گذاشته و سالم هستن رو همراه وسایل دیگه میدم به خونواده ای که میاد و چیزهایی که لازمم نیست بهشون میدم.

❌لایک❌

یه سری کاغذ باطله 

کفش تابستونی دخترم که کوچیک شده 

یک‌گیره شکسته و یک‌گیره روسری و یه پنس که رنگش رفته و‌یه لنگ گوشواره که لنگ دیگش گم شده و 

کلا دوتا جوراب دارم یکی رفت خروجی ولی قراره جایگزین بشه 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
اتفاقا یزد داریم یه همچین چیزی تو کتابخونه ها قسمت کتاب کودک،هرکی اسباب بازی های بچه هاش سالمه و ...

قسمت کتابخونه که من بچه ها رو میبرم هم اسباب بازی داره اما همیشه قفل هست... و فقط بچه ها میرن کتاب میگیرن و قسمت اسباب بازی رو یک روزای خاصی که خودشون اعلام میکنند باز میکنند و بچه ها همونجا بازی میکنند تحت تدابیر امنیتی😂😂😂

بچه ها من امروز یک شلوار قدیمی و بک تی شرت که مدتها پوشیدمش و خراب شده با یک کش شل شده گذاشتم خروجی. اما هنوز توی خونه است بعد میگذارم بیرون و فعلا جایگزین نمی‌کنم

بچه ها یه سوال قدیم موقع پریودی یک سری ش ور ت بود اگه اشتباه نکنم به اسم شورتکس.الان هم توی بازار هست؟ 

من یکی از قبل داشتم ، گذاشتم خروجی سالم مونده بود فقط گشاد شده بود.