2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740141 بازدید | 44731 پست
اگه کرم پوشاننده رو برای جوش میخرین . جدا میگم روغن بازاری و قند وشکر اگه حذف بشه . نیاز به هیچ لواز ...

سلام عزيزم 

شما به جاى روغن بازارى چى استفاده ميكنيد ؟ 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشى عزيزم  چه خلوته انبارى تون ! مال ما يه انبارىِ واقعيه :/  من كتابايى كه نميخ ...

من خودم توی انباری هیچی ندارم ، هر وسیله ای که تا بحال تو انباری بوده باید مدتهادر موردش حرف زده بشه تا من اجازه ورود بهش بدم ،  جز ۴ تا وسیله که اینو و اون میذارن توش ، و انگار گذاشتن روی سر من ، انقدر اعصابم رو تحت فشار میذاره گاهی که کسی خونه نیست میرفتم و یواشکی افراد خانواده یکسری وسیله رومیدادم میرفت.

کلا هر کس چیزی گم کنه میاد سراغ من همه از دست من کفرین همیشه اما من زیرزیرکی کار خودم رو پیش میبرم .

الان اون جعبه کاشی واون دو تا توپ من روناراحت میکنن خیلی .

کلا انباری رومیشه اجاره بدم 🤣

من همیشه میگم چیزی که بره تو انباری اصلا بود و نبودش لازم نیست ، اونجا هم انقدر خاک میاد روش یا اگه کاغذ و کارتن باشه سوسک و عنکبوت جمع میکنه که بعدها اصلا به درد نمی خوره و بر اثر مرور زمان نابود میشه چون شرایط نگهداری خوب نیست .

نگران نباش عزیزم ، مرتب کردن انباری سخت ترین قسمته چون هر چیزی بخوای بدی بره بایدبا چند نفربحث بکنی ، من انباری خونه هایی رو دیدم که میشه با وسایلش دو تا خونه رواسباب کرد، یعنی تخت و صندلی و میز و کمد و فرش! 

من کتاب هام رو تو صندوق عقب ماشین جمع میکنم اخه تو انباری خراب میشن .

🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند. 🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ ...

لیتک گروه رو برا منم بفرستید لطفا

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

تروخدا میشه پیجمو فالو کنین به خدا نیاز دارم تروخدا براتون ۵ تا ایت الکرسی میخونم لطفا

eli.ddokh

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

با ظرف های نشسته چه کنیم

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
🌷🌷🌷دوستانی که تمایل دارند می تونند تو گروه ایتا به ما ملحق شند. 🌷تو گروه ایتا به جز یک اسم هیچ ...

وای عزیزم عالیه دقیقا من دنبال همچین چیزی بودم 

لینک بده لطفا😍

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من تازه اینجا رو دیدم 😁 قبلا به چشمم میخورد ولی چون گرفتار بودم اصلا وارد تاپیک نمیشدم 

خونه من در حد خونه سه تا جادوگر اسباب و وسیله داره 

لباس فوران میزنه 

وسایلم همین طور 

همشون نو هستن دلم نمیاد بندازم دور 

ولی استفاده هم نمیشه من لباس 30سال پیشم رو هنوز دارم 🤦🤦🤦 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من خودم توی انباری هیچی ندارم ، هر وسیله ای که تا بحال تو انباری بوده باید مدتهادر موردش حرف زده بشه ...

دقيقا موافقم ، منم مثل شما ، هميشه ميگم جون ميده انبارى رو نفت بريزى و يه كبريت بندازى توش ;)  

چقد از ايده ى اجاره خوشم اومد ! چشمام اينطورى شد :$ _ $ 

كلا حق با شماست، بايد از بقيه اجازه گرفت و تو ٩٠ ٪؜ مواقع اين اجازه رو نميدن. 

راستى بچه ها من در زمينه ى رابطه هم مينيمال شدم 

كلا يه دوست داشتم 

كه البته اون من رو گذاشت كنار :)) 

ولى بهرحال از بين رفت رابطه مون 

و درحاليكه واقعا ناراحت بودم، داشتم ازينكه شماره و چت و عكسامونو پاك ميكردم لذت ميبردم ! 

دقيقا موافقم ، منم مثل شما ، هميشه ميگم جون ميده انبارى رو نفت بريزى و يه كبريت بندازى توش ;) & ...

من تنها موردی که نمیتونم کوتاه بیام همین نگهداری وسایل بی استفاده است ، اخه اگه لازمش داشتی تو انباری نمیذاشتیش که بلکه تو خونه ازش استفاده می کردی .

کلا ما عادت داریم چیزی که خراب میشه رو تعمیر کنیم اگه تعمیر نشد بریم یه جدیدش رو بخریم بعد قدیمیه چی میشه ؟میره تو انباری . 

پس به قول شما اگه یه کبریت بزنیم به انباری  هم ضرری نمیکنیم .

من دلم میخواد خونه ام انباری نداشته باشه ، راحت .

راستى بچه ها من در زمينه ى رابطه هم مينيمال شدم  كلا يه دوست داشتم  كه البته اون من رو گ ...

خیلی خنده دار تعریف کردی ، اما تابحال به این موضوع دقت نکرده بودم ، منم نزدیکانم انگشت شمارن .🌹